Нагло: Мъж и жена биха полицаи с дървени колове

Инцидентът е станал в плевенското село Дисевица
Обновена: 26 яну 2018 15:11 | 26 яну 2018 15:10, Веселина Йорданова
70
Нагло: Мъж и жена биха полицаи с дървени колове
Снимка: архив, БулФото

Мъж и жена са удряли полицаи с дървени колове в плевенското село Дисевица, съобщи Областната дирекция на МВР в Плевен. Нарушителите са задържани за 24 часа.

Инцидентът е станал вчера около 7.00 часа, когато в селото полицаи от Плевен са извършвали процесуално-следствени действия.

27-годишна жена и 24-годишен мъж от селото с колове са нанесли на служителите на реда средни телесни повреди. Пострадалите полицаи са освидетелствани.

За случая е уведомен прокурор от Районната прокуратура, образувано е досъдебно производство. Работата продължава разследващ полицай.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: полицаи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Помните ли генерал Стою неделчев - Чочоолу какво направи?
34
0
 
38
 
! Отговори
Бож. преди 6 години
С други думи,полицаите са се явили при тези жалки *** като просители,пратени да им правят метани и маанета за да ги кандардисат да бъдат тихи,кротки и да спрат да крадат,но ромбите били в лошо настроение и се ядосали,а поради лошия им късмет си го изкарали на тях??!! Защо се гъбаркате с родната полиция бре,властници- я й дайте права както в нормалните държави,позволете й да реагира както подобава и да спре гаврите,на които тези *** подлагат Българската държавност!!!
33
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 34 Не е опит за убийство а галене по главата с кол? Нали? В САЩ само да посегнеш на полицай без да си го ударил и той те разстрелва! Или и те в САЩ не са демократични викаш?
32
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименне е опит за убийство
31
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре бе тия полицаи ли са или евнуси?!? Пълниш му кофатас олово и следващия няма да те бият. Полицията щом позвалява да се гаврят с нея, обикновения човек какво прави, по дяволите???
30
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 27 Що приказваш глупости, бе? Значи те тия пистолети ченгетата ги носят за красота на коланите си? То бива да си толкова тъъъп! Много ясно, че можеш да стреляш при изключителни обстоятелства, като например да виждаш че той иска да убие някой ти да го предупредиш и той да насочи оръжието си към теб. Това с коловете не е ли опит за убийство?
29
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако ги бяха застреляли щяха да си навлекат куп неприятности. Ама без това не може. Най-малкото са допуснали обида на униформата. А протестърите вместо да протестират за Тома Белев да протестират в защита на полицаите, когато са си свършили работата
28
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до КарабунарНе само в САЩ, но и в демократична Велкобритания , Румъния Полша, Чехия, Унгария, Гърция и която и друга страна от ЕС да кажете няма да сбъркате, не могат да опитат такова нещо, щото мнооого бой ще ядът.Аз съм от Русе и съм бил свидетел на случки от Букурещ и Гюргево, където цветните просто счупиха палките на полицаите с главите си, но те "гадните ченгета" извадиха резервни и продължиха да бият. А останалата *** стоеше мирно, щото ако гъкне и тя ще яде мноооого бой.
27
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 27 Аре..аре...бг полицаят може да използва оръжието си ако е крайно наложително. Това е упоменато в законът. Тоест ако те нападне чолвек ти да го разстреляш като куче.Друг е въпросът защо тези полицаи не са ги разстреляли тия роми.
26
2
 
37
 
! Отговори
zfbv преди 6 години
Само в България няма закон,който позволява на органите на властта да използват оръжие при изпълнение на служебните им задължения!Затова полицията става за смях, да ги бият цветнокожите е най-малкото което е можело да им се случи!Продължавайте все в тоя дух драги "законотворци",скоро може да има бременни полицаи с цветнокожи наследници-би трябвало след като всеки полицай е задължен да носи оръжие,да може да го ползва при нужда!Време е да се гласуват закони за опазване частната собственост с оръж
25
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В гаааадддннния САЩ сега щеше да има два трупа, а тези наши 'полицаи' се правят на мъже само на баби, дядовци и българи. Направо да си оставят служебните оръжия и това е, те и без това не ги използват
24
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека им!И от тука нататък да знаят че цинк не се толерира и не се опрощават престъпленията им!
23
7
 
32
 
! Отговори
Васил Василев преди 6 години
Те са от на Боко кратуняка защитаваните Българи !
22
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше станало обратното щеше сега там ад има поне три-четири телевизии ,за да правят интервюта с "битите".
21
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименА заслужава ли си после да ги лежат напразно? Полицайте в България нямат никакви права, но обират цялата вина, ако си позволят да се защитят.
20
0
 
32
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
Драга редакция,след време ще бъдете подведени под отговорност, за дискриминацията,която налагате.А именно:да криете етноса.Тази дума етнос я има в българският език и не можете да я пренебрегвате.Искате ли да обясня на вашите читатели, в "Съединените щати"-така казваме на Търнене и Дисевица,единствено какви *** живеят там?Ама те май се досетиха!!!
19
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бати полицаите, да ги бият ***!!!Нямат ли палки да отвърнат подобаващо или са били от онези със шкембета, дето не могат да избягат и 20 метра. А пистолетите им защо са? Да се лекуват сега и ако се оправят, да не ядат и пият като невидели, а да тренират по 3 пъти на седмица.
18
0
 
55
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Не е нагло, а е зловещ срам наши полицаи да бъдат бити от опушени индивиди у нас!При бай Тошо тия двата примитива нямаше и да си наумят да скачат на милиционери, но ако скочеха- да бяха вечеря за прасетата в Белене.Що ме изтри и банна, дечко жалък?На хранилка на Евророма ли си или на БХК?
17
0
 
22
 
! Отговори
интересно преди 6 години
Само се чудя до кога ще ги бият който свари като мръсни *** !!1
16
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Главувайте спешно Стамбулската конвенция, гадове противни!Една 27-годишна жена е напълно безпомощна и спешно се нуждае от защита...