Съседи за убиеца Росен: Тих и скромен човек, пиели кафе

Издриваният е пребивавал и в други два квартала -"Надежда" и"Люлин"
6 яну 2018 20:34,
362
Съседи за убиеца Росен: Тих и скромен човек, пиели кафе
Снимка: МВР

Росен Ангелов, който се издирва заради шесторното убийство в Нови Искър, е живял в блока в Дружба до преди 5-6 месеца в продължение на около година. Имал и съквартирант, но и той заминал още преди Нова година, съобщава Нова телевизия.

Още по темата

Силите на МВР и армията издирват Ангелов, но от него няма и следа. Снощи полицаите тръгнаха по новата гореща следа и с десетина патрулни автомобила и четири буса с тежко въоръжени мъже обградиха блок 29 в столичния квартал "Дружба", за да търсят рецидивиста, но без резултат.

Според вече бившите му съседи Росен бил тих и скромен човек, редовно пиел кафе с тях, не ползвал кола, а само градски транспорт. Разказвал за службата си във Френския легион, дори показвал свои снимки от тогава. Живеел при наемателя на апартамента – Владо. Той също заминал преди Нова година, според съседите му – за Франция. Никой в квартала обаче не знае какво точно работят двамата.

А Росен Ангелов е живял и в други два столични квартала -"Надежда" и"Люлин". И там съседите го познали веднага, щом от МВР пуснали снимката му.

Именно от"Люлин" тръгва първото дело за блудство срещу Ангелов. Посегнал на 12-годишната дъщеря на жената, с която живеел тогава. За това бил осъден и лежал в затвора шест години. Излязъл на свобода през 2002 г. Само няколко години по-късно отново е обвинен и осъден за блудство, но полицията така и не го открива.

Росен Ангелов най-вероятно все още ползва мобилен телефон и интернет, защото профилът в социалните мрежи, който се предполага, че е негов, вече е изтрит. Изтрити са коментарите и харесванията на публикациите му.

Все още не е открит и собственикът на тефтера, намерен до тялото на убитата в Нови Искър Кети Кюхова. Вътре, освен името на мъжа й Неделчо Юнаков и записки за ипотечен кредит, какъвто семейството е теглило, фигурират и данни за последните парламентарни избори.

Макар Кети Кюхова да не е в списъците на секционните комисии, тя си е водела записки за това как се смятат преференции и как се броят гласове.

Издирването на Росен Ангелов продължава и Искърското дефиле остава под полицейска блокада.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


362
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
260
0
 
2
 
! Отговори
следващият случай преди 6 години
Росен Ангелов е роден на 24 април 1961 г. Астрологичен анализ на рождената дата 24 Април - Един факел, горящ в лапата на разярен лъв. ГРАДУС НА РАЗПАДАНЕТО. Насилие и борби, които могат да се обърнат срещу самото лице.
259
2
 
6
 
! Отговори
100ян преди 6 години
Убиецът е тинейджър, син на местен големец от Нови Искър близък до ГЕРБ. Пистолета е Валтер П22, регистриран на името на бащата. Това момче е имало отношение към дъщерята, затова момичето е убито само с ЕДИН изстрел в слепоочието, а тялото му не е обезобразено, като на останалите. Най-много гавра е понесло тялото на Боби, който за разлика от другите членове не е бил застрелян единствено с цел да бъде убит, а е направен опит да бъде наказан заради сексуалното му отношение с момичето, като е прострелян в гениталната зона. Профилат на тинейджъра убиец във фейсбук е свързан с профилите на двете др
258
7
 
4
 
! Отговори
Никой преди 6 години
Изобщо не а тоя убиеца.Вижте клепачи му как е паднал ,тоя. Човек има рак и е много болен изобщо няма да му е до убийства
257
0
 
6
 
! Отговори
до 257 преди 6 години
Френския легион не е хуманитарна организация или балетна школа.Човек стоял зад бюро, или с изискано френско възпитание не им трябва.
256
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То е ясно че шефовете на МВР обичат да гледат американските сериали CSl /от местопрестъплението/ но не е лошо да погледнат и документалният американски сериал lD Xtra. Та дано разберат за колко време става един ДНК анализ.
255
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали наистина е бил във Френския легион или така се е хвалел пред съседите? Комплексарите обичат хвалбите и да изтъкват мъжествеността си.Имал връзка с Кети. Уж само Кети и майка и знаели за връзката, ама те са убити. Разследващите откъде разбраха за връзката? По гледанията във фейса? И дали връзката е била интимна или друг вид? Някой разговаря с мъртвите? Говорещият с мъртвите що не пита мъртвите кой ги е убил?
254
0
 
22
 
! Отговори
много въпроси : преди 6 години
1.Работил като таксиметров шофоьор, вадил си свидетелство за съдимост преди около 10-ина години.КАК, нали е БЕЗ самоличност?2.Сега ползува интернет, мобтелефон по гори и камъници- явно има платен интернет на тел; какъв БЕЗРАБОТЕН, какъв БЕДНЯК????!!!3.Безхаберието на кмета на Луково отпреди 12 години; така ли НЕ се досети да ПРОВЕРИ ЧИЯ е тази вила, където са намерили ГОЛИ 11-год. момиче и 45-годишен мъж?А сега има нахалството да казва, че ГО знае, но не знае чия е вилата.чип в главата от 1960
253
0
 
28
 
! Отговори
FBI преди 6 години
Да , много неща не се връзват.Първо как изобщо стигнаха до Росен, при положение че уж само майката на Кети знаела за връзката им ? От Тефтерчето ? Да бе.Свидетели ??? Е как като разправят че Росен не общува с почти никого и е единак, как го познават свидетелите?После как намериха вилата в Луково само 12 часа след 2-ри, при положение че уж няма документи , и полицията не знае къде се намира ???
252
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще повярвам,че този е убиецът когато МВР каже как е направило ДНК анализа. Те успяха по скорост на изследването да боят всички научни лаборатории в света. Само в американските криминалета са по бързи. Щом в това лъжат за какво да им вярвам за друго.
251
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...тих и скромен, пие кафе - значи не е от Герб.Виж, нахален, нагъл *** суджуци - тогава е друго.
250
2
 
15
 
! Отговори
йй преди 6 години
е в тоя френски легион като ги вземат не проверяват ли за съдимост? или на тях такива им трябват - минимум изнасилва4и а ако може и убийци?
249
3
 
11
 
! Отговори
До334 преди 6 години
Полицията казва,но журналистите,,разсъждават и надграждат".Всеки пише и ,,тълкува",а във форумите знайни и незнайни недорасли Шерлок Холмсовци ,,обясняват професионално"как всичко се е случило и какво ще стане.Велико нещо е интернет,можеш да си пишеш каквото ти е в главата,независимо какво има в нея.И това е факт,никой не може да ме обори.Дерзайте детективи недозрели!
248
1
 
7
 
! Отговори
До 340 преди 6 години
Ех тия 80%,много сте бе! И лекарствата не си пиете.
247
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако е така както се казва, че е служил във Френския легион говори за друго ниво на обучение - Там.
246
1
 
45
 
! Отговори
набеден преди 6 години
Този го набедиха за убиец. Първо имаше флоберков пистолет, защото не вдига щум. После пистолетът беше със заглушител, вчера казаха, че има автомат и е от Чуждестранния легион. Както е тръгнало ще кажат, че има базука и картечница. Направиха го супермен, за да оправдават управляващите некадърността си. Ама всеки от нас, обикновените хора, си мисли, че са били килъри на мафията. Като че ли и шайката от суджуци има пръст в цялата история. Нататък намирисват нещата.
245
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заподозреният е пиел кафе и затова се е изнервил. В такъв служай казусът не е от ресора на полицията и ще бъде прехвърлен по компетентност към Агенцията по контрол на храните.
244
0
 
19
 
! Отговори
пею преди 6 години
25000 вили в луково!?
243
1
 
5
 
! Отговори
до 340 преди 6 години
Това по радио Ереван ли го казаха, че си толкова категоричен.
242
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е!Оная банкянска мишка е пратила килърите!Тука има някаква гербаджийска далавера на шайката и са ги убили да не се размирише!Вече всичко е ясно
241
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е този убиеца, истинския се намира в Банкя. Всички го знаем, защо не се търси?????!?