Яростни норвежци към Тръмп: Не щем във воняща Америка!

Репликата му предизвика буря от възмущение по цял свят
15 яну 2018 07:20,
67
Яростни норвежци към Тръмп: Не щем във воняща Америка!
Снимка: Reuters

Норвежци изразиха в социалните мрежи солидарност към Хаити и редица държави в Африка, които американският президент Доналд Тръмп нарече "вонящи дупки", посочвайки че САЩ не желаят имигранти от тях.

Още по темата

Репликата на стопанина на Белия дом предизвика буря от възмущение по света.

Тъй като Тръмп пожела имигранти от Норвегия, норвежци му отвърнаха: "Не щем да идваме във вонящата ви дупка".

ООН нарече коментара на президента "шокиращ и срамен", пише БТА.

Групата на африканските страни в международната организация и Африканският съюз поискаха официално извинение.

Самият Тръмп отрече в Twitter да е използвал такива груби думи по време на срещата за имиграцията в Овалния кабинет. Извинение едва ли ще има!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
2
 
! Отговори
по втория начин преди 6 години
гггпреди 10 часа 5 16Тия, които си мислят, че Европа е по-дибра за живеене сигурно са някакви пенсионери или хора с такова мислене. А ти искаш в ФАЩ само, защото и братовчед ти ли иска? И защо твоето мнение трябва да е миродавно. И на мен ми харесваше едно нещо в ФАЩ. Филмите им, но в последно време и от там издишат.
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
TIA NORVRJZI SA OT AFROAZIATSKITE IMIGRANTI V NORVEGIA KOITO SA S E NAMARDALI V NORVEJKATA SOZIALNA SISTEMA I ZUZAT ZDRAVO PO KOITO VSASHTNOST BRAIVIK STRELIA
59
1
 
6
 
! Отговори
Ddd преди 6 години
Брей, много обидчиви тия африканци бре! Ами като е толкова хубаво в африка да спрем да приемаме емигранти от там.
58
0
 
3
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Преди години малката държава Гранада/с избори/ тръгна по кубински път ! Имаха една рота кубински военни -за защита ! САЩ "немедленно " атакува с "ДЕЛТА -***" ;"ДЕЛТА-***" ; "МАРИНКОВЦИ" ;тежки ракети и короби !!! Биха се много дни/не помня колко/ срещу 200 кубинци !!! Няма общо с испанската Гр. ! Защо "джони уокър" атакува тази "*** дупка " ???
57
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хорат десетки хиляди години са се приспособявали към климата в родните си страни. Така са се появили хората с бяла кожа, за да могат да усвояват витамин Д при по-слабото слънчево греене. Поради рахита десетки хиляди бременни жени са умирали с пречупен гръбнак.Сега прииждащите от топлите страни жени на всичкото отгаре са омотани в черни чаршафи и само един процеп за очите имат. Това предполага развитие на психични болести и в поколението - и като резултат джихадисти-самоубийци.
56
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В момента в сащ няма демокрация -- има декоративенпрезидент и скрита фашисткахунта , която управлява задкулисноа медиите я обслужват съссмехотворни твърдения .Всяка година по света изчезватоколо 1 милион човека --отвличат се и се продават вробство на извънземни а задтози бизнес стоят американскитетайни служби .
55
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До гггТи мислиш ли че някой ти вярва?
54
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмбованият винаги си е бил такъв. Не разбирам тези, които го харесват.
53
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шведи не иска ли бат' Тръмп да му дадем?
52
1
 
9
 
! Отговори
От сега нататък преди 6 години
Кажете "сбогом" на всички лотарии за зелени, розови и други карти... В САЩ си имат достатъчно ***, не им трябват повече...
51
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-вероятно не е казвалтакива неща но срещу негосе води война от медиитенасъсквани от тайните служби .Тръмп им е казал че до краяна мандата си трябва да сенаправи disclosure или официалнообявяване на тайните космическипрограми където се вършатнечувани престъпления и отговорнителица са направо за затвора .
50
18
 
7
 
! Отговори
ггг преди 6 години
Тия, които си мислят, че Европа е по-дибра за живеене сигурно са някакви пенсионери или хора с такова мислене. Имам роднино и приятели, които са живяли и работили в Европа и са имали висок социален статус, но след посещение в Америка искат да имигрират там. Братовчед ми е в Швейцария, взима неприлично големи пари за нашия стандарт, но иска да се премести в Ню Йорк.
49
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 50Не си норвежец швед си.
48
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Норвегия всичко замръзва и не вони. Някой пиян норвежец може да го намерят след 5 000 години в отлично състояние в леда.
47
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я налейте в Норвегия няколко милиона ядрени физици от на Тръмп дъпките да видите на какво ще заприлича после пак го плюйте.
46
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама този какви ги говори..Хайти и Африка дупки и то мизерни..ауууу лъжец че той не е ли гледал как хиляди европейци с лодки салове и пояси плуват през морето да емигрират в райската Африка а за Хаити още по голям миграционен натиск ,икономически силни,стабилни,ред, хора високо образовани,културни...мечта ,образец а ние ..уф в тази Европа гадна и то най бедни,ама най работливи,най честни най възпитани да бяхме поне в Африка че да си живеем живото а то пусти късмет в Европа..абе Тръмп що така..
45
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Норвегия са малка държавица с много нефт и бяло население нормлно е да е подредена.Амерка е дупка понеже от 50 + г. се пуска всякаква из мет от къде ли не затова и Тръмп иска да го промени и аз не искам хора от тези пещери в Европа.
44
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп да нарече и нашата територия с истинското и име, защото в есср им пука само за правата на всякакви ненормалници, но не и за българите управлявани от откровенни престъпници и продажници
43
17
 
7
 
! Отговори
Американ преди 6 години
Плюете по Америка? Много ви кисело гроздето бе, roлтaци!
42
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
41, този който спи си ти, колега. В момента сънуваш за американската мечта, която е една химера и трябва наистина да си ЗАСПАЛ за да вярваш в нея. Събудете се!