Кети – мъртва, X5-цата е открита. МВР мълчи!

Съсед на избитите в Нови Искър хора, разказва за ужаса
Обновена: 3 яну 2018 09:26 | 3 яну 2018 09:22,
145

Обявената за издирване Кети е открита мъртва, а близо до нея е открита и колата (BMW X5) на семейството от Нови Искър, които снощи бяха открити мъртви, простреляни.

Още по темата

Това твърди съсед на убитото семейство, който е и поемно лице по случая, защото именно той се натъкнал на зловещата гледка на избитите хора.

Според него Кети Кюхова е била убита, неясно от кого. Засега тази информация не се потвърждава от МВР.

Съседът Йордан Георгиев, обясни също, че убитата възрастна жена в семейството е била простреляна с четири изстрела.

"А за Неделчо 10. На много места... по главата, по тялото и по бедрата. И Гошко също, беше прострелян в гърдите точно, и после в главата много", обясни той пред Bulgaria ON AIR.

В момента тече повторен оглед на къщата на ужасите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дам, опорочени следствени действия и ето една оправдателна присъда даже и да открият извършителя, дерзай народе полиция те пази
75
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тотална некадърност- свидетела да се използва като поемно лице ..... полицияяяяя ало .... нем думи
74
24
 
24
 
! Отговори
Do 87 преди 6 години
До До 59 Григор 74 г.Да бе, разбрахме те...през комунизма сме си живели страхотно...невероятно...раят на земята.Само че ни държаха заключени в този рай и не ни пускаха да напускаме държавата...за да не се окажеше, че половината от населението иска да избяга от този комунистически рай.***, стига си хвалил комунистическата ***.И в момента не е розово положението, но е в пъти по-добре от преди 89г.А и в момента отново ни управляват децата на комунистите, които възхваляваш.
73
14
 
27
 
! Отговори
До 59 Григор 74 г. преди 6 години
Пишеш, цитирам: "Спомням си 70те години по времето на Тодор Живков и социализма в Нови Искър почти всяка година намираха по 2-3 убити семейства, но комунистическите медии мълчаха и не говореха за това."Така беше, само за едно бъркаш - не всяка година, а всеки ден имаше по 2-3 убити семейства, а по нова година на всеки час... Добре че дойде демокрацията и след 1989-ат вече няма убити.
72
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
първо ги беше удушил, после се беше самоубилсега излиза, че всички са простреляни по 10-тина пътиегати гадното самоубийство, отвсякъде мирише на нещастен случай
71
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сякаш е имало съкровище или най малкото карта за съкровище в таз къща,че тъй на бързо са минали търсачите дето търсят без да копат като на готово свежо изкопано съкровище в сандък,че и някаква свита карта на руло от някой пират превозвач на съкровища на който му задигнали картите.
70
1
 
36
 
! Отговори
До трол-Григор преди 6 години
Да, имаше такъв случай.Един психопат, май непълнолетен ученик, беше избил сума ти народ, вживял се във филма Кръстникът.Само че докато го водеха към психиатрията в Ловеч, го застреляха набързо при опит за бягство.Тогава такива не ги бавеха.А онзи ден чета, че Джунейт, който уби майка си и удуши 6-годишното си братче излежа цели 3.5 години и вече е на свобода.Да не говорим настоящия премиер как разчисти конкуренцията, като стана главсекретар- за неговото секретарстване имаше над 200 неразкрити мафиотски убийства, а той винаги беше пръв на мястото, да няма съмнение кой е поръчал
69
1
 
33
 
! Отговори
До 79 преди 6 години
Много бъркаш. Задачата на силовите органи на държавата е да осигури властта на властимащите, а не на данъкоплатците, както умело заблуждават по-наивните.
68
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В следващия епизод(версия, статия), как ли ще ги убиват?
67
11
 
7
 
! Отговори
Стар комуняга преди 6 години
По времето на бай Тошо такива работи ставаха само в комунистическите лагери на смъртта! Даже в по - големи размери.
66
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де, защо в къщата на тези хора? Не можеше ли на бойко? И после на пеевски и после на доган. И като финал на радев, цецо, кака *** и цацаров. Тогава народа щеше да ликува и да сме 1 крачка по-близо до изкореняване на корупцията.
65
1
 
26
 
! Отговори
до онбашията преди 6 години
Ефрейторе, не прави глупави сравнения! Като не ти харесва работата на плочкаджиите, няма да им платиш, а в МВР вали, гърми си взимат заплатите, платени от теб и мен, а са структура която трябва да осигури спокойствие и сигурност на ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ! Анадънму?
64
21
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де, възмущавате се от убийствата - което е нормално разбира се, но никой не възразява срещу връзката между 14 или 16 годишно момиче /така е не се разбра възрастта/ с някакъв си младеж. Какъв е този морал, какъв е този разпад на ценности? Това е момиче 7-8 клас и вече си има приятел, и води полов живот - пред очите на родителите си. Егати и абсурдната държава.
63
11
 
15
 
! Отговори
Откъде знае ли преди 6 години
Контролният изстрел в главата е любим приьом на възпитаниците на КГБ.
62
4
 
38
 
! Отговори
К преди 6 години
Този шишо отиде там, но след три дни още не е разбрал кой е убит, с колко куршума. Тотална неадекватност. Поредното неразкрито убийство. Вече не питаме за банкоматите и пр. Просто има нова тема, Айде, да обявяват жената за убиец, да пишат и намират прощалното писмо в джоба й и да го "разкриват". То е ясно, че нямат нито намерение, нито способност да търсят убиеца.
61
6
 
39
 
! Отговори
МВР Бюлетин преди 6 години
При повториния оглед, бе открито завъразно кучем което наптави пълни самопризнания.Пистолета е бил прибран от бай Дечо, кръчмаря за да не се нарани някое дете.Случаят е приключен. За 2018г , вече имаме 100 % разкриваемост на престъпленията.Сега да минем към по важните теми. Искаме 200% увеличение на заплатите. Пенсиониране след 1 месец трудов стаж с 40 брутни заплати. Начална пенсия 2 000 лв. Ток,вода и другите режийни за сметка на държавата.
60
5
 
10
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Това поемно лице откъде знае, че после в главата? Да не е бил там?
59
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно са гербажии по Коледа селяните думанландисват прасетата, след около 2-3 във околните къщи се забелязва голяма липса на суджwци и селяните са раздали правосъдие.
58
1
 
4
 
! Отговори
до онбашията преди 6 години
Ти в бързината ли написа България с малка буква, или нарочно?
57
1
 
6
 
! Отговори
Вече имаме сюжет преди 6 години
за криминале - търси се даровит писател.