Майката на 14-годишния Денис, обвинен в убийство: Той е кротък!

Албена не очаква присъда, защото бил малък
25 яну 2018 08:50, Александър Попов
139

Снимка: Булфото

Майката на 14-годишния Денис, който е обвинен за убийството на 53-годишен бездомник във Варна, категорично отрече, че е имало други случаи, в които синът ѝ да е нанасял побой. Вчера, след справка в Детска педагогическа стая, стана ясно, че момчето е нападало възрастни хора и преди.

Още по темата

Албена Николова подчерта, че Денис е много кротък, и допълни, че няма обяснение за случилото се. По думите ѝ, когато синът ѝ се е прибрал у дома в деня на убийството, е бил уплашен, но само казал, че иска да спи и си легнал.

"Грижим се за детето си, пращаме го на училище, караме го да учи. Не го пускаме с приятели много да ходи", заяви майката пред bTV.

Според нея нито синът ѝ, нито останалите деца, които са присъствали на случилото се, са побойници.

Съдът остави за постоянно в ареста момчето, обвинено в убийство във Варна. Майката не очаква присъда за него, тъй като по думите ѝ той е твърде малък.

Тялото на клошаря бе открито в района на пазара във варненския квартал "Владиславово". На 16 януари мъжът се скарал с момчетата, които на следващия ден го пребили.

На 20 януари тийнейджърите се върнали и отново нанесли жесток побой над Красимир, който се оказал фатален за него.

Аутопсията показа, че смъртта му е настъпила вследствие тежка черепно-мозъчна травма. Починалият е и със счупени ребра, причинили разкъсване на вътрешните му органи.

Съучастник на Денис е 13-годишно момче, което по закон не може да носи наказателна отговорност. То е в Дом за временно настаняване на малолетни и непълнолетни извършители на престъпления.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
4
 
! Отговори
Свобода на словото преди 6 години
от 137 коментара останали 74 - браво :)
70
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ромът Александър трие негативните коментари по адрес на Ромът Денис
69
4
 
13
 
! Отговори
OhoBoho преди 6 години
Predlojete na maikata da go utrepem krotko taka i taka i toi si e krotak
68
2
 
34
 
! Отговори
Килър Куйн преди 6 години
Убавец мамин. В панделата има да му се радват. Там само чакат млада булка за разплод да им дойде.
67
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Аноако беше убил твоето дете,пак ли щеше да си толкова мил и снизходителен ?
66
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кротки и мили убийци. Стават все повече и все по-нагли.
65
2
 
22
 
! Отговори
Кирил преди 6 години
"Грижим се за детето си, пращаме го на училище, караме го да учи. Не го пускаме с приятели много да ходи", а трябваше!
64
0
 
40
 
! Отговори
хммм преди 6 години
пуснете го бе, бил кротък. Айде сега утрепал някакъв....мaнгaлката братче има да те гледа, да кокори очи как и тя не може да повярва накрая и теб ще те изкара луд само и само да си наложи мнението. Чудя се ако някой така "без да иска" и беше убил милото синче дали щеше да каже че не очаква присъда и че не трябва лицето да е в затвора, наглоста им е безгранична на тия, не хора, дори не животни. Не братче случайно са изгонени от Индия преди години...то за нищо не става това
63
0
 
23
 
! Отговори
хммм преди 6 години
пуснете го бе, бил кротък. Айде сега утрепал някакъв....мaнгaлката братче има да те гледа, да кокори очи как и тя не може да повярва накрая и теб ще те изкара луд само и само да си наложи мнението. Чудя се ако някой така "без да иска" и беше убил милото синче дали щеше да каже
62
0
 
18
 
! Отговори
хммм преди 6 години
пуснете го бе, бил кротък. Айде сега утрепал някакъв....*** братче има да те гледа, да кокори очи как и тя не може да повярва накрая и теб ще те изкара луд само и само да си наложи мнението. Чудя се ако някой така "без да иска" и беше убил милото синче дали щеше да каже че не очаква присъда и че не трябва лицето да е в затвора, наглоста им е безгранична на тия, не хора, дори не животни. Не братче случайно са изгонени от Индия преди години...то за нищо не става това.
61
1
 
37
 
! Отговори
Дедо преди 6 години
На туй само като му видите прилепналите дънки и прическата и ви става ясно що за ценности има-и той,и родителите му,па и приятелите му.
60
1
 
31
 
! Отговори
Батман преди 6 години
Че не е пълнолетен да влезе в затвора да му напълнят ..халкичката.. с кремче!!!!!!! Че така на задна така ще му се вее перчема!!!!!
59
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това какъв е, колко е кротък, какво обича да яде и колко му миришат краката какво общо има с това, че е убиец?
58
1
 
21
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 6 години
От 108 коментара останали 60....Браво продължавайте в този д(у)х белким стигнем Северна Корея
57
1
 
33
 
! Отговори
До кога?! преди 6 години
Е каква е тая простотия?! Убиец да не носи отговорност, защото бил непълнолетен! Законодателството трябва да се промени, щом като има умишлено убийство да лежи до живот, да се квалифицира също като умишлено убийство и причинена смърт на пътя от пиян или дрогиран шофьор! Ето за това трябва да има протести, а не за Истанбулската конвенция, ама за нея някои плащат за да има такива протести и за това сме на това дередже, защото още не сме узрели ние сами да си вземем съдбата в свои ръце!
56
2
 
51
 
! Отговори
Отворено общество преди 6 години
Увийството е част от културните традиции на този етнос. Оставете го да си практикува традициите, иначе ще му нарушите правата.
55
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
що триеш коментарите , като не ти изнася намери си друга работа
54
3
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Престъплението е много гнусно, но предвид това, че този е още дете-трябва да има малка снизходителност."Снизходителност може да има за беля, кавга или ако открадне вафла от магазина. За такова престъпление трябва тежко наказание. Той на 14 убива по улиците, какво ли ще извършва на 30?
53
2
 
55
 
! Отговори
Майка е.. преди 6 години
..нормално е да защити детето си. Хубавото е, че сега, в затвора, синът й ще стане още по-кротък. Джендерно кротък, бих казал.
52
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И майката е за затвора !