10 години затвор за педофил-изнасилвач

Христо е подсъдим по още едно дело, пак за насилване на малолетна
29 яну 2018 20:29,
9
10 години затвор за педофил-изнасилвач
Снимка: Pixabay

Съдът в Сливен наложи наказание от 10 години "лишаване от свобода" на Христо А., подсъдим за извършено съвкупление, съобщиха от пресцентъра на Окръжната прокуратура в града, съобщава "Фокус".

46-годишният мъж от с. Въглен, общ. Сливен е подсъдим за това, че от неустановена дата на месец юни 2012 г. до 18 юни 2015 г., във вилна сграда, намираща се в местността "Йовчов кантон" в землището на селото, при условията на продължавано престъпление, се е съвкупил с момиче, без негово съгласие.

Със сила и заплахи е принудил изнасилената, която не била навършила 14 години и е негова роднина. Деянието му се окачествява като особено тежък случай.

Христо А. е подсъдим и за това, че от 19 юни 2015 г. до 28 юни 2017 г., в същата вилна сграда се съвкупил с момиче, без негово съгласие, като го принудил към това със сила и заплашване, като изнасилената не е навършила 18 години и е негова роднина и същото представлява особено тежък случай.

Съдебното заседание, на което е наложено наказание 10 години "лишаване от свобода" на мъжа от с. Въглен, се е провело по реда на съкратеното производство. Присъдата на Окръжен съд – Сливен подлежи на обжалване пред Апелативен съд – Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕП кат приемат стамбулската конвенция това вече няма да е престъпление а любоффф между дженджъри!
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Росен ангелов по същата схема е получил присъдата си за "педофилия ".Две момичета сестри бг шведки му предлагат компания .Едната била на 15, другата на 11 години На 12ти февруари 2007 г в една от вилите над село Луково тримата отишли ,пили и почнали да се пипат . По голямата се "измъкнала" и извикала полиция ,по малката го работила на ръчна докато дойдат полицаите . И така лошия чичко Росен станал педофил .Шведска лубов за пари между ***.
6
2
 
3
 
! Отговори
Маринчо преди 6 години
съв "купил" илисъв "продал"???????????????Haдeeeeeeeeeee...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо особено. Това се случва денонощно в тази общност. Но тъй като живеят в жендема никой не разбира. Това село е в балкана и няма жива душа ако не броиме няколкото бабички и старци! Това дете защо веднага не е казало ами си е траело? Това са 3 години изнасилване. Не е ли имала родители или други роднини на които да се оплаче? Този веднага да се скопи. Такива като този в затвора стават добри булки.
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тея садии са по смешни и от политиците. Ако давахте присъдата заради вашето дете дали щеше да е 10 години и за добро поведение на 7ма излиза ??? Вие какви хора сте бе ? Нормални граждани ли сте ?
3
0
 
6
 
! Отговори
www преди 6 години
С требва да е смърт - бавна и агонистична.
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо само 10 год. ?
1
2
 
13
 
! Отговори
Бай Оня преди 6 години
Смешна присъда! Ако зависи от мен - смърт!