Милионерският син Гущеров пуснат предсрочно от ареста

Не е ясно дали прокуратурата ще му повдигне обвинение
92
Милионерският син Гущеров пуснат предсрочно от ареста
Снимка: Булфото, архив

Синът на бизнесмена Добромир Гущеров – Християн Гущеров, е освободен от ареста в 6-то РПУ през изминалата нощ.

29-годишният мъж беше арестуван вчера след скандал в столична дискотека и последвал удар на колата му в полицейска патрулка.

Още по темата

Гущеров бил видимо пиян и арестуван заедно с останалите участници в скандала, които също са освободени.

Скандалът се разразил в "Домби бар" в центъра на София. След това продължил и на улицата. Двете групи тръгнали към "Бояна".

На сигнала се отзовали полицаи, а Гущеров пък се блъснал с джипа си и в патрулката. Той е правил маневра назад и така се е стигнало до инцидента.

Мярката на задържаните беше 24 часа и трябваше да изтече днес към 8:30 ч. сутринта.

Вчера Гущеров е отказал да даде кръвна проба, за да го тестват за алкохол и наркотици, съобщи bTV.

Все още не е ясно дали прокуратурата ще му повдигне обвинение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
31
 
! Отговори
11 преди 6 години
"Все още не е ясно дали прокуратурата ще му повдигне обвинение." ??Не е ясно ? А ако не повдигне за какво са тези прокурори? Да люпят семки по цял ден и да играят белот?
51
0
 
26
 
! Отговори
Grom преди 6 години
Нагледен пример за корупцията у нас - има ли я, ще я борим ли...
50
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те точно тъмночервените са на влааст, и ако им погледнете биографиите ще ви стане ясно!Милисионер до мутра, старшинка от ДС до сикаджия до суджук, мила моя майно льо!
49
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мамин прасчо сладък
48
0
 
26
 
! Отговори
Т.Петков преди 6 години
С тоя младеж всички медии занимават целокупния български народ и то не за пръв път! Така се става звезда у нас. Браво или по-скоро Отличен 10 на всички, които се надпреварват да коментират неговото поведение в случая и в миналото - за кого е бил женен, с кого живее понастоящем, кой е баща му. Такива са синчетата на бившите и настоящи наследници на БКП. На тях всичко им е позволено.......
47
0
 
32
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Ама и на този образ не му е лесно - всеки ден в новините я с подарък за светлето, я с ц.и.гания в някоя кръчма. Един пропилян живот... Така е,като е откраднато предостатъчно от тати,осигурен е човечеца- кръчми,дрога и светлета да има.
46
1
 
14
 
! Отговори
Мисля си преди 6 години
А дали ожулента патрулка която показаха е тази която е била реално ударената?
45
0
 
17
 
! Отговори
До 48 преди 6 години
До 'до santé_dog' а какво е наказанието ако не дадеш проба? Доколкото знам е сериозна глоба + отнемане на книжката за Х месеци (това след наказателно постановление), а със сегашните поправки и сваляне на номерата.Иначе какво се случва - спират те пиян на мотика. Отказваш проба, дрегер и к'вото там и си ходиш по живо по здраво по презумция че си невинен.ПС: не се изразих съвсем правилно - не се приема че си пиян, а просто за отказа има последици, които са подобни. Не сме правен форум обаче.
44
1
 
53
 
! Отговори
Федотов преди 6 години
Един червен израстък,който няма хабер как се изкарват пари,без един ден трудов стаж,живее като син на саудитски крал.Никой не го пита, от къде са им милионите на тези носещи фамилията на гадното влечуго.Ние сме обитатели на най загубената държава на Балканите и в Европа.
43
1
 
32
 
! Отговори
Кога ще ги стигнем преди 6 години
Ейй западняците и по тая линия ме можем ги стигнем... Е толко грозни милионери баща и син, няма да намерите..
42
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До sante_dogНяма как да се приеме автоматично, защото в БГ важи презумпцията за невинност, не за виновност, а последното би означавало автоматично да се приеме, че е съдържанието в кръвта е над 1,2 промила въз основа на голо предположение, не и на точно измерване. А ако е 1,19 промила? Пък я си представете друг вариант - спират човек, искат почерпка, не дава, съставя се протокол за отказ от дрегер и кръв и хоп - в ареста за 24часа - готов престъпник.
41
0
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Тоя дебел бахур на бияч ли се е правил , най-много покрай гаджето му да го о-пънат и него !
40
32
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страшен народ сме, кръвожаден направо, ще знаете. Направило беля някое гущерче или бръмбарче и веднага опищяваме вселената да бъде разпнат, одран, бит с пръчки по петите и такива разни, част от нас, защото просто му завиждаме, че не сме на мястото му, не джиткаме като него джипове и отварачки... А да си зададем въпроса "ЗАЩО не е уредена процедурата за принудително изземване на кръвна проба в подобни случаи?" А?! Но не, вместо магарето пак бием самара.
39
1
 
56
 
! Отговори
sante_dog преди 6 години
Само да питам ако откаже да даде кръвна проба или проверка с дрегер не се ли приема че е сякаш е пиян на смок и всички следстяи след това - дело, глоба (бълха го ухапала) и СВЛАЯНЕ на номерата на колата за определен период + отнемане на книжката. Дали са му свалили номерата от МВР-то?За един приятел питам...
38
3
 
34
 
! Отговори
Гущерът преди 6 години
е червен! Още по-лошо - враговете на червените са на власт, а не правят нищо...Тиквииииииииииииии
37
4
 
11
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
ша го опаткат тоя за назидание ми се струва ... а дано
36
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 23Ще ме прощавате, че излизам от общия хулителен тон, но 24ч. срок (ДО 24 часа!) е административна мярка по ЗМВР, предвидена да обезпечи събирането на информация, изясняването на случая, превенция за извършване на правонарушения и т.н. Тя се налага при наличие на данни за извършено престъпление, НО НЕ Е НАКАЗАНИЕ, нито може да се налага самоцелно.
35
0
 
40
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Платил е за повредите на патрулката и е обещал да 'дари' още пари. Много ясно, че ще го пуснат. Като чуят за парички и полицаите потръпват :)
34
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КалоянА охранител на правешкия шеф на същата таз партия кой беше?
33
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя има данни за премиер.