200 полицаи дирели Росен... А той – открит от военни в барака!

Наказват шефа на сектор "Издирване" в полицията
Обновена: 10 яну 2018 08:41 | 10 яну 2018 08:15, Елка Василева
86
200 полицаи дирели Росен... А той – открит от военни в барака!
Снимка: Булфото

Служители на Военна полиция са открили къщата с тялото на Росен Ангелов, заподозрян за шесторното убийство в Нови Искър. Това е станало в неделя – на четвъртия ден след акцията за издирване в района на софийското село Луково.

През цялото време близо 200 ченгета от МВР минали по 10 пъти по пътека около постройката, без да я забележат, пише "Труд".

Още по темата

Бараката, в която за последно се крил Росен, била на 500 метра по-надолу от къщата, в която живеел от няколко месеца. 13-те униформени от сектор “Издирване” с шеф Юлиян Василев видели пресни следи от отсечени сухи дърва и място, на което човек се е подхлъзнал по нанадолнище.

Те тръгнали по следата и така стигнали до бараката, която отдавна била необитаема и пътеката към нея била обрасла с храсти. В една от стаите бил открит трупът на самоубилия се Росен.

Шефът на сектор “Издирване” в Главна дирекция “Национална полиция” Ивайло Димитров ще бъде наказан, пише "24 часа". Причината е, че Росен Ангелов е бил обявен за издирване още през 2009 г. заради присъда за блудство, но въпреки няколко акции не е бил задържан и вкаран в затвора.

Засега не е ясно как точно ще бъде наказан Ивайло Димитров. Интересно е да се отбележи, че той не е бил на поста през 2009 г., и е работил в СДВР до 2012 г. Там ръководил същия ресор, а през 2009 г. е бил оперативен полицай във 2-о РУ към СДВР. Блудството, заради което е осъден Росен Ангелов, пък е извършено на територията на областната полиция, а не на столичната. Последният известен адрес на Ангелов обаче бил в София.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
3
 
! Отговори
Along преди 6 години
Ot samolet sa vijda, che e tlasta bg korupcia i mafia....kmet, policia, popove, lovni drujinki, armia, partii, partizani, dds, gorski lesnicheistva, arhitekti, prokurori, sadii, agenturna mreja, psihobolnici, chastni uchilista..ama dance iok...pedofilia...parno...nabivat strah s jenski govoritelki na aborigenite...
75
2
 
3
 
! Отговори
Duvet преди 6 години
Vnimanie!!! Puskat vi po naklona na voenno polojenie i monarhia...Pravo i zadaljenie e na bg armia, bg policia, dance, bg darjavnata platena administraciata po vsichki etajerki da poddarjat dobar vatreshen red za radosten jivot na vsichki bg grajdani i gostite v rbg... te sa dlajni da rabotiat v team, kolektiv, ekip v priatelski miren ton s bg narod ...na koito ne mu haresva civilizaciata na bg, da otiva v junglata...sinora otvoren...
74
0
 
16
 
! Отговори
Бокачо, Декамерон преди 6 години
10 телефонни измамника правят за смях цялата полиция и правосъдна, -раздавателна и каква ли не система. Подигравка с цяла България. Знаели ги отдавна. И чий чакат та не ги залавят и осъждат? Смях през сълзи... Жалки, жалки човечЕта...Това е мaймyнapник, не държава...
73
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти да видиш! Излиза, че нашата ПОЛИЦИЯ и труп не могат да хванат.
72
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този случай е показателен за доверието на обществото в полЮция, СмрЪД, проКУРАтура МИ Янко и всяка друга И3МЕТ.Корупция няма.
71
0
 
5
 
! Отговори
Мдааааа... преди 6 години
Да, и язе вярвам, че полицията не лъже...
70
2
 
3
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
Бай ***, експерт следовател, разбирач от всичко.
69
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ега ти наглите !Цяла България разбра че това не е убиецът.Сега и съчинения ,в баракаат , военните . Утре ще съчините ,че са го намерили ловци или скитници . Е не е той убиецът . Да се скъсате да лъжете никой не ви вярва .
68
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как удобно някой друг намира ,я книжката на,, атентатора ,, от Бургас ,тефтерчето на ,,легионера ,,... Големи сте наивници, че някой ви вярва.
67
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото журналистите намерили тефтерчето ,толкова и военните го намерили в ,,бараката ,,Лъжат, та се късат ,ама никой не ви вярва .
66
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шефът на държавата викаше преди да стане премиер, ние ги хващаме вие ги пускате. Познайте по времето когато изчезва тоя безпощаден психопат, кой беше премиер!!!
65
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тефтерчето намериха журналистите, а убития намериха военните. Полицаите какво точно направиха
64
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как нагло продължават да лъжат А никой не им вярва . . Демократи !
63
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен При тази техника и електроника,всеки може да се проследява лесно ,само във филмите от Холивуд и Говедария .
62
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При тази техника и електроника,всеки може да се проследява лесно,да не говорим,че и има и специални устройства за това.Той си е умрял,а те са се правили,че го търсят или са ги пратили за зелен хайвер и те са си знаели.
61
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Че кой не реве за заплати ? А защо не ревем за закони защитаващи народа от престъпността, а не закони защитаващи престъпниците. Полицията залавя укриващ се убиец ,а закона ведната го облагодетелстна -признава си вината и 1/3 намаление на присъдата . Не е ли по - правилно -щом се е укривал и НЕ СЕ Е ПРЕДАЛ ДОБРОВОЛНО никакви смекчаващи вината обстоятелства? Кучето е заровено в системата на управление ,днес демокрация . И в покорно предателския елит .
60
0
 
13
 
! Отговори
1000% преди 6 години
Някой от Вас,давал ли си е сметка,при новинаната за смъртта на нечий престъпник,колко убити и самоубити са издирвани,и има заповед за задържането им ? Всеки втори убит,или самоубил се,е пуснат за издирване.Например с Косьо Самоковеца,който си минаваше Българската Граница,когато си поискаше,по времето на заповедта за неговото,задържане.Като го гръмнаха,се оказа че спокойно си е минал границата с Гърция.Значи воъбще тези хора не са пуснати в системата за издирване,за да нямат Интерпол инфо,НАЛИ
59
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДАаа полицията става да вземат рушвети и да ревът за заплатио АРМЕЕЦ
58
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За полицията не съм сигурен че не става ,но за управляващите демократи -умишлено създали закони ограничаващи действията на полицията и превърналия в орган, който преди всичко константира престъпленията, а не изпълнява основните задачи -МВР да има перманентна дейност и да потушава престъпността в зародиш - съм убеден че УМИШЛЕНО създават закони улесняващи престъпността . За убииство - 10 години и след 5-6 на свобода . Полицайте ли са виновни ? А законотворците и управляващите ? Там е кучето !
57
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименМного правилно журналистическите плещения преминаха всички граници