Майката на 14-годишния Денис, обвинен в убийство: Той е кротък!

Албена не очаква присъда, защото бил малък
25 яну 2018 08:50, Александър Попов
139

Снимка: Булфото

Майката на 14-годишния Денис, който е обвинен за убийството на 53-годишен бездомник във Варна, категорично отрече, че е имало други случаи, в които синът ѝ да е нанасял побой. Вчера, след справка в Детска педагогическа стая, стана ясно, че момчето е нападало възрастни хора и преди.

Още по темата

Албена Николова подчерта, че Денис е много кротък, и допълни, че няма обяснение за случилото се. По думите ѝ, когато синът ѝ се е прибрал у дома в деня на убийството, е бил уплашен, но само казал, че иска да спи и си легнал.

"Грижим се за детето си, пращаме го на училище, караме го да учи. Не го пускаме с приятели много да ходи", заяви майката пред bTV.

Според нея нито синът ѝ, нито останалите деца, които са присъствали на случилото се, са побойници.

Съдът остави за постоянно в ареста момчето, обвинено в убийство във Варна. Майката не очаква присъда за него, тъй като по думите ѝ той е твърде малък.

Тялото на клошаря бе открито в района на пазара във варненския квартал "Владиславово". На 16 януари мъжът се скарал с момчетата, които на следващия ден го пребили.

На 20 януари тийнейджърите се върнали и отново нанесли жесток побой над Красимир, който се оказал фатален за него.

Аутопсията показа, че смъртта му е настъпила вследствие тежка черепно-мозъчна травма. Починалият е и със счупени ребра, причинили разкъсване на вътрешните му органи.

Съучастник на Денис е 13-годишно момче, което по закон не може да носи наказателна отговорност. То е в Дом за временно настаняване на малолетни и непълнолетни извършители на престъпления.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТАКА КАЗА И МАЙКАТА НА МОМЧЕТО ЗАКЛАЛО МОМИЧЕ В АСАНСЬОРА ЩОТО МУ ОТКАЗАЛА ДА И ГО НАБУТА!!!
30
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименКатегорично невярно! Те са едно от изгубените ев-рей-ски колена, а са нахълтали по земите ни заедно с османските завоеватели - пълчищата ги ползвали като слуги и коняри. Пенчо бре, чети!
29
1
 
11
 
! Отговори
Сорос преди 6 години
От 63 коментара са оцелели едва 40. Тоест, 30 процента успеваемост на провинциалистките, готови да продадат род и родина за лесните, мръсни кинти от кривоносия. Срам и позор!
28
0
 
8
 
! Отговори
до 31 преди 6 години
Не му мисли , много са, а най-важното ,че продължаваме да даваме
27
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не черен, направо син. Биологическа единица без ясен произход и предназначение. Но с права...
26
4
 
10
 
! Отговори
нови българи преди 6 години
Албена Николова - новите християнизирани българи от Византия насам , който е чел Книгата *** Писателя Стоян Динков "Османо-ромска Империя" знае за какво намеквам , айде лек ви ден
25
2
 
29
 
! Отговори
user преди 6 години
Този дрон сигурно има едно две деца и няма да го вкарат в затвора. Жалко е това, което се случва и в един момент ще ескалира много жестоко. Ще посегнат на детето на някоя мутра и ще има нов Чочоолу, който да им напомни, че имат задължения.Всички ходят с ножове и се чудя защо полицията не прави проверки за хладно оръжие?!
24
1
 
4
 
! Отговори
Циник до 123 преди 6 години
Чети пост 28!Колегата добре е обяснил същината!
23
0
 
53
 
! Отговори
Rock of ages преди 6 години
Колко ли пари сме дали на родителите му за издръжка? За да го отгледат.......
22
1
 
21
 
! Отговори
Диагноза преди 6 години
Всички серийни убийци че и дори политически лидери автори на геноцид срещу народите като Xитлep, Лeнин и Cтaлин са били сладки, добри и кротки дечица!
21
15
 
6
 
! Отговори
Джендър преди 6 години
Здравейте,другари и приятели комунисти- не давайте на ГЕРБ да пипа нашия млад привърженик,това е политическа саморазправа!
20
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** той... черен, ***!
19
9
 
27
 
! Отговори
Бож. преди 6 години
Социалната политика на Бе-Сепе и ромската партия Депе-Се са основната причина да се случват такива неща: този *** можеше изобщо да не е роден,ако те не бяха обещавали и давали майчинска издръжка на майка му!
18
2
 
8
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Кои сте - тези с минусите?Четете внимателно!Истината е такава!
17
1
 
20
 
! Отговори
Бож. преди 6 години
По техните критерии е кротък,и защото е кротък такива неща прави- ако беше буен,отдавна да му бяха строшили кокалите някои наши гардове,като им полазеше по нервите!
16
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам въже и подходящо дърво!
15
7
 
39
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Нещата набират скорост....пребити горски...пребити българчета в Асеновград...пенсионери по селата - пребити и ограбени..И когато българите се надигнат - полицията ги бие с палките...а ромите в Столипено организират контрапротест...Нещата набират скорост...Ще победят по-жилавите и приспособимите!А това не са българите!
14
2
 
46
 
! Отговори
ОНЯ СЪЩИЯ преди 6 години
ДИРЕКТНО НА ВЪЖЕТО......БЕЗ МИЛОСТ...
13
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ са основната причина за чувството за недосегаемост на тези ***.Другата причина за своеволията на ци.....ни..те са НПО и особенно БХК.ГЕРБ имат по важна задача да крадат, да усвояват еврофондове, да лъжат Българите, да корумпират, да копуват гласовете на този етнос.Ето с това са заети ГЕРБ, но не и проблемите на обикновенните хора.
12
5
 
67
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Чакат го досадни беседи с детски психолози...може да умре от скука докато си бърка в носа!Що си въобразявате, че ще го накажат строго?