Цветанов за убития Христов: Притесняваше се за "Наглите"

Не е споделял за евентуални заплахи, добави той
9 яну 2018 17:15,
147
Цветанов за убития Христов: Притесняваше се за "Наглите"
Снимка: Архив, Булфото

Убитият Петър Христов не е споделял, че е бил заплашван. Единственото му притеснение е било относно "Наглите", тъй като е спомогнал за тяхното залавяне. Това стана ясно от думите на лидера на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов след КСНС при президента.

Още по темата

"Имахме възможност с неговата гражданска позиция да се разкрият тежки криминални престъпления. Ако мотивът на това престъпление е ответна реакция, това не е добър знак за държавата и обществото", коментира Цветанов.

"Не е бил свързан с някакви престъпления, за да можем да бъдем укорими или служителите, които са имали възможност да работят с него. Никога не е споделял за евентуални заплахи. Единствените му притеснения бяха по отношение на "Наглите", когато излезе, че той е подпомогнал разследването", добави той.

Цветанов уточни, че Петър Христов не е бил член на ГЕРБ или кандидат за депутат, а симпатизант. Той допълни, че е правил едно единствено дарение за партията, което е декларирано в Сметната палата, но никога не е имал политически амбиции.

Вторият в ГЕРБ настоя, че Петър Христов е достоен човек.

"Именно Петър Христов е човекът, помогнал на семейството на Мануела Горсова. Бил е винаги много ангажиран с великотърновския регион. Уучаствал е в много благотворителни акции, но никога не търсеше публичност за това, което правеше", каза Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"След като не е бил член на Герб, по каква линия Цветанов дава изявление за него?"Симпатизант, който е симпатизирал 7 цифрени суми, за различните кампании през годините. Не е член, защото ако си член, винаги става публичен скандал, когато партията ти пропадне. Вероятно, е бил симпатизант на всяка останала партия, която е имала изгледи, да мине 4те процента.
124
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"Ама занимавал се с благотворителност?Ами явно му е била гузна съвестта."Ахъм ... данъчни облекчения и PR.
123
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви нагли бе,преди малко съобщиха ИДИЛ са поели отговорност.
122
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецо беше призован от хората да се изкаже по темата и ей го на. Цъфна.
121
0
 
9
 
! Отговори
Абе преди 6 години
Най-добре всеки виден гербер да носи каска и бронежилетка (не че ще ги предпазят на 100%).
120
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убийството на Христов е част от хибридната война срещу България.
119
1
 
2
 
! Отговори
все поблизо оловото преди 6 години
нещо от Нови Искър, през Търновска Околиа та утепаа чиляко на Цецко бъш пред сите камери- ама дал ги бе некой изключил или изкъртил това онези хора от Нови ИСкър не са могли да кажат
118
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецкооооо, май ще ви се стъжни скоро, на теб и твоя господар, Бачо Буби. Омазахте се до уши в кражби, лъжи, измами, грабежи, разпределение на ваши хора на големи държ.поръчки, смазване на непослушни бизнесмени, които не искат да ви плащат, с назначаването на само ваши хора навсякъде, прости но верни, с ограбването на българите с цените на тока, водата, парното, храните, горивата, лекарствата, с огрсбванетоЧрез Колекторски фирми и Съдебни изпълнители, което е геноцид. Дойде време да си плащате!
117
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човек на Илия Павлов,в мутренските времена занимавал се с рекет и изнудвания.След разстрела на Павлов минава към СИК.И разбира се после е богат местен бизнесмен,чист като сълза.Ама занимавал се с благотворителност?Ами явно му е била гузна съвестта.Не бил член на ГЕРБ ама ги спонсорирал,щото им бил симпатизант.Близък до Цветанов и Борисов.Имаме всички причини да бъде застрелян показно.
116
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветанов за убития Христов: Притесняваше се за "Наглите" Подценил е ГЕРБ човека,ТИПИЧНА ГРЕШКА ! ДПС как си убиха ковчежника Ахмед Емин. Как беше лафа " Господи, пази ме от приятелите ми, а от враговете ще се пазя сам" .
115
0
 
5
 
! Отговори
Интересен е момента преди 6 години
На убийството на човек от този ранг. Нямам в предвид европрецедателството, колкото това че е възможно трети играч да пунтира ответен удар за убийствата от миналата седмица. Разбира се това ако е вярно, надявам се не е, предполага, че "държавата " не е безучастна към събитията от миналата седмица. Определено има заиграва по високите етажи, а това винаги не е добре. Там егото е на светлинни години
114
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като не е бил член на Герб, по каква линия Цветанов дава изявление за него? За 6-те човека от миналата седмица мълчи сега се е заел да заема позиция за следващият отстрелян?защо? Иначе Христов според мен е жертва на израстването си. Има хора дето не търпят други много богати около тях, или на конкурент за аутобан-билдинга
113
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Надали има нужда от повече доказателства, че мафията управлява държавата, а ГЕРБ са нейните кукли.
112
0
 
24
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
"Вторият в ГЕРБ настоя, че Петър Христов е достоен човек."Естествено, всеки участвал в СИК е достоен човек. Братя Галеви, на които по времето на Цветанов им беше осигурен коридор да се евакуират, също са достойни хора. Неслучайно и Цецо с възползва от услугите на адвоката им Менков.
111
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След многобройните сигнални лампички през годините, мисля, че вече няма съмнение, че Бойко е сикаджия.
110
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е поръчан от зад океана за да разклати България.
109
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Цветанов уточни, че Петър Христов не е бил член на ГЕРБ или кандидат за депутат, а симпатизант."Цвъки, интересни симпатизанти си имате в ГЕРБ. С активно минало в СИК.
108
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Имахме възможност с неговата гражданска позиция да се разкрият тежки криминални престъпления. Ако мотивът на това престъпление е ответна реакция, това не е добър знак за държавата и обществото", коментира Цветанов."Цвъки, нали знаеш, че убитият е бил съдружник на Поли Пантев? Говорим си за СИК. Или това не те притеснява да ни го представяш за примерен гражданин?
107
0
 
26
 
! Отговори
-- преди 6 години
Тоя на снимката е баш най-най -наглият
106
0
 
22
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Тоя Цветанов още ли не е разстрелян?