14-годишен преби и ограби дядо в Момино село

Тийнейджърът нахлул в дома на свой 77-годишен комшия
25 яну 2018 20:09,
25
14-годишен преби и ограби дядо в Момино село
Снимка: pixabay.com

14-годишно момче преби и ограби дядо в Момино село, съобщиха от полицията в Пловдив.

Непълнолетният извършител е арестуван за 24 часа.

Тийнейджърът нахлул във вторник в дома на свой 77-годишен комшия. Момчето нанесло на възрастния мъж няколко удара, след което го ограбил и избягал.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Докога?Взима всичките им пари плюс храната от хладилника?Значи трябва да бъде съден за умишлен опит за убийство по особено мъчителен начин. Защото от глад се умира бавно и мъчително.Подкрепям идеята да бъдат принуждавани да работят за прехраната си представителите на онези племена, според чиито традиции 11-12-годишен човек може да създава семейство и деца! Тогава енергията, идваща от кипящите им хормони, ще бъде изразходена за нещо полезно.
13
1
 
1
 
! Отговори
в статистиката преди 6 години
подавана към Европейската комисия числото отразяващо защитата на правата на малцинствата и децата се увеличи и страната се придвижи на по-челна позиция, изправарвайки Румъния, Чехия и Унгария. Едно дете продължи да бъде отглеждано и възпитавано в семейна среда, където държавата щедро осигуряваше средства със социални помощи, детски надбавки и т.н. Детето продължи да "ходи"/макар всъщност да не беше стъпвал там освен, когато раздаваха нещо/на училище, където един учител можеше да вземе заплата
12
1
 
8
 
! Отговори
14 годишен преди 6 години
ограби 77 годишен дядо.Две общественозащитни организации, създадени по силата на Европейски конвенции - едната за защита на децата, другата за защита на малцинствата, само след ден успяха да върнат детето на щастливото му семейство. Междувременно бащата беше успял само за една нощ да изпие мизерните спестявания на стареца, да пребие жена си, да направи още едно дете и да счупи ръката на малката сестричка. Защитните организации бяха доволни
11
0
 
6
 
! Отговори
Докога? преди 6 години
Май новината не е особено вярна. По телевизиите битото възрастно семейство (и двамата), казаха, че е пребил дядото, а не че е нанесъл няколко удара, както пише тук, като е удрял и бабата. Претърсил е къщата, за да краде, но като не намерил нищо освен парите от пенсиите, които взели същия ден, взел храната от хладилника. Показаха и някакви доста *** роднини на бияча, които казаха, че баща му в затвора, майка му май и тя там и т.н.
10
3
 
6
 
! Отговори
Меркелица преди 6 години
Това не ни интересува. Кажете кога ще приемете конвенцията. Това е най-важното. А това пенсионери, българи - не ни интересува,
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Житани, гласоподавателите на *** Паша.
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хорхане ***
7
1
 
15
 
! Отговори
Различни НПО-та преди 6 години
също и някои наши политиЧКи и други примри-п/тки от медийното пространство врещят, че един определен етнос имал специфични културни традиции, които трябвало да уважаваме. Например, да започват да се плодят на възраст, на която останалите български деца още си играят на кукли и тепърва им предстои да влязат в пубертета.Добре, да уважим традициите им. Но във всяка племенна култура, щом стане на възраст за женене, човек носи наказателна отговорност като пълнолетен и изкарва прехраната си с труд!
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шведско-*** особености и ценности. Това ни чака и нас
5
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пак ли ***...
4
2
 
42
 
! Отговори
Боко преди 6 години
А СЕГА ИЗМИСЛЕТЕ И ПОДПИШЕТЕ КОНВЕНЦИЯ ПРОТИВ ПОБОЙ ОТ ДЕЦА ВЪРХУ ВЪЗРАСТНИ!Конвенции срещу народа са модерни днес. ДА ГИ ПОДКРЕПИМ!
3
2
 
47
 
! Отговори
КРЕТЕН преди 6 години
Заради такива ИЗР!ОДИ искат и конвенция да приемат. Вместо да ги потрошат от бой ще ги вардим и то на всеки ман?гал по полицай с две магистралки,че да не им липсва нищо. Бокооооооооооооооо,Бокоооооооооооооо кое чудо те натресе и теб на главите ни.
2
1
 
35
 
! Отговори
Един дядо си отива преди 6 години
По-важното е, че се излагаме се пред чужденците.
1
1
 
38
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Та с Конвенцията какво?