След празниците: Детокс програма и кардио тренировки!

Енджи Касабие и съпругът й със съвети срещу натрупаните килца
4 яну 2018 14:20,
3

Коледно-новогодишните празници отминаха, но натрупаните излишни килограми остават. Как да се справим с голямото празнично преяждане? Ценни съвети от ефира на Bulgaria ON AIR дадоха диетологът Енджи Касабие и нейният съпруг Рабих Ел Зейн.

Двамата признаха, че са прекалили с тестото по празниците, а Енджи уточни, че въглехидратите вдигат нивото на инсулина и запасите от мазнини в тялото.

"Може да се направи детоксикираща програма, която да изчисти организма", препоръча известният диетолог в "България сутрин" и разкри, че самите те вече са започнали такава програма.

Тя включва напитки от билки, зеленчуци и плодове с високо съдържание на протеини и антиоксиданти. Такова е зелето кейл, от което се прави сок, а също и канелата, броколито и карфиолът.

Съпругът на Енджи, който е и Мистър Ливан препоръча да съчетаем правилното хранене със спорта. По негово мнение трябва да се концентрираме върху кардио тренировките, тъй като това е най-бързият начин да горим калории.

Рабих Ел Зейн препоръчва минимум 3 пъти седмично кардио тренировки, започвайки от 20-30 минути продължителност. Тренировката може да се увеличи до 50 минути, в зависимост от това как тялото ни приема натоварването.

За новата 2018 година звездната двойка си пожела здраве, обич и едва след това работа. Енджи и Рабих пожелаха на хората да се обичат повече и да внимават за своето здраве, да поддържат телата си и да променят начина си на живот.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази да започне да работи по 8 часа на ден и тогава да видим какво тяло ще поддържа
1
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези пък каква Коледа точно са празнували не ми става ясно?