Горсов за убития Петър Христов: Той спаси живота на Мануела!

Бизнесменът – основен благодетел за възстановяването й
Обновена: 9 яну 2018 09:55 | 9 яну 2018 09:10, Петя Славова
69

"Петър Христов спаси живота на дъщеря ми Мануела, ще му бъда признателен цял живот. Той беше изключително харизматична личност, помагаше не само на семейството ми, а и на много други хора", сподели пред Bulgaria ON AIR бащата на ранената през 2007 г. в катастрофа с Максим Стависки Мануела Горсова.

Момичето от Велико Търново продължава да е в будна кома, а убитият бизнесмен беше основен благодетел на семейството в борбата им за възстановяването ѝ.

Още по темата

"Изключително грозно е, че хора, които никога не са го виждали, не го познават, започнаха да му слагат епитети. Аз лично не мога да открия никаква логика в убийството на Петър Христов и дори не мога да предположа какъв би могъл да бъде мотивът за него", коментира още Красимир Горсов.

Oт вчера във Велико Търново коментарите за показното убийство на Петър Христов са разнопосочни. Хората разказват, че са го познавали като един от най-влиятелните бизнесмени в региона. Той стартира бизнеса си в зората на 90-те години с охранителна фирма, която съществува и до днес.

През годините Христов беше свързван основно с млекопреработвателната си фабрика.

"Никога не съм очаквал, че някой би посегнал на живота му. Той направи много за хората и заслужаваше да бъде уважаван и обичан", каза дядото на Мануела Горсова.

Това, което близките до бизнесмена хора разказват е, че той не е чувствал заплаха и никога не се е движил с охрана.

Разследването по случая продължава. Полицията издирва извършителя. Основните версии, по които работят разследващите са свързани с неговия бизнес.

Стрелъц е произвел 8 изстрела по Петър Христов – три куршума го улучват в корема, три в тила, един в главата и един във врата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
1
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
Ще използвам времето си да играя на рипъли малко :) Очаквам над 15% скок !Виж пост 60
56
2
 
2
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
До Анонимен"По времето на социализма и Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани и ставаха много убийства, а днес в ЕС при демокрацията бизнесмените спасявват човешки животи!"Като изключим комунистическите чистки в края на 50-те когато са избити хиляди, най масовите убийства стават точно през управлението на соца. Просто намери време и се разрови в историята. Аз не мисля да ти давам линкове безплатно :)
55
5
 
2
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
До Некъф"че всеки в България който има над 1 милион лева и не е музикант, спортист или реститут заслужава да бъде разстрелян."Е защо ? Аз може да съм обикновен човек но играя с биткойни и ето на събрал съм 431 биткойна. Започнал съм със 119 лева. Играй и ти ! Никой не ти пречи. Защо на смотаняците винаги някой им пречи ?
54
1
 
2
 
! Отговори
venix преди 6 години
Най-вероятно е пречил на мутраците от ГРОБ... кой знае...
53
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Петъо Айряна е изкупувал греховете си с това дете ,това истината! Значи така, Росен е педофил изверг който се влюбва до гняв в зряла жена и затова че не може да е негова изтребва цялото й семейство , а Айряна като е прал парите на наркобосове и е щракал с пръсти с тях и е станал дясна ръка на най отляният СИ./Каджия е обявен за светец ???? Егати държавата .ГЕРБ се превърна в корпорация холдинг ,също като ДПС ! ТЕЖКО ВИ ГОРКО БЪЛГАРИ ,ОЩЕ ЩЕ ВИ МАЧКАТ !
52
2
 
3
 
! Отговори
Ала_Бала преди 6 години
Кои ли ще носи тежкия ковчег...Цветано, Бойко...?
51
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откъде са тия пари, с които поддържа живота на момиче в кома? От лични спестявания? От много успешен честен бизнес?
50
2
 
17
 
! Отговори
Некъф преди 6 години
Горсов, когато Христов почна да ти дава пари не се спря да играеш комар по казината, че и с цялата си наглост докато детето ти бере душа си купи с дарените пари Мерцедес А класа.Както на скоро прочетох един коментар, че всеки в България който има над 1 милион лева и не е музикант, спортист или реститут заслужава да бъде разстрелян.
49
1
 
15
 
! Отговори
123 преди 6 години
Еми бързо живял, бързо умрял. Нищо не е безплатно.
48
2
 
3
 
! Отговори
ivo.kolev.357 преди 6 години
A ti proigra parite na hazard!
47
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Масоните публично са мн големи филантропи, а задкулисно крадат като невиждали! Не се заблуждавайте!
46
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изкючително грозно е също така да проиграеш парите, дарени за дъщеря ти от хиляди хора в казиното...така че се скрий от дупката, от която те извадиха някакви псевдо-журналисти.
45
1
 
19
 
! Отговори
Търновец преди 6 години
А на колко хора съсипа живота, представа си няма това хазартно вещество.
44
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този пък комаржия от коя конюшня се обажда? Вместо да похарчи парите за спасяване на детето си той ги изигра на комар. И какво я е спасил да се мъчи ли? Този живот който живее момичето е все едно е умряла. Нито знае къде е нито знае какво прави нито е между живите жива нито между мъртвите мъртва. Жив труп! Спасил!!!
43
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мутрите го ликвидираха и сега техните слуги медиите му избелват образа, за да си прикрият следите. Класическа схема.
42
3
 
8
 
! Отговори
гъзльо преди 6 години
американските *** марш в щатите.. опа забравих, че не ви е**ват за сливи там хахахахах
41
2
 
21
 
! Отговори
деморкат западняк преди 6 години
една мутра по-малко - тъжен ден за българската демокрация
40
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Журнал дьо Диманш:България е една малка Русия !...и клон на руската КГБ Мафия. Не случайно три десетилетия след така наречената Промяна и въпреки членството в НАТО и ЕС, тя си Троянски кон.за справка: виж съскащата по форумите русофилска диаспора
39
3
 
20
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Тоя мутрак преди години заедно с горилите си завладя ,,Захарни заводи,, Горна Оряховица с автомати !!! Бог Саваот обаче не прощава...
38
7
 
26
 
! Отговори
супер дупер преди 6 години
дори не го знам кой е, ама като прочетох малко - поредната разкарана ***!Така е едните умираме бавно в демократичния икономически геноцид, другите живеят на наш гръб, като царе и изведнъж приключват.Кармата си знае работата, доволен съм от развоя! Повечко *** да се изчисти, по възможност да се започне от Банкя..