Нетаняху "натопен" от сина си: Баща ми даде на твоя да спечели $20 млрд.!

Яир Нетаняху казал това на излизане от стриптийз бар
9 яну 2018 21:30, Елка Василева
78
Нетаняху "натопен" от сина си: Баща ми даде на твоя да спечели $20 млрд.!
Бенямин Нетаняху. Снимка: архив, Reuters

Един от синовете на Бенямин Нетаняху отново изигра лоша шега на баща си с потенциално неудобно изказване за бизнес връзките на израелския премиер, предаде Франс прес.

Втори канал на израелската телевизия излъчи снощи записан тайно разговор, воден според нея през 2015 г. от Яир Нетаняху и негов приятел, син на Коби Маймон, един от най-богатите хора в Израел, на излизане от стриптийз бар.

Яир Нетаняху и Нир Маймон, вероятно пийнали, разговарят в кола, където се намират още един младеж, Роман Абрамов, израелски сътрудник на австралийския милиардер Джеймс Пакър, шофьорът и един бодигард, уточни телевизията.

Произходът на аудиозаписа е неизвестен, но никой, дори Яир Нетаняху, не оспори автентичността му.

Яир Нетаняху говори цинично за стриптийзьорки и проститутки.

"Баща ми даде на твоя да спечели 20 милиарда долара, защо не ми дадеш тогава 400 шекела", казва Яир Нетаняху на Нир Маймон.

Яир Нетаняху явно намеква за едно мащабно споразумение за разработка на газови находища, открити в Средиземно море край Израел. Бащата на Нир Маймон е сред най-видните акционери в "Израмко", една от компаниите участнички в проекта, посочва АФП.

Думите на Яир Нетаняху бяха разпространени в момент, когато баща му е обвиняван по повод връзките си с известни богаташи. Едно от разследванията се дължи на подозрения, че израелският премиер е получавал незаконно подаръци от такива хора, включително от австралиеца Джеймс Пакър и от холивудския продуцент Арнън Милчан.

Двайсет и шестгодишният Яир Нетаняху поднесе извинения с думите, че "не е бивало да говори под влияние на алкохола".

А изказването му за газовата сделка "е шега, всеки, надарен с малко от малко здрав разум, го схваща веднага", заяви той в комюнике, разпространено от медиите.

Лидерът на левоцентристката коалиция "Ционистки съюз" Ави Габай нарече записа "ново петно върху корупционното газово споразумение".

В комюнике офисът на израелския премиер не спомена за сделката, но заяви по повод присъствието на бодигард в колата по време на гуляя, че с охраната на премиерските деца се занимават службите за сигурност, без да се консултират със самия Нетаняху.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
ДДТ преди 6 години
До ,лов на вещициМоше-нници ;)
37
1
 
7
 
! Отговори
123 преди 6 години
До Анонимен 50Заковал си го. Доста точно си го написал. трябваше само да споменеш, че юдеизма е другото лице на сатанизма и всичко ще е точно.
36
4
 
1
 
! Отговори
нинка преди 6 години
не лъжете мили българи и българки
35
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разберете, че народност евреи няма. Има юдеи, а те са представители на религията юдаизъм. Съвременните юдеи в мнозинството са хазарски и източноевропейски наследници. Юдейската религия е различна от християнската, а евреите не са богоизбрани!!! Няма богоизбран народ!!! Всички ние сме Божи чада и можем да се спасим чрез вяра в Исус Христос. Той се явил при евреите/юдеите навремето, защото те имат най-голяма нужда от спасение, тъй като са най-грешни от всички.
34
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименРАДОМИР - ТЪРСИ ОНЛАЙН...
33
5
 
10
 
! Отговори
Я гледай.... преди 6 години
До Анонимен 35 Иисус не е никакъв по народност защото не съществувал. Няма нито едно доказателство за това.Опиум за народа отнел повече милиони човешки жертви от нацизма и комунизма.За Аллах е същото.
32
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евреите не са божи народ. Божи народ са онези, които почитат Исус Христос като Господ и Спасител. Евреите са поклонници на дявола и Хитлер е бил напълно прав в политиката си. Евреите трябва да се изселят в Мадагаскар - далеч от Европа.
31
4
 
5
 
! Отговори
123 преди 6 години
До АнтиционистПрав си, че трудно се намира, но който иска. А фирмата би трябвало да се казва "ИзМамко". А колкото до това за единството на ***, абе не е точно така. Това е един пример. Правят се за пред другите, иначе си забиват ножовете за щяло и не щяло. Те сами не се харесват. Сигурно има защо.
30
1
 
13
 
! Отговори
Антиционист преди 6 години
...богатства и власт над света?! Кой е тоя, който се страхува от светлината и моли да бъде пуснат? Не е трудно да се сетиш. Ето това е "богоизбраният" народ. И последно какво означава името на тази държава?
29
3
 
18
 
! Отговори
Антиционист преди 6 години
За да разбере човек *** трябва да прочете талмуда, кабала и мишна. Само че не може да се намерят ако не си ***, за ГОИТЕ това е абсолютно забранено. Но макар и рядко на бял свят излизат откъси, от които нормален човек би се ужасил. Няма да навлизам в подробности, който търси би могъл да намери информация по този въпрос. Само ще спомена. От къде идва тяхната "богоизбраност"? Кой се е борил цяла нощ със странното същество цяла нощ? И като наближава зазоряването му обещава всички богатства и
28
17
 
8
 
! Отговори
Defender of Justice преди 6 години
Един от малцина праведни достойни лидери е Нетанъаху и невинна жертва на фалшива ислямска противозаконна пропаганда на нечестиви беззаконни измамни врагове на Израел като ислямските терористични арабски лидери на престъпни групи с фалшиво име палестинци и др,исляамски,коунистически неонацистки антисемитски корупмирани лидери, организации и медии дръзват ад разпростр. лъжи и клевети срещу Божия народ Израел и организират измамни протести на ислямски подкупени терористи от обама, абас,ердоган,
27
27
 
12
 
! Отговори
не лъжете преди 6 години
хубав човек завиждат му
26
23
 
8
 
! Отговори
добър човек преди 6 години
добър премиер начетен а нашите
25
13
 
6
 
! Отговори
щом е за газ не преди 6 години
лукойл не притиска нашия премиер натиск от ru
24
2
 
21
 
! Отговори
,лов на вещици преди 6 години
европейските лидери са корумпирани мошеници
23
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
убава работа, ама .....
22
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудно нещо как само познават кога ще дойде грипа. А той каклрака ли има, или идва с водата в чешмите, маята за хляба, с бананите или с отложен старт от въздуха, нали все ръсят
21
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Нетаняху "натопен" от сина си: Баща ми даде на твоя да спечели $20 млрд.!"Все пак да не забравяме, че са аверчета с Бойко.
20
5
 
50
 
! Отговори
citizen преди 6 години
До JewНа вас целият свят не може да ви хване цаката. Нито ние, християните, нито мюсюлманите, нито дръпнатите. Вие си финансирахте и създадохте Хитлер, после го самоубихте (ужким), де факто изпратихте в Аржентина, вие си бутнахте кулите в Щатите и прибрахте застраховката, вие създавате военни конфликти в страни, където има природни богатства - нефт, газ и т.н. Израел се сдобива с ядрено оръжие без резолюция на ООН през 1967. Така че, прав си, много нива сте над нас, ние тия чалъми не ги владеем
19
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината не е топене. Г-н Маймун се е възползвал от ситуацията и е получил концесия по корупционен или лобистки път. Все едно е.