Петър Христов разстрелян с пистолет "Скорпион"?

На мястото на убийството са открити седем гилзи
59
Петър Христов разстрелян с пистолет "Скорпион"?
Снимка: flickr

Оръжието, с което вчера беше убит бизнесменът Петър Христов, е чешки картечен пистолет "Скорпион". Това съобщи БНР по информация от свои източници.

Още по темата

Предстоят обаче и съответните полицейски експертизи, които да потвърдят това заключение.

На мястото на убийството са открити седем гилзи. 

Освен версиите, свързани с бизнеса и личния живот на Петър Христов, се проверява и дали покушението е извършено заради оказвано от него съдействие за разкриване на тежки престъпления.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
10
 
! Отговори
АГЕНТ ТЕНЕВ преди 6 години
УБИТ С ЧЕШКИ ,,СКОРПИОН ''......КАЛАШНИКОВ СЕ Е ОБЪРНАЛ В ГРОБА....
49
14
 
13
 
! Отговори
Зиги преди 6 години
Грешен мерник на стрелеца .Вярна посока - Нинова,Овчаров , и въобще БСПедерасите.Това котило пречи на България ,създаде престъпността и манипулира 80 %.,
48
1
 
6
 
! Отговори
До 23 преди 6 години
Малко е смешно това което си написал, при положение всеки нормален(не говоря за тези дето са ти кликнете плюс) може да попита гугъл и да разбере, че скорпион си е баш Чешки, апропо чехословашки, за разлика от израелското узи!Но важното е че ти ги разбираш нещата!
47
8
 
6
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Плана за дестабилизация и проваляне на председателството е в действие.Руснаците няма да се сптат пред нищо,ще има още убииства ,а нашите некадърни и продажни служби спят.Очаквайте още убииства.Това става с мълчаливото съгласие и на президент и премиер.
46
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой вижда ли разлика, лява или дясна е мутрата? Мутрата и до ден днешен си е на почит. Тези приказки за отминалите мутренски времена да ги пробутват на други. Всички ресурси, включително и трудови, се управляват от мутри. Само дето параванчето е с различен цвят.мутрите в тази клоака България и до този момент са овластените. За жалост няма воля за ликвидирането им. Преди 15- 17 години баш мутрата си разчисти пътя за сегашните безчинства. Оттук нататък само единен народ може да наказва.
45
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много червени *** във форума бре.........
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До а защоПо принцип си прав, без първото изречение. "Скорпион" не се търкаля навсякъде, такива имат само някои служби, не се продава легално. Перфектна гадост за убийства - компактен, крие се лесно, скоросрелен, патрони - бол. Това не е "Макаров", който е толкова масов, че една експертиза предполага сравняването на огромен материал данни. Мисля, че точно марката оръжие тук ще е от значение за успеха при разкриване на убиеца.
43
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пуцайте по гърбаджиите Свобода или смрът Идва време за плащане гърберески га.дове Който утрепе гърбаджия не е престъпник а народен герой Смрът на гърб свобода на народа!!!
42
1
 
15
 
! Отговори
а защо преди 6 години
Какво значение има с какво е застрелян гербовитския мафиот? По- важен въпрос е-защо? Фактите говорят предостатъчно, че мутрата е в повече от приятелски отношения със себеподобни- цветанов, флоров/гдбоп/, панов/кмет на търново/ и още много много престъпни и тъмни типове от крими контингента, които вместо да са пречукани или в затвора, ни управляват сега. Какъв просперитет очаквате от тези преатъпници? В коя държава им разрешават да си разиграват кончето по такъв начин? Ще бъдат публично линчувани
41
3
 
11
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Спрете с тези стрелби,че ще развалите европредседателството и имиджа на мафиотското правителство...
40
2
 
6
 
! Отговори
художника преди 6 години
До МВРХахахахаха..... пич, разсмя ме от сърце. :-) :-) :-)
39
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, къде е Бате Бобчо, нещо май се покри. А днес на КСНС изглеждаше като препикано мушкато. Ни дума, но вопъл, но стон. Може и той да е следващия, кой знае? А дано, да се очистим от тази Герберска гнъс.
38
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено е че няма да го застрелят с личното оръжие на ченгето от Кремъл !
37
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още едно-две убийства и Герб ще загубят катастрофално изборите! Зер няма да има кой да им събере купения и ромски вот...Главният координатор Цвък го закъсва с "подизпълнителите".
36
6
 
16
 
! Отговори
Абе преди 6 години
Друго си е все пак старият и добър Калашник.
35
4
 
39
 
! Отговори
... преди 6 години
Абе и тука требе да е виновен некой бивш затворник педофил! Нема начин да не е бил разстрелян от некой клошар и после кучето му да е откраднало пистолета! Сега само требе да се намери правилния клошар педофил и сичко ше е наред! Е обаче тоя път требе задължително да го самоубият! Инак зле!
34
3
 
12
 
! Отговори
Геймър :) преди 6 години
От опита ми в някои компютърни игри като DayZ .380 освен за CZ61 Scorpion стават за Макаров и за полския PM73 RAK :)
33
3
 
3
 
! Отговори
Я па ти... преди 6 години
До Анонимен 32 Коментара ти е нелеп.Добре ли си или си гладен?
32
2
 
5
 
! Отговори
марко преди 6 години
Сигурна работа , няма шест , пет
31
2
 
22
 
! Отговори
Питам преди 6 години
Нали беше събрал старателно гилзите и нямаше нито една? Егати вярната журналистика. Един прятел журналист беше коментирал във вестник футбулен мач , на който не беше стъпвал. Та и тук така..