Майката на Боби: Не вярвам Росен да е убиецът, изкупителна жертва е

Жената още не може да вземе тялото на сина си, за да го погребе
6 яну 2018 12:14,
259
Майката на Боби: Не вярвам Росен да е убиецът, изкупителна жертва е
Снимка: Кадър Bulgaria ON AIR

Майката на Боби, една от жертвите в къщата на ужасите в Нови Искър, не вярва, че Росен Ангелов е убиецът.

Бившият затворник бе посочен вчера от полицията и прокуратурата като човекът, който със сигурност е разстрелял шестимата в новогодишната нощ. Вероятните мотиви за това са лични, тъй като Ангелов е бил преди време в интимни отношения с една от жертвите – 44-годишната Кети.

18-годишният Боби бе приятелят на Нанси, дъщерята на разстреляната фамилия, който във фаталната вечер решил да остане с нея в Нови Искър, защото родителите й не я пускали да празнува Нова година другаде.

Още по темата

Днес майка му се съмнява, че полицията изобщо са търсили посоченият за убиец Росен Ангелов.

"Не само, че съм убедена, но има доказателства, че полицията и прокуратурата не са търсели Росен Ангелов, когото сочат за убиец на сина ми и още 5-ма души", каза жената пред "24 часа".

Тя припомня информацията, че Ангелов е бил обявен за издирване, за да влезе в зтвора, че си е взел мобилен телефон на изплащане, че си е пуснал и интернет.

"Не вярвам Росен да е убиецът, по-скоро ми се струва изкупителна жертва", коментира тя. Стефка обясни, че я държат в пълно неведение относно хода на разследването.

Според нея било необяснимо защо Росен ще убива Кети, сочена за негова любовница, на място, далеч от семейството й, а часове по-късно ще застреля и тях при положение, че никой не го е видял.

"Той така или иначе се е укривал, защото вече е бил издирван", разсъждава жената.

"Ето, вчера казаха, че са готови балистичните експертизи, а мен никой не ме е информирал. Дори не ми казват кога ще освободят тялото, за да мога да погреба сина си", тревожи се жената.

По думите й всички, които са виждали Росен и са знаели, че той е издирван, са за затвора.

"От това, което чета по медиите, той се е разхождал свободно из гората, ходил е и при приятели в "Дружба". Това не е криене", категорична е майката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
0
 
4
 
! Отговори
... преди 6 години
Нещо не се връзват нещата, ще ходи да си трепе кората и после ще се самоубие, защото е видял в интернет, че го търсят.Тези неща отнемат време на мислене и подготовка и при такова престъпление човек би имигрирал някъде, няма да остане в България! Не можах да разбера за човека от реката, какво се е случило с него? Не казаха нищо. Това си е добре измислена подготовка, следене, която е планирана от много време. Цялата тази работа е бизнес, МАФИЯ. "Конкуренция" в черният бизнес.За такова дело само те
237
0
 
7
 
! Отговори
Удобна история преди 6 години
Рамбо бие шутове, избива шест човека и кучето... от любов. Стига глупости! Отряд обучени убийци са действали според мен и нещата са заради ИНФОРМАЦИЯ за някакъв сенчест бизнес. Все някога истината ще излезе. Майката на Боби има право да се съмнява.
236
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Не си наясноХахахххх... ***...
235
2
 
15
 
! Отговори
they call him skunka преди 6 години
Правя масово убийство. Заличавам всички следи. След което занасям всичко в нас. Готвя си и си цъкам в нета. Изведнъж се сещам, че трябва да бягам, защото съм направил убийство.Къде е причинно-следствената връзка? Кому е нужно това убийство,аджеба.,кой има мотив? Хайде,магистратите,стига с това нареждане,за да отчитате дейност.
234
2
 
15
 
! Отговори
65 преди 6 години
Щом и почернената майка изразява съмнение,че Росен е убиец ,става сложно.Телефон на изплащане,?Че нали ти искат ЕГН_то.,и адрес.Такива веднага могат да бъдат заловени .Ама трябва акъл и организация.От всичко прочетено от мен по случая 80%не е така.Просто още е на ,,опипване.А ако не е той?
233
2
 
15
 
! Отговори
Бквш детектив отСССР преди 6 години
А не може ли Росен да е невинен и да бяга от истинският убиец на мокри поръчки а по това време медиите да заблуждават народа?! От къде е имала Кети толкова пари?
232
1
 
3
 
! Отговори
Не си наясно преди 6 години
До ivailoИли който иска да стане сакат
231
1
 
2
 
! Отговори
ivailo преди 6 години
До Не си наясноВсеки който не е сакат...
230
2
 
2
 
! Отговори
Не си наясно преди 6 години
До ivailoКой, такива като теб ли ще ми го загреят. Не се препоръчва.
229
3
 
4
 
! Отговори
ivailo преди 6 години
До Не си наясноПо- добре е като нямаш аргументи да си траеш ти стари " умнико"... И не се репчи много, че някъде ще ти загреят вратлето :)
228
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
10000 журналисти киснеха около тая къща 5 дена! !!Как пък една снимка на тия трупове, увити там в каквото се полага на излизане не направиха!!
227
7
 
25
 
! Отговори
Оффффф преди 6 години
Малиии, представям си кво са казали на ръководството на МВР относно този случай: Имайте късмета, да се разбере, че не е той убиеца, онези с 22 калибровите оръжия ще дойдат и у вас! И те горките кво да правят съчиняват си най-различни версии та чак сами си вярват!
226
5
 
16
 
! Отговори
гнила работа преди 6 години
Учил до 8 клас - полицията казва високо интелигентен, хитър лукав. За пръв път влиза в затвора за кражба 1984 г. по времето на соца. В селото него познавали бил единак, горски живеел сам, асоциален пък връзка с жена имал от не бедно семейство. При това издирван от 2009 г. След претърсване на терена е намерен друг труп в река Искър. По думите на полицията бил се самоубил.
225
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо така систематично и последователно пробутвате лъжата, че Кети е убита първа и после някой се е връщал при останалите? Кети е станала свидетел на цялото клане и е оставена последна за назидание. Отмъщението е било към нея.
224
5
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не чувствате ли,че тази история, ама много понасмръдва бе...лелее...взеха ни за балами тука.Кой ще повярва на глупостите които ни втълпяват в тази ефтино скроена историйка.Истинският извършител,явно е недосегаем и го прикриват с това удобно за тях "муле" хаха...
223
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината всички я знаем, и докато си трсем, тъй ще е. Да небида не виждате на всеки ъгъл дори и денем какво е.
222
2
 
30
 
! Отговори
До 3 Вчера писах: пр преди 6 години
Какъв луксозен имот с тая барака и прогнил парник с изгнили корени домати без урунгел?Какво да съобщава на кварталния полицай като на самия полицай му е наредено да мълчи като пън? Осъзнай се малко
221
3
 
10
 
! Отговори
Не си наясно преди 6 години
До ivailo"А и ти как разбра че майката е безчуствена по интервютата поради това че е взела успокоителни , да не би ти да си и ги давал ?"Да, млади глуп***ко, лично и ги давах успокоителните и млъкни, не се излагай повече по темата. Личи си,че не си наясно с такива неща и дано скоро не ставаш.
220
12
 
24
 
! Отговори
111 преди 6 години
Интересно е да се помисли и изясни какво е правил гребецът Георги Юнаков на минимална заплата в психиатрията в Карлуково като самоотвержен и безкористен санитар, който не се интересувал от парите. Първо предположение - бил е ангел в ада. Това е невероятно. Второ предположение. Обучавал се е. Обучавал се е за психотропните медикаменти, чрез които могат да се изтръгват признания, на начините на психическо въздействие и манипулация. Обучавал се е за нуждите на мафиотската парална държава.
219
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има ли у нас далавера с много пари и Бачо Буби от Банкя да не е замесен и да не взима тлъстия пай от плячката? Няма. Има ли някой да не знае, че този който се е опитал да не се отчете по изискването на Бачо Буби, да не е наказан? Няма. Какъв тогава масов убиец е този Тосен, бивш легионер, може би и от ИДИЛ. Миналото в СИК, грабежа на Милиярди от българина, съвсем са го изкривили, лакомията и страха са се превърнали в параноя.