Кети – мъртва, X5-цата е открита. МВР мълчи!

Съсед на избитите в Нови Искър хора, разказва за ужаса
Обновена: 3 яну 2018 09:26 | 3 яну 2018 09:22,
145

Обявената за издирване Кети е открита мъртва, а близо до нея е открита и колата (BMW X5) на семейството от Нови Искър, които снощи бяха открити мъртви, простреляни.

Още по темата

Това твърди съсед на убитото семейство, който е и поемно лице по случая, защото именно той се натъкнал на зловещата гледка на избитите хора.

Според него Кети Кюхова е била убита, неясно от кого. Засега тази информация не се потвърждава от МВР.

Съседът Йордан Георгиев, обясни също, че убитата възрастна жена в семейството е била простреляна с четири изстрела.

"А за Неделчо 10. На много места... по главата, по тялото и по бедрата. И Гошко също, беше прострелян в гърдите точно, и после в главата много", обясни той пред Bulgaria ON AIR.

В момента тече повторен оглед на къщата на ужасите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Противоречия?Снимката в 24часа на човекът зад волана, зад който има момиченце е на Георги - "12-годишното момченце" според първоначалната информация. Не вярвайте на всичко, което четете
35
44
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гарантирано от *** льотчик Радеф!
34
2
 
26
 
! Отговори
Бахмаамо и държава преди 6 години
Нарочно "топ-криминалистите"даващи вече 24ч.интервюта искат да ни ошаша ват,та да престанем да се интересува ме от случилото се.У нас е така:първо 24ч.непрекъснато се тъпче в района на местопроизшествие то и се дават интервюта, после в раз следването се включ ват врачките от МВР.Когато свичко се оака и засмърди се дава на националното следствие,да има с кого да си избършат нааканите ***.Така вече 27години и даварезултат.
33
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до онбашиятаСестрите Белнейски да не би да ги разкриха? Просто след години си намериха изкупителна жертва да не са съвсем капо.
32
7
 
23
 
! Отговори
Герб преди 6 години
Видими резултати!
31
2
 
32
 
! Отговори
до онбашията преди 6 години
Ефрейторе, излиза тогава, че вземат незаслужени пари като заплати! То е лесно да разкриеш битово убийство, когато примерно Иван убие жена си Пенка и се предаде сам! Дай да ги видим при труден случай! Като сестрите Белнейски или от сорта. Ако един стругар не успява доста често да изработва искания детайл, дали ще го държат на работа?
30
10
 
30
 
! Отговори
До 32 преди 6 години
С цялата ми омраза към комунизма ще ти кажа, че по Бай-тошово време масови разстрели нямаше, защото огнестрелното оръжие беше забранено.
29
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е наследството от 45 години социализъм.
28
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спокойно съграждани. Вие искате за един ден всичко да се случи. Това е сложен процес - търси се мотив, оръжието на убийството, трябва да се разпитат стотици души, да се намерят свидетели, да се открият и напаснат косвени доказателства, това не е работа за 24 часа. Понякога отнема месеци, че и години. Общественият и медийният натиск обикновено само пречат.
27
1
 
22
 
! Отговори
Противоречия? преди 6 години
1.Намерилите го съседи знаят най-добре.2.Този съсед да внимава- и от истинските убийци и от законната власт, според която е друго.3.НАЙ-ВАЖНОТО в цялата история е : КАКВО Е РАБОТИЛ убитият Неделчо:според снимки от 24часа; с татуировки, "борчески" вид..каква му е професията, бизнеса?????Много дами и хора край него.(Край бедни "навалица" няма.)Но мир и светлина на душите на починалите+.( защо са тези страст, омрази, обсебване или желание за наследство и "притежание на нечие тяло или душа"....
26
3
 
21
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 6 години
Нали ви писах тук сутринта, че ще я намерят в някоя канавка.
25
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Божкее... Тактиката да пуснеш комшия с партенка да я развява пред медиите, докато следователите си вършат необезпокоявани работата, не е зле...Как я виждат тая работа, ще застрелят някой с 10 куршума и на секундата ще могат да ги преброят, за да могат да информират кварталната клюкарка...
24
6
 
14
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
а по същество - битово убийство. Това че бещата бил превозвал нещо, много американски филми гледате. Ние не сме италия да избиваме цялата фамилия. Ако имаше нещо или щяха му отвлекат детето или да го убият него. Ама ча па всички, противоречи на криворазбраното разбиране за мъжкарство на бг сел.янина. Има ли толкова много убити - обикновено някой е изперкал и после си теглуи ножа. Навсякъде по света се случва, не е български патент.
23
7
 
30
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
сега, стига сте скачали на меверето, разследването на убийства не е като чаткането по форумите. аз се съмнявам да хванат убиеца, но не щото "са пълни некадърници" (само тия дето вършат тотално безполезна работа наричат другите некадърници), а защото планираните убийства особено от професионалисти не са лесни за разкриване. те знаят как да не оставят следи, понякога самите те са работили в следствието и знаят какво да не правят и в повечето случаи наистина не оставят следи
22
5
 
27
 
! Отговори
такаа преди 6 години
И ся кво излезе!?Стария ги изтрепал,и се самоубил с ...10 изстрела,а!?То голямо самоубиване е било,голямо чудо!!!Да ви имам меверето с мераците за големи заплати!
21
17
 
3
 
! Отговори
Аман бе преди 6 години
Аман вече от тази българска крими-сапунка.Решението е простичко: забрана на огнестрелното оръжие - поне жертвите щяха да са с 2-3 души по-малко.
20
15
 
7
 
! Отговори
Фичо преди 6 години
Има версия убитите да не са истински българи, примерно не са харесвали Гришо, което е достатъчно да те изключат от кръга на истинските българи, и убиецът да е раздал справедливост за небългарите:)
19
12
 
20
 
! Отговори
Димо преди 6 години
Много кримки гледа населението. И журналистите. При всеки такъв инцидент всички почват да се правят на детективи, да дават акъл на ченгетата, и да оспорват резултата, ако убиецът не им пасва на представата за убиец.
18
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да няма съпротивление от нито един и всико в къщата да е подредено дори чашите по масата непокътнати, убиеца ги е опиянил или натровил преди да ги разстреля,Има седми, а може бии осми човек които са били на гости,да проверят синовете, дъщерите, роднините на бабата, да проверят телефоните на всички с кого са говорили последните дни,Къде са живяли преди да купят къщата и с какви парие купена ?Това е професионално убийство не изключено дае поръчково,Бог да прости невинните жертви,
17
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами бащата е бил тираджия, какво е превозвал покрай редовния товар, той си знае. А МВР ще потулят случая, защото контрабандата е под тяхна закрила. С мафията и корупираните държавници да си нямаш работа.