Свършват еврофондовете – зачестяват показните убийства!?

Проф. Николай Радулов: Ще има пререзпределяне на зони на влияние
18 яну 2018 14:30,
84

Тенденцията от Нова година насам сочи засилване на престъпността. МВР вече се стремят да поставят граница на очевидността на престъплението. Постепенно еврофондовете, които задоволяваха бизнесмените, започват да спират, а заради това убийствата за преразпределяне на зони на влияние ще зачестят. Това каза проф. д-р Николай Радулов в студиото на "България сутрин".

Още по темата

Бившият главен секретар на МВР коментира и покушението срещу бизнесмена Юлиян Мирчев - Видрата.

Припомняме, че Видрата бе прострелян пред блока, в който живее, във Велико Търново на 16 януари - малко след 23 часа. 48-годишният Мирчев бе настанен в болница без опасност за живота. Той е известен сред криминалния контингент на града.

Според Радулов версиите на МВР за покушението са няколко, а при разследването на такова престъпление полицаите трябва да стигнат дори до 20-30 и после да започнат да ги отсяват. Според него хората, които стоят зад убийиствата, са познати на МВР.

"Ако питате МВР - те знаят кой е убиецът, но просто го следят. Замисляли ли сте се колко от известните бандити са ктитори на църкви - особено около Благоевград. Престъпниците започват да се замислят - "ами ако има Господ", отбеляза още професорът.

По думите на журналиста Стефан Ташев - Видрата се е занимавал с лихварство и е ползван за купуване на гласове по време на избори.

"Ние медиите казваме, че той бил известен сред ъндърграунд средите. Тогава защо не е зад решетките? Винаги, когато някой бива прострелян, веднага излизат някакви минали негови криминални прояви", обяви гостът пред Bulgaria ON AIR.

Все пак журналистът е на мнение, че убийствата са показателни за целия преход на България.

"Много мутри от края на миналия век в момента са станали бизнесмени и все още не са забравили как се разчистват сметки. Затова и престъпленията сякаш рязко се увеличиха", уточни Ташев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако залавяха всички престъпници затворите нямаше да стигнат, трябваше да хрантутим и разбойниците. Да ги оставят, те ще се избият, народа ще се редуцира, по-добре ще стане.
76
0
 
3
 
! Отговори
Мирчо преди 6 години
До МагиЗа съжаление няма да се откажат. Знят колко е сладко и ще започнат нас да "подстригват" - особено като знаем какъв овчедушен народ сме. :(
75
3
 
13
 
! Отговори
До коментар 62 преди 6 години
Аз не съм червена, но и от гроб не съм. За мен всички партии, които са били на власт, са за Пиночет. И да мълчиш, защото най-вероятно си се облажил покрай ГРОБ! Защото само такива ги подкрепят! На последните избори ги подкрепиха милион 114 хиляди. Махни близо милион админстрация, остават такива като теб.
74
2
 
15
 
! Отговори
Маги преди 6 години
Съгласна съм с професорът. До година-две, евросубсиите ще спрат напълно. Тогава и гробаджиите, ще се откажат от властта. Докато настъпи моментът, да се избиват. Всички честни бизнесмени друго не заслужават. Скоро, поне още трима ще се пренесат в отвъдното.
73
2
 
13
 
! Отговори
А бе преди 6 години
Няма страшно-поръчковите убийства са на обичайното (високо) ниво.Обаче какво топли това раята-тя е подложена на поръчков геноцид от същите тези,дето спорят за бизнес-място под слънцето на България...
72
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С едни ейтакива фондове в Попово откриха завод за мебели за 4,5милиона лева....чак президентството ни го откри щото е си.*** и *** с червения кмет на умиращият град.Плащат осигуровки на минималната а останалото в пликче.Не че има неквалифициран сума в пликчета се...Тоя месец хората са взели по 400 лв.заплата....Та те така за бивши мутри и сегашни бизнесмени.....Главата много миризлива...
71
3
 
13
 
! Отговори
Защо не опитаме? преди 6 години
Ако на следващите избори не гласуваме, като протест. Ще гласуват само те и мутрите можеби. Как ще се легитимират пред Европа?
70
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
SPEZIALNO ZA UBIISTVATA I PRESTAPNOSTA SI BESHE I PREDI EVROSAYUZA
69
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До бай Англичаните са умни хора.Аз си мисля,че неслучайно се исулиха от този евросъюз,може в началото да им е трудно,но после ще са по-добре.Днес точно един такъв филм гледах за държавите от южна Европа и Гърция,изправи ми се косата.Гърците и другите южни държави нямат никава вина.
68
3
 
36
 
! Отговори
балони преди 6 години
Колкото по-рано спрат фондовете, по-добре. Това е един балон, който надуваме вече 10 години от приемането ни (да не кажа и повече ако броим и предпресъединителните фондове). Както всеки друг финансов балон, колкото се надува повече, толкова повече боли като се спука... Ние икономика нямаме извън тия милиарди, които се наливат в правилните и послушни фирми.
67
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да ги стрелят,никой не ги жали.Каквото повикало,това се обадило,тези милиарди къде смятат да ги носят:)
66
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТИКВЕНИ РАБОТИ !
65
28
 
21
 
! Отговори
петър преди 6 години
По-точно : наближава вота на недоверие - засилва се дестабилизацията , това са си старите партизански номера !!!
64
10
 
37
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До АнонименГерберче, тогава се създаде СИК, сиреч и Бойко методиев Борисов, м-да. Плюем ние, плюем;)))ПОмниш ли, какво каза, професора Христов за такива като тебе. Поне си мълчи, като си ***, не се излагай!
63
2
 
64
 
! Отговори
Констатиращ преди 6 години
" "Много мутри от края на миналия век в момента са станали бизнесмени и все още не са забравили как се разчистват сметки. Затова и престъпленията сякаш рязко се увеличиха", уточни Ташев."Да не забравяме, че участват и в управлението на страната също!
62
2
 
28
 
! Отговори
Циник до 52 преди 6 години
"До Анонимен 38Прочетох. Никакво разкритие не открих в статията му. Липсва причинно- следствена връзка между Италия- семейството- убийствата- Росен."--------------------------------------Друго не откри ли?Каква причинно-следствена връзка ти трябва?Милицията - я откри!Педофил убива 44 годишната си любовница, че не му дава ключовете за богаташките къщи, които чисти...избива останалите ЗА ДА НЕ ГО ТЪРСЯТ...и ликвидира кучето за разнообразие..Наивниците не свършват
61
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брюксел знае ли, че еврофондовете са свършили или титана на мисълта на Николай Радулов трябва да ги уведоми? Най-обичам когато *** коментират "компетентно" далечни от тях теми.
60
1
 
70
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
А всъщност смисълът на еврофондовете е да се ускори икономическото развитие на страната и да се навакса разликата с другите. Но в Б-я се впуснха да "усвоява" кой как може, без да се мисли за развитието на икономиката. По този начин беше ограбено и бъдещето на нацията, оставяйки я в разруха.
59
55
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам много червени *** плюят ГЕРБ. Типична българска черта, да гледаш в канчето на съседа. Най-много поръчкови убийства станаха през времето на червените мафиотчета. Всеки ден имаше застрелян в София. Тогава създадоха ВИС и СИК, които и до сега на може да ги спрем. А парите на България излетяха в куфарчета на кредитните милионери, докато за народа нямаше и зърно (за справка Виденов).
58
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мафията в Бг си има държава!А, един от законите на мафията гласи " Пари, нема - действайте"Да му мислят "овцете" останали в кошарата Бг!