Съботен бис: Звездни войни – за кожата на Николета

Най-любопитното от шоубизнеса през последната седмица
13 яну 2018 20:26, Александър Попов
26

Младата певица често четка Николай Михайлов, което не е по вкуса на плеймейтката. Снимка: Facebook

Българският шоубизнес е по-жив отвсякога и него новогодишен махмурлук не го лови. Още от първите дни на новата година стана ясно, че тлеят въглени в много огнища и нищо чудно в скоро време да вземем пуканките и да станем свидетели на междузвездни войни.

Все пак ще започнем по-лежерно с Наталия Кобилкина, настолната сексоложка на всички дами с комплекси. Миналата година тя настъпи мината с вълшебни капки, които продаваше между 50 и 80 лева, които бързо заличи от сайта си. Сега пък Кобилкина изцвили поредната си глупост. Или пък умност, която разбират само родните гейши и хитруши.

"Когато мислиш, че ти не можеш без нищо или някой - любимия човек, колата, работа, дете... то е не истина. Страх от загуба ни се кара да бъдем зависими и така спирам своето развитие и стоим на едно място. Единственно, без което реално не можеме това самите ние. И важно да го осъзнаваме", гласи без редакторска намеса словоблудството й.

Как разбира, че детето те спира от развитие при положение, че не е раждала не става ясно. Но все пак да не забравяме, че когато Наталия се развеждаше преди години водеше семинари как да имаме здраво семейство. Но пък даваме един бис на хитрушата, че прибира парите на наивните гейши в България. Скоро мъжете ще припадаме по тях след курсовете при Кобилкина...

На здрава връзка въобще не се радват Михаела Филева и Павел. Двамата се разделят и събират периодично, но през седмицата ни информираха, че Мишето била шута на татуираната си половинка. Скандалите между двамата започнаха още в средата на миналата година, когато Павел бе набеден за прелюбодеец и напусна общия им дом. Ако е останала частица любов в сърцата им - бегом при Кобилкина. Тя ще им обясни всички тънкости в отношенията, че и в секса.

Николета Лозанова си гледа кефа в Кипър при новия стар любовник Николай Михайлов, който най-сетне си намери отбор на Острова на Афродита. Но родните известни с известността си се възползват да я забъркат в техните си битки. Първа се обади Калина Паскалева, която неуспешно се пробва като изкусителка, писателка, пиарка. Тя бе за кратко и редактор в "Папараци", където пък до миналата година Лозанова се изявяваше като водеща. И видимо двете не се понасят, а Калина я клъвна в интервю, в което я питат какви са й отношенията с плеймейтката.

"В никакви. Белите мечки не си говорят с пингвините! Двете не живеем в един и същи свят, за да имаме каквито и да било отношения. Никога не сме имали контакт. Фактът, че съм била редактор на предаване, в което тя е чела анонси, не променя нещата". Какво сравнение, какво изящество. Паскалева била бяла мечка, един вид върховен хищник. Щом си прави реклама на гърба на Николета обаче прилича на мечок със завехнала захапка. Загубил се нейде из родния шоубизнес. А да твърдиш, че двете са от различни светове е повече от нелепо... Всъщност има разлика - едната стана Мис Плеймейт, другата тръгна от "Островът на изкушенията". Калина написа книга, Николета пише в Instagram. Едната е чела анонси, другата се е правила, че ги е писала. Различни светове...

Николета била във война и с Гери-Никол. Причината била Ники Михайлов. Футболистът в момента бележи при Лозанова, но преди година плъзха слухове, че е бил на екзотична почивка и с Гери. А певицата продължавала да пробва слабите ангели на Ники М. и редовно лайквала постове на вратаря. Отраканата варненка бе сред първите, които надъхаха Михайлов при дебюта му в "Омония" и написа "Давай, Никос". По-късно и Николета драснала на английски "Браво на моето момче". Един вид - да препикае територията си. Да видим кое ще надделее - младостта или опитът.

Друг фронт отвори фолкпевицата Емануела с някаква Дарина, която топли в момента леглото на бившия й Димитър Динев. Двете били приятелки до момента, в който не се съединили всички страни на триъгълника.

"Имаме различни животи, аз своя - той неговия, с коя жена се вижда не е моя работа, друг е въпроса дали тя на всяка цена иска да бъде известна и факт е също, че докато беше моя придворна тя убеди Митко да се откаже от родителските права над сина ни, за което я заведохме на почивка в Рим! Пожелавам само щастие на таткото на сина ми, да намери себе си и да не търсят контакти медийно с мен, имам прекалено много работа със синовете си, кариерата ми и прекрасния мъж до мен, който не се задоволява с бледи копия и не ме е заплашвал никога, че ще спи с всичките ми приближени! Гроздето е кисело, когато е високо! Към въпросната "Дари" аз пуснах жалба, да не доближава сина ми, тъй като употребява вещества забранени от закона, но ако това за някой е нормално, Ок! Бъдете щастливи, и не се занимавайте с живота на другите хора, които са щастливи! И моля, спрете да ме свързвате с бившия ми приятел и жените му, ако мнението на хората за вас е лошо и знаят всичко за живота ви, то определено не е моя заслугата или може би съм виновна и за Втората Световна Война!", написа Емануела в социалните мрежи.

Въпросната Дарина и тя подала жалби в полицията, защото Емануела я тормозила от безумна ревност. "Да, имаме връзка с Митко, от 4 месеца сме заедно. Но през цялото това време и двамата сме подложени на невероятен психически тормоз", оплака се Дарина. А чашата преляла, когато тази възвишена дама прочела за себе си, че била мъжемелачка и заработвала с най-древния занаят. И тя подала жалба за ради десетгодишния си син, което също било замесено.

"В момента, в който тя разбра , че имам връзка с Митко. Пусна на официалната си страница обява за сексуслуги с моите два телефона. След това започна да ми пише смс-и. В един от тях ми написа да пазя сина ми, защото била Скорпион и не прощавала. Пуснала съм няколко жалби в полицията", завършва Дарина.

Такива проблеми няма Джулиана Гани, която обича съпруга си Станимир та пушек се вдига. И даже двамата се изцепиха, че много хора завиждат на любовта им. Двамата консумираха брака си на Сейшелите.

"Много хора завиждат на любовта ни и приказват по наш адрес. Мисля, че наистина ни урочасват, тъй като всеки ден ме боли главата. Понякога със Станимир се караме без повод и то за абсолютни глупости", заяви силиконката. Хора, моля ви, не завиждайте на ДжуГани - така ще намалим многобройните й медийни изяви поне с една тема.

Луна пък демонстрира самочувствие, което и тя не знае на какво се базира. Конкуренция й била само Лили Иванова.

"Ако направя книга, това означава, че ставам като останалите, а Луна е без аналог. Луна е проводник на новото, на интересното, на провокативното. Сега очаквам да получа предложение за филм, за да разгърна актьорските си качества. Продължавам, разбира се, и с музикалните си проекти, защото аз няма с кого да се състезавам. За мен няма конкуренция в България, освен Лили Иванова! Стремежите ми са единствено и само в посока направо и нагоре - към звездите. Защото на небето има много звезди и само една Луна!", подчертава певицата. Колкото и да подчертава истината в цялото изказване е, че Луната наистина е една. А музикалните проекти на Луна най-много да предизвикат някое ретро парти в Студентски град. Актьорските й качества също са под всякаква критика и това се доказа по време на двете й участия в Big Brother. Колкото до сравнението с Лили Иванова - по-нелепо нещо не си е позволявала нито една певица. Луна може единствено да прави преглед на печата на Лили Иванова, но без да припява.

В средата на миналата година прогнозирахме, че Сузанита ще бъде звезда само месец. И се оказахме прави. След скандалите тя така и не затвърди нейните думи, че ще стане известна певица. Все още е само известна, но не с песни. И предизвиква внимание я с цигара в ръка, я с друга щуротия. Последното е кадър от леглото с провокативен татус, а с бедрото обгръща крака на гаджето си. Супер! Очакваме, че това ще й донесе успех в някоя класация. Ама надали...

Напук на създавания фалшив образ на принцеса, животът на Енджи Касабие май не се вписва с финала на приказките "три дни яли, пили и се веселили". Таблоид разкри, че съпругът й Рабих Ел Зейн изневерява под път и над път. Атлетичният ливанец с висок тестостерон не се задоволява със сексапилната си жена и редовно бръмчи по "крехко агнешко". Според разкритията последното му завоевание била хостеса от нощен клуб, която се предала пред свалките на екзотичния красавец. От обкръжението му издават, че Рабих си падал по руси девойки с големи гърди, много ботокс в устните и всевъзможни подобрения, точно както жена му, която е лягала под ножа вече 4-5 пъти.

Завършваме с новоизбраната Мис Плеймейт, че момичето нещо трудно се вписва в медийния живот и с нищо не може да изпъкне. Поздравяваме я за избора й на почивка - Панама, Колумбия, Карибите. Поне за разлика от своите колежки не е отпрашила за Дубай. Но пък не пропусна да се похвали с няколко кадъра по бански.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
10
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
даже не го и местя вече като прочета тия имена
12
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До кога ще ни занимават само с ***. Какви са тия и защо е нужно въобще да се знае кой с кого и какво. Нямам думи.
11
0
 
10
 
! Отговори
Вуте преди 6 години
Като гледам, и Луна нещо е слънчасала, или по-скоро лунясала.
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
придворна?????
9
4
 
34
 
! Отговори
Карлуково нюз преди 6 години
Сашко, "Белите мечки не си говорят с пингвините", защото едните живеят на южния, а другите на северния полюс. Това е искала да каже Паскалева, една от малкото интелигентни шантонерки, които изтипосваш в тия бисове. Ама откъде да знаеш, то освен да дращиш, трябва и малко да четеш..
8
14
 
6
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Николета е като Айфон.Всички гледат да приличат на нея и все тя им е в устите!Ох,котьо!
7
0
 
35
 
! Отговори
Ни чул - Ни видял... преди 6 години
Кобилкина я водете при д-р Катъров,да и налее малко бяло вещество в ,,главата'',че е много неорентирана.
6
1
 
44
 
! Отговори
Фкдсшт преди 6 години
Не знам за що иде реч. Директно се насочих към коментарите, защото в тях има повече субстанция.
5
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ne Obicham Nikoleta no v sluchaq ydriiiii Niki draj fronta :-)
4
1
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Ако може тая да осъзнае колко е непривлекателна за мъжете (даже отвратителна за някои ) , направо ще се обеси !!
3
2
 
37
 
! Отговори
ГЛУПОСТИ ! преди 6 години
Жена ми е по-хубава от тая кифла...
2
0
 
113
 
! Отговори
бай Спиро преди 6 години
Днес се навършват 140 години от рождението на Пейо Яворов и 155 години от рождението на Алеко Константинов - двама велики българи, светли умове, блестящи писатели, изиграли огромна роля за въздигането на българската духовност.Горната статия е предназначена за публика, която не е прочела и ред от тяхното творчество. Нещо повече - не е чувала за тях.
1
1
 
68
 
! Отговори
юбералес преди 6 години
Много битки, много фронтове, а Николета е като Вермахта, воюва на няколко фронта