Москва: ЦРУ лъже, Русия не се меси в изборите!

Обвиненията са безпочвени, заяви говорителят на руското МВнР
8 яну 2018 22:30, Елка Василева
140
Москва: ЦРУ лъже, Русия не се меси в изборите!
Мария Захарова. Снимка: архив, Reuters

Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова обвини днес директора на ЦРУ Майк Помпео, че е излъгал, като е казал в телевизионно интервю, че Русия от десетилетия се е намесвала в избори в САЩ , предаде ДПА.

"Най-силното доказателство, че това е чиста лъжа, е това, че през всички тези десетилетия американските специални служби и официални лица нито веднъж не са направили подобно твърдение, нито са поставили подобни въпроси пред Русия", написа Захарова във Facebook.

Още по темата

"Нямаше нито една история за това... докато американската избирателна система не направи Тръмп президент. Именно тогава започна всичко това, безпочвените обвинения, търсенето на външен враг, оплакването от "ръката на Кремъл", каза тя.

В интервю за телевизия Си Би Ес Помпео отговори утвърдително на въпрос дали руснаците са се опитвали да подкопаят президентските избори в САЩ през 2016 г. "Да. Така е от десетилетия", каза той. "Имаме много врагове, които искат да подкопаят западната демокрация", заяви директорът на ЦРУ. "Ние имаме важна функция като част от американския екип за национална сигурност да пазим американските избори безопасни, сигурни и демократични", каза той. "Усилено работим в тази насока. Така че ще работим срещу руснаците или който и да е друг, който заплашва това", заяви Помпео.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
2
 
1
 
! Отговори
ети от Москва чтото преди 6 години
Ети от МОсква очень неграмотние в манипулации избори.Оставили диверсанти от США окупироват без денги вся восточная Европа..ПСе наркотики вкасинации и телевидие пси препрограмироване. ХОП НАконец окупировали почти вся Киевска Русь.Отровили милиони наши братя там..
87
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Статийка за козяшките ***. Мляскайте си дъвката на друго място.
86
0
 
0
 
! Отговори
Шопа преди 6 години
Не вервам.Не не успеха в България да ги манипулират та у САЩ ли?!
85
4
 
2
 
! Отговори
рускиня до 129 преди 6 години
До ;-)Русия манипулира изборите в САЩ? Добре - приемем че е така. Което автоматично означава,че Буш, Рейган, Още един Буш, Обама и Тръмп не са легитимни президенти.Сега какво ?
84
1
 
1
 
! Отговори
JJIvanov analizator преди 6 години
Във връзка с изборите в САЩ лично предупредих NSA за използване на нагло престъпни обемно обсебващи оръжия срещу Тръмп /подобни засякохме да ползват срещу Жириновски вкл в София и срещу Волен Сидеров с цел да ги покжат като И Диоти на екрана.ПИсмено ги предупредихме и за нагла диверсия срещу Хилъри Клинтон с иzползване на микрочипове в телата на служители от FBI. Tezi ДМК контролирани набеждаваха Хилъри КЛинтон НАгло с искания за арест.Те са манипулирали изборите..
83
2
 
6
 
! Отговори
;-) преди 6 години
Мария Захарова може да си говори каквото си иска, но май няма хора, които да й вярват. Външния й вид няма да коментирам Както казват руснаците: "на вкус и цвет товарищей нет", или както казало магарето: "Въпрос на вкус" и си изяло ***.
82
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 124:В годината на кучето е естествено, но по-важното е че сме прави !
81
2
 
2
 
! Отговори
ИМа външна агресия преди 6 години
Права е ..ПО смело ..Обсебени от извънземни негодници американски спец служби десетки години манипулират изборите /от 1968 година/ със подсладители ,ваксини,хапчета,облъчени храни и напитки в много държави вкл във Франция,БЪлгария и Украйна.След нагло отравяне на населението ползват внушаващи клипове по телевизии ир адио. Унас вижте 1989 година досега..
80
4
 
4
 
! Отговори
рускиня до 122 преди 6 години
Русия манипулира изборите в САЩ? Добре - приемем че е така. Което автоматично означава,че Буш, Рейган, Още един Буш, Обама и Тръмп не са легитимни президенти.Сега какво ? И тъй като избор на директора на ЦРУ е зависи от президента , то този пишман деректор Помпейо е също нелигитимен.
79
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин, Лавров, ПЕСсков, Захарова - първия ешелон на КГБ лъжците !
78
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КГБ лъже! Русия се меси в изборите!
77
3
 
4
 
! Отговори
д преди 6 години
Божидар Д. да каже нещо за говорителката .
76
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
117 Не лъжеше ли за България българино
75
5
 
7
 
! Отговори
88 преди 6 години
За Помпейо не знам, но за тая е доказано че редовно лъже.
74
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
112, германките на 18г. са като глигани и на 25г са като глигани. Ако си мислиш че на запад не пият като животни значи не си излизал от панелката си. Пият, а после ги изкарват на носилки от заведенията. Особенно в Англия. Англичаните имат много лоша хигиена и масово са с развалени зъби. Жените им са грозни като смъртта и това обяснява донякъде ширещия се хомосексуализъм.
73
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Надо пить меньше
72
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има ли поне един случай тая да е казала нещо вярно ?
71
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рускинята -На 19 години като кукла.На 25 е като бабушка. Алкохола и лошия живот в Русия ги смачкват.
70
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо се подигравате на Захарова (разбираемо за гейове), но руските жени са големи красавици. За сравнение немкините и американките са като глигани и неслучайно толкоз гейове имат. От такива жени обръщат резбите хаха
69
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аве на тая ни цици ни дупара за сурата да не говорим - дъска нерендосана отврат.