Макрон с пикантна книга за Бриджит! Какво ли пише в нея?

Разкритието идва от нова биография на френската първа дама
14 яну 2018 14:03, Красимир Ангелов
29
Макрон с пикантна книга за Бриджит! Какво ли пише в нея?
Снимка: Reuters

Еманюел Макрон е написал пикантна книга за любовта си с Брижит Макрон. Това разкритие се съдържа в нова биография на френската първа дама, която ще се появи на пазара през седмицата, съобщава Ройтерс.

В книгата, озаглавена "Брижит Макрон: освободената жена", съседка на Еманюел Макрон от родния му град Амиен разказва, че книгата, написана от него, съдържала 300 страници. Съседката твърди, че тя е набрала на машина ръкописа.

Говорителка от канцеларията на Макрон отказа да коментира твърдението.

В откъс от биографията на първата дама, появил се в медиите, съседката разказва, че не е запазила копие от книгата, написана от Еманюел Макрон. Тя я описва като пикантна и леко цинична. В нея имената на главните действащи лица били заменени, допълва жената.

Еманюел Макрон се влюбва като тийнейджър в учителката си Брижит от гимназия в Амиен. Там тя преподава френски и ръководи училищната театрална трупа. Еманюел и Брижит се влюбват именно по време на репетиция на една от пиесите, поставени от трупата.

Връзката им обаче не е одобрена от родителите на Макрон, тъй като Брижит по онова време е омъжена майка на три деца. Впоследствие тя се развежда и се жени за Макрон през 2007 г.

Френският президент в миналото призна, че е написал най-малко две книги, но миналата година пред сп. "Поан" сподели, че не би искал те да се публикуват, защото не е доволен от тях.

Той е автор и на книгата "Революция", публикувана по време на предизборната му кампания. Пред сп. "Поан", запитан дали не съжалява, че не се е посветил на писането, Макрон каза, че "животът му все още не е приключил".

Макрон не е единственият политик, който пише. Настоящият премиер на Франция Едуар Филип е съавтор на книгата "В сянката", политически трилър, пълен и с много страстни сцени, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
7
 
34
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Любовна книга с мирис на тамян и босилек .... :)Тя бабичката вече се опуска в гащите, ама Макарона възпява любовта си с нея.Не е истина какви смешници управляват Европа !
2
3
 
19
 
! Отговори
Народопсихология преди 6 години
ще видим как ще реагират французите на тази книга и особено на нейното заглавие, което изглежда съдържа квинтесенцията на авторовия замисъл.После напишете в някой нашенски сайт "Аз съм освободена жена" и изчакайте два-три дена. След това обобщете мненията, изразени чрез коментарите и ги съпоставете с онова, което ще кажат французите относно книгата на Макрон.Ще получите емпиричната основа на съпоставителен народопсихологически анализ. От БАН ще ви завидят!
1
2
 
22
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 6 години
Тази книга явно е повлияна от майка му. Защото тази като я гледам може и да е малко по-стара от нея.