Майката на 14-годишния Денис, обвинен в убийство: Той е кротък!

Албена не очаква присъда, защото бил малък
25 яну 2018 08:50, Александър Попов
139

Снимка: Булфото

Майката на 14-годишния Денис, който е обвинен за убийството на 53-годишен бездомник във Варна, категорично отрече, че е имало други случаи, в които синът ѝ да е нанасял побой. Вчера, след справка в Детска педагогическа стая, стана ясно, че момчето е нападало възрастни хора и преди.

Още по темата

Албена Николова подчерта, че Денис е много кротък, и допълни, че няма обяснение за случилото се. По думите ѝ, когато синът ѝ се е прибрал у дома в деня на убийството, е бил уплашен, но само казал, че иска да спи и си легнал.

"Грижим се за детето си, пращаме го на училище, караме го да учи. Не го пускаме с приятели много да ходи", заяви майката пред bTV.

Според нея нито синът ѝ, нито останалите деца, които са присъствали на случилото се, са побойници.

Съдът остави за постоянно в ареста момчето, обвинено в убийство във Варна. Майката не очаква присъда за него, тъй като по думите ѝ той е твърде малък.

Тялото на клошаря бе открито в района на пазара във варненския квартал "Владиславово". На 16 януари мъжът се скарал с момчетата, които на следващия ден го пребили.

На 20 януари тийнейджърите се върнали и отново нанесли жесток побой над Красимир, който се оказал фатален за него.

Аутопсията показа, че смъртта му е настъпила вследствие тежка черепно-мозъчна травма. Починалият е и със счупени ребра, причинили разкъсване на вътрешните му органи.

Съучастник на Денис е 13-годишно момче, което по закон не може да носи наказателна отговорност. То е в Дом за временно настаняване на малолетни и непълнолетни извършители на престъпления.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
60
 
3
 
! Отговори
гербисто-патриот преди 6 години
Нека да не съдим прекалено строго децата, защото те реално са такива, инциденти се случват. Децата са нашето бъдеще, нека да бъдем по-толерантни и не толкова отмустителни. Всеки допуска грешки, децата още повече.
10
3
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е ИЗОБЩО НЕ СЕ учудих като го видяхс *** венци е
9
2
 
36
 
! Отговори
123 преди 6 години
До АзНе че нещо, НО се пише ХАОС. Неграмотно написаните постове, колкото и да са верни предизвикват обратна на желаната реакция.
8
3
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да има трудови лагери за ***. Да им се дава да чукат камъни и да копаят тунели. Да си изкарат храната...няма аз да му плащам хляба на шведа. При правилно преяъзпитание от малкия може да излезе един отличен общак.
7
3
 
57
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Ако нейното дете беше убито от клошарка,как ли би постъпила тогава? Всичко е до възпитние , но няма кой да възпитава децата. Училищата са пълен хаус.... Нямам думи...
6
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално е майка му да го защитава всячески, иначе в затвора за малолетни ще установят доколко е кротък. Макар че според мен в трудов лагер с висока дневна норма ще му се отрази далеч по-добре от това да стои зад решетките.
5
3
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки ден в ареста по 10 камшика. Гарантирам, ще стане като тих като полска мишка. Какво е тръгнала ТВ да пита ***? Те не могат на български да говорят, защитават се като Матросовци. Убийството е резултат от омразата насадена в семейството към българите. Така им се говори, особено когато Цецо Цъ//рвула ги купува по изборите. Ние сме зад вас, вие сте наша сила, ще ви защитим каквото и да направите. И кво толкова, нека опитат какво е да убиеш един несретник, при това българин. Бил дете????
4
1
 
91
 
! Отговори
Гурбетчия преди 6 години
Срам и позор за тази майка.Не очаквала присъда, защото бил малък.Ами да почакаме да порасне,че да убива наред.Нямам думи!
3
0
 
73
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Да бе кротък е . Ако не беше какво ли щеше да стане ..
2
1
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами пуснете го щом е кротък.То и без това в тая държава няма никакви правила.
1
2
 
86
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
малък ли?!? майката също е за бой с тия изказвания!