Младежите, взривили банкомат в София, остават в ареста

Съдът реши, че има опасност да извършват ново престъпление
7 яну 2018 18:20, Анисия Иванова
14
Младежите, взривили банкомат в София, остават в ареста
Архив: Булфото

Софийският градски съд наложи мярка задържане под стража за двамата 18-годишни младежи, които взривиха банкомат в София на 28 декември.

Още по темата

Устройството, поставено на булевард "Панчо Владигеров", беше взривено около 3:30 часа през нощта, но извършителите не успели да откраднат парите, тъй като се включила алармата.

Според съда имало опасност лицата да извършват отново престъпление. Двамата задържани заявиха, че съжаляват за стореното.

Единият от тях - Даниел Лулев, каза, че изключително много съжалява за постъпката си и е съдействал на полицията. Той помоли съдията да не му налага най-тежката мярка, защото сега е 12 клас и ще има изпити.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
18- годишни млади, свежи и хубави. каква радост ще настане когато ги приемат в затвора батковците и нерезите. Не ми се мисли.
12
1
 
7
 
! Отговори
ТЕМИДА преди 6 години
А банкерите, които взривиха народа с високи лихви защо не са в ЗАТВОРА? Кой е по-голям престъпник - хлапетата или "уважаваните" ни банкери, до един с картончета от ДС. Заради едните неуспешно е взривен един банкомат, заради другите - цяла държава. Терористи!
11
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Посегнеш ли на банките, Законът и цялата "държава" се стоварва отгоре ти със страшна сила. Виж, ако убиеш някой и друг "поданик", не е голяма загуба.
10
1
 
11
 
! Отговори
Старшината на ротата преди 6 години
А тези младежи щяха да метат плаца до припадък когато бяхме нормална държава,не да да се чудят какво да правят.
9
1
 
14
 
! Отговори
гл прокурор Копърков преди 6 години
Младежите, взривили банкомат в София, остават в ареста .. а извършителя на обира на века Цв Василев КТБ си пие кафето в Сърбия и не го закачаме
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва всички медии, които излъчваха репортажи за взривени банкомати да бъдат глобени здраво, така са подтикнали младежите да оберат банкоматите и стават непреки съучастници. Искахте демокрация имате я, ще го търсите бай Тошо още 15-20 г. ви остават и ще се изтрепете сами.
7
1
 
3
 
! Отговори
Загорял Пандизчия преди 6 години
Мойта булка ме напусна предсрочно и в момента си търся нова.
6
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Късмет, другия път !
5
1
 
7
 
! Отговори
м даа преди 6 години
Всеки си мисли че като прочете в интернет как се прави нещо и ще стане специалист ... Ако ставаше с гледане , нали знаете какво щеше да работи кучето
4
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до3! Каква оборка какво метене? Ако беше минал някой човек от там по време на взрива и бяха отрепали някого! Най малко по 10 годтрябва да лежат бомбаждиите!
3
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като си 12 клас и имаш изпити да си мислил за изпитите, а не за банкомати! *** ллайн-яно. Тези да метат улиците и да правят оборка на градини и паркове за назидание! Изпити имал....
2
2
 
2
 
! Отговори
Хххх преди 6 години
Били*
1
17
 
6
 
! Отговори
Хххх преди 6 години
Страшна логика... Човек с 3 присъди, една за изнасилване,една за грабеж и една за педофилие, го пуснали с фиктивна за последното,защото не е опасен, но видиш ли убива 6 човека. А 2 момчета дето щели да оберат банка,която краде безвъзвратно и безвъзмездно от нас беле опасни...?