Очите иска 600 бона кръвнина за стрелбата в Слънчев бряг

Надявам се делото да тръгне, заяви Димитър Желязков
Обновена: 16 яну 2018 19:18 | 16 яну 2018 19:15, Александър Попов
50
Очите иска 600 бона кръвнина за стрелбата в Слънчев бряг
Задържаният Тодор Славов. Снимка: Булфото, архив

Димитър Желязков, който оцеля по чудо след стрелба в заведение в Слънчев бряг през 2016 г., ще поиска 600 000 лева кръвнина, твърди "24 часа". Делото трябва да започне на 5 февруари в Специализирания съд.

Подсъдимите по делото са организирана престъпна група с лидер Божидар Кузманов-Кравата.

Още по темата

Срещу Тодор Славов е повдигнато и обвинение за убийството на охранителя Александър Алексиев. Неговата съпруга и семейството му ще внесат иск за общо 350 000 лева.

"Щом ме призоват ще се явя, надявам се това дело да тръгне и адвокатите на подсъдимите да не шиканират процеса", заяви Желязков пред изданието.

По разпореждане на Кузманов на 8 юни 2016 г. в заведение "4 You" в Слънчев бряг е убит Александър Алексиев, извършен е и опит за убийство на Димитър Желязков - Митьо Очите, гласи обвинението.

Като извършител на покушението над Алексиев пред Специализирания наказателен съд ще отговаря Тодор Славов, а за опита за убийство на Желязков - Радослав Димитров и Георги Иванчев.

Останалите подсъдими за участие в организирана престъпна група са Иван Терзийски, Димитър Николов, Данаил Петков, Николай Иванов, Силви Николов и Марчо Марков.

Според доказателствата групата се занимавала с изнудвания, нанасяне на телесни повреди и други силови действия спрямо хора, занимаващи се с търговска и таксиметрова дейност в Слънчев бряг и Банско, с цел да плащат месечни вноски на групата. Туроператори са били принуждавани да водят клиенти в заведенията, стопанисвани от фирми на Данаил Петков и Николай Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е, Сикаджията се погрижи Очото да оцелее, да продължи бизнеса на Слънчака, щото му плащаше тлъсто както на него, така и на цялата администрация. Жалко, че не го ликвидираха тогава! Той си знае, в леглото си няма да умре. Следващият път ще го събират на парчета, ако могат да го съберат. А колко да искат родителите на тези деца които тоя у//род зариби с дрога? Няма такава държава!!
41
1
 
3
 
! Отговори
Алфа Вълка преди 6 години
600 бона ли струват топките ти, които вече нямаш? Ако знаехме много хора щяхме да теглим кредит и да те кастрираме по-рано, да не оставяш поколение!
40
0
 
6
 
! Отговори
3234 преди 6 години
Тези всичките бандюги да ги наредят един до друг и наред с калашника всичките
39
0
 
12
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Вместо да са в затвора тия бандити, те най-спокойно се наслаждават на " честното " българско правосъдие.И не е ли ГАВРА с правораздаващата система? Бандитите да я използват за изясняване на взаимоотношенията си! И съдията сигурно ще се обръща на ВИЕ, към тези .......!Да ти е..... правосъдието, да ти е...... държавата!
38
0
 
11
 
! Отговори
Констатиращ преди 6 години
Пресата най-често ни занимава с бандюги, мошеници и какви ли не щеш престъпници.Ами да:1. Митьо Очите2. Божидар Кравата3. Бойко Суджукаи т.н.
37
0
 
1
 
! Отговори
Браво бе най накрая преди 6 години
До ДембиЕдин умен човек да гледа и разбира общата картина а не конкретната новина.... колкото до следващия писател.... как да е нямало бе .. Тодорчо и Луканов... какви са били според теб ?
36
0
 
15
 
! Отговори
Паметлив преди 6 години
През 90-те мутрите решаваха проблемите помежду си чрез пряк сблъсък.Сега в тия разправии е замесена директно властта(изпълнителна и съдебна),тоест тя е част от тая система....
35
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а вие още ли вярвате на онея глупости че сме в Европа и при нас демокрацията е дошла 1989г и си е отишъл комунизма и си се развиваме към добро? Е не разпусната джунгла сме и това си е !!! нищо ново под слънцето !!!
34
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Митьо Президент!!!
33
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Митьо не трябва да е в затвора.
32
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе вместо тоя очите и кравата да са в затвора и двамцата ,те се съдят
31
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя наркотрафикант ако го срешна някъде с удовослтвие ще му пръсна тиквата съ 9мм от упор. TAKA I TRIABVA
30
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АКО ГО БЕШЕ УБИЛ ЩЕШЕ ДА СТАНЕ НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ И ОСВЕН ТОВА ДА ПОЛУЧИ БЕЗПЛАТЕН АДВОКАТ И НАДАЛИ НЯКОЙ ЩЕШЕ ДА ПОСМЕЕ ДА ГО СЪДИ ПИШАТ ГО САМОЗАЩИТА И ГОТОВО!!!НО СЕГА КАТО НЕ ГО УБИ ЩЕ СИ ПАТИ!!!!!!И ДА СПРАВЕДЛИВОСТ ОТ БОГА НЯМА!!! ТОЯ С 200 КУРШУМА В ТЯЛОТО МУ ОЦЕЛЯ КАКЪВ СРАМ ЗА СПРАВЕДЛИВИЯ НИ БОГ ХА ХА ХА :D :(
29
4
 
20
 
! Отговори
До 15 преди 6 години
Защото Бог го пази. Господин Желязков е добро момче. Той не се занимава с наркотици. Изкарал е парите си с вадене на рапани.
28
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е един от най ценните кадри на ГЕРБ. Една от многото десни ръце на ББ в сферата на наркотрафика. А самия ББ пък е дясната ръка един генерал в сянка. Всичките по върха са Масони и ***. За 20г обезличиха България заповед големите шефове от западните ложи. Всички партии и политици са им слуги.А народа си мисли че има демокрация и като гласува за тоя или оня нещо ще се промени. България вече над 60 години се управлява от едни и същи фамилии. Пресото след 91-ва промениха играта.
27
2
 
11
 
! Отговори
Бивш военен преди 6 години
Тоя наркотрафикант ако го срешна някъде с удовослтвие ще му пръсна тиквата съ 9мм от упор.
26
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
600 000 в суджук колко е?
25
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя спи с Бойко и явно добре се разбират ..щом толкоз години Герб го пази
24
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя очите е под закрилата на ГЕРБ ,, нека как иначе да вилнее толкова години ненаказан...заедно са с Б и Ц
23
0
 
23
 
! Отговори
бааа го преди 6 години
Добре е,по 300 бона на ОКО!