Вилата в която откриха самоубилия се килър Росен. А къде е кръвта?

Старо легло, разхвърляни чаршафи, ракия, зимнина...
Обновена: 12 яну 2018 13:18 | 12 яну 2018 13:00,
212

Вилата, в която бе открит трупът му. Снимка: "България днес"

И капка кръв не се вижда в стаята, където според полицията се е гръмнал шесторният убиец Росен Ангелов.

Трупът на "Горския човек", както разследващите го нарекоха, бе открит в неделя по обяд с куршум в главата и пистолет "Берета" със заглушител в лявата ръка, в изоставена къща във вилната зона над село Луково.

Според полицията Ангелов посегнал на живота си на 5 януари, малко след като бе заподозрян за разстрела на любовницата си Кети Кюхова, мъжа й Неделчо Юнаков, сина му Георги, тъщата Еленка, дъщерята Нанси и гаджето Боби Иванов. Шестимата бяха ликвидирани навръх Нова година в Нови Искър.

Още по темата

Помещението в изоставената вила, в която се е гръмнал Росен, е запечатано с полицейска лепенка и е недостъпно за външни лица.

През прозореца обаче се открива гледка към цялата стая. В центъра на помещението се намира старо дървено легло с разхвърляни чаршафи и одеяла по него.

Зловещото помещение е в пълен безпорядък, вероятно след полицейския оглед. По пода има разхвърляни кабели, а до самото легло стоят бутилки с вода и алкохол, видя "България днес".

Вътре има още буркани със зимнина, с които вероятно Ангелов е преживявал дните, в които полицията го издирваше под дърво и камък във вилната зона на село Луково.

Но няма и следа от кръв? Нали се е самоубил!

Изоставената къща, в която Росен сложил край на живота си, се намира едва на 500 метра от вилата, в която се е самонастанил.

Двуетажната постройка е заобиколена от бодлива тел със залепени на нея съобщения, че мястото се охранява от камери. В двора Росен Ангелов е направил свой фитнес на открито. Измайсторил си е щанга, лежанка и боксова круша.

Встрани от тренировъчния кът се намира и импровизирано стрелбище, където Горския тренирал своя мерник. Празни пластмасови бутилки, окачени на въже, и стара ламарина са осеяни с дупки от сачми.

В стаята, където живял, пък е разполагал с телевизор, таблет касетофон.

Към момента разследващите поддържат версията за "финансов и любовен мотив", който подтикнал килъра към шесторното зверство.

Според полицията Росен Ангелов е искал да обере богаташките къщи, които почистващата фирма на Кети Кюхова е посещавала, и това е довело до разрива на отношенията им.

Смъртта му е настъпила на 5 януари. "Той просто е легнал и се е самоубил", категоричен бе преди дни следовател №1 Борислав Сарафов.

Според събраните до момента доказателства Кети Кюхова е убита на 31 декември малко след 19:30 часа, докато разхожда кучето си, на метри от къщата в Нови Искър. Семейството й е убито между 23:00 ч. и 0:05 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
1
 
14
 
! Отговори
ф преди 6 години
До Анонимен и да има е или куриерска и посредническа т.е. анализа става за повече от 1 седмица.
173
2
 
28
 
! Отговори
kito преди 6 години
Бутилки с алкохол ? - на пресконференцията казаха, че в тялото му не е открит алкохол.
172
1
 
12
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
До #176. Ти си по-зле и от Борисов,той поне никога не е отричал,че в България има корупция. Моля те пий си хапчетата редовно.
171
3
 
30
 
! Отговори
Gogeto преди 6 години
За да спрат спекулациите би трябвало самата полиция да покаже снимки и от убийствата в Нови Искър и от самоубийството.Колкото и да са кървави ще сложат 18+ и забранено за слаби сърца и да ги покажат.Задължително имат снимки.Задължително.
170
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Корупция в България няма, колко повече да ви го набивам в главите.
169
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не се сети. Може би ченгетата са почистили кръвта. От чувство за благоприличие.
168
2
 
23
 
! Отговори
тоти преди 6 години
Много *** има в тая държава,абалъци водят класацията...я се разберете кои сте..
167
0
 
56
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Кръвта... почистил я след като се очистил...
166
3
 
67
 
! Отговори
hh преди 6 години
Не случйно се е замоубил със заглушител... Направил го е, за да не го чуят съседите, тъй като е искал да не му пречат да почисти кръвта си от пода...
165
1
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той се е самоубил на друго място, изчакал е да му изтече кръвта и след това е отишъл във въпросната вила и е полегнал.
164
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Просто е легнал и се е самоубил". Само дето забравил да тури малко кръв наоколо.Абе,това ако е верно,тия ченгета са верно отчайващо т.апи. Това и най т. ъпия ми съученик от четвърти клас би го съобразил.Бог да ни пази!Божичко!
163
4
 
32
 
! Отговори
Владо преди 6 години
1.Как така се е самоубил малко след като е обявен за заподозрян,а впоследствие полицията заяви,че е бил в къщата в която е живеел час преди полицаите,няколко дена след това???2.Защо е бил занесъл трупа на дъщерята на втория етаж в леглото на Кети?!Той е съден за педофилия и изнасилване на деца....дали не ни спестяват нещо гнусно?
162
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Помещението в изоставената вила, в която се е гръмнал Росен, е запечатано с полицейска лепенка и е недостъпно за външни лицa.----------Ха сега обяснете как не се вижда капка кръв като помещението е недостъпно за външни лица ?
161
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Професионална работа. Поздрав на България по случай Европредседателството.Всички са мобилизирани. ***, Ленчето, оня дето отиде да пие кафе в Белград.Засега няма резултат, но могат да се очакват още похищения.После ще учим как е станало по История на БСП.
160
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
-Убиецът призна ли си?-Призна си. Всичко си призна- и името на жертвата, и оръжието, само мястото не знаеше.
159
1
 
42
 
! Отговори
Здравейте, циркаджии преди 6 години
Съучастникът му е "почистил" след като се е гръмнал (със заглушител, за да не му пострадат тъпанчетата по време на самоубийството...)
158
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До шеф Манчев питасуджук от шефа
157
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новинарски сайт, а къде са джурналистите, питам аз. Не просто да попитам , за грамотността ви няма да отварям скоба.
156
3
 
27
 
! Отговори
123 преди 6 години
Блиц пуснаха статията със снимките на 8.01.Къщата е стара,занемарена и запустяла,и от отворената врата се вижда циментов под,без настилка,дюшек на земята.Много по-малка като размер.Трафик на Блиц-не.Просто наблюдателност.Тук има само една снимка,която е от старата къщичка,в което са го намерили-външната.Останалите снимки са от луксозната вила,в която се е укривал.Абе защо не съм станала един детектив аз..:))
155
3
 
35
 
! Отговори
Бръчков преди 6 години
Пълна герберастка постановка .....