Агресия в мол: Юмрук в лицето след невинна забележка към дете

Пострадалата се надява нападателката й да бъде заловена
29 яну 2018 19:30, Боряна Павлова
218

37186 гледания   |  Още видео

Денят е петък следобед, а мястото - столичен мол. 35-годишната Евгения чака асансьора в един коридорите и изведнъж усеща удар в кръста.

Тогава тя направила забележка към малкото момиченце, което ѝ посегнало. Веднага след това обаче Евгения се сдобива със счупен нос и разцепена вежда.

Евгения предполага, че нападателката ѝ е майка на детето и недоумява причината за тази агресия.

Пострадалата е подала жалба в 6-то РПУ и се надява записите от камерите в МОЛ-а да помогнат за залавянето на нападателката ѝ.

Разказът на пострадалата вижте в репортажа на Bulgaria ON AIR.


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
0
 
1
 
! Отговори
Ани преди 11 месеца
"Софиянец" - ти май нямаш деца, че да даваш
подобни определения и коментари.
За разлика от възрастните , които са с обременено мислене, децата са съвсем различни във всяко отношение. Не може да искаш от тях да станат войници и безусловно да изпълняват заповеди. Понякога се изисква много търпение и упоритост за да разбере едно дете какво е допустимо или не в дадено общество. И това не се научава докато са още бебета ми става с времето.За да го разберете май трябва да прочетете малко по въпроса
159
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Защо никъде не споменава каква й е била забележката към детето? Нещо крие госпожицата май
158
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не давайте генерални становища за рускините. Има много хубави и добри от тях като при всеки народ. Истински нахалните рускини бяха по комунистическото време и 99% от случаите бяха женени за комунистически ***! Рускиня или българка, ако е виновна, съд и присъда - толкова!
157
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Дали "майката" побойничка е рускиня или българка-няма значение. Пожелавам на тази побойничка ,някой да разбие нейната глава и нос(задължително!),а малката пикла да си намери майстора.

Знаете ли,какво,драги съфорумци? Такива па.ч.аври женки са тип : "БГ мама","Аглю","Майките на София","Мама Нинджа", "Майко мила",и др.-нещастни ку.р.ветини с голямо самочувствие,че са благоволили от оная им работа да се пръкне някакво дете-образ и подобие на тяхната глупост,суета,лицемерие,наглост и др.
156
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Добре,де,къде се споменава в статята,че нападателката е рускиня? Знаетели,колко злобни млади българки с деца ,мразят други българки?
155
5
 
8
 
! Отговори
Burzum преди 11 месеца
Споко ...жена може да бие жена...разрешено е...всичко е според конвенцията....
154
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
МОЛ = Молитвен дом! Пред стоките само се чува „Мили Боже“, „Божеее“...
153
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен

;)))))))))))))
Поправка: Руско-пернишката конвенция ....
152
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Наблюдаваме приложена пернишката конвенция за правото на бой. Братя, пред винкело сите са равни. С винкело за социална справедливост.
151
0
 
40
 
! Отговори
аз-ът преди 11 месеца
А това за ресторантите си има причина... Защо да плащат за бавачка, като могат да вземат "за заложници" всички в ресторанта да им бъдат бавачка на котилото ? Защото накрая именно така се получава... Издивелите им генни тичат и крещят из целия ресторант докато водача на прайда ги гледа доволно из бухналуия си търбух от ъгъла да не би някой да им направи забележка...
150
1
 
20
 
! Отговори
аз-ът преди 11 месеца
до 150 Софиянец...
Това че си събрал 20 лайка, 21-ят от мене, не означава че хората ще разберат колко си прав. Простащина, агресия, наглост...Всеки, всеки от българите е убеден в собствената си изключителност над останалиите и смята че му е позволено всичко.

ЧЕСТНО В ЧУЖБИНА КАТО ЧУЯ БЪЛГАРСКИ ОТИВАМ НА ОТСРЕЩНИЯ ТРОТОАР....
149
3
 
19
 
! Отговори
Отец Панкратий преди 11 месеца
Много пъти съм казвал ,че моловете са свърталище на злото и лукавия добива човешки образи там! И най-опитните екзорсисти нямат сила в тези злообитания!
148
3
 
23
 
! Отговори
Хмм преди 11 месеца
Това покрива ли се от Истанбулската конвенция?
147
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Каква поредна сълзлива драма, всички женчовци да ревнат сега.
146
10
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 11 месеца
До 96
Да въпросът за Крим е затворен , но пък г-зът ти е отворен , руска гнидо.
145
4
 
70
 
! Отговори
Софиянец преди 11 месеца
... по този начин можеш да видиш деца, които крещят като ненормални в ресторантите, качват се с обувки по столовете, чупят каквото видят, понякога блъскат хората, и т.н. Родителите седят на близо и намират всичко това за забавно. За това се стига до ситуации, в които просто се налага да им направиш забележка, при което същите тези "родители" изведнъж стават много активни и започват да се държат агресивно. Както казах - огромна разлика в нивото на култура и образование, комплекси, и агресия.
144
1
 
6
 
! Отговори
Възпитател преди 11 месеца
Що ме триете, да Ви ЕПМ?
https://facebook/Kavkazci/videos/1759416057417255/?hc_ref=ARTSn-PhMJliEByH2gz0ksL8tKeybsPVbuaVTT2uxkuK_i1Rc2mycMXTXDIUmP1Eqss&pnref=story
143
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Детето така се възпитава от семейството,да се бута и да си пробива път с бой.А рускините по принцип са нахални и невъзпитани.Където и да са се докопали в чужбина,първата им цел е да домъкнат цялото си домочадие и да проявяват шовинизма си.Отвратителни са.
142
19
 
36
 
! Отговори
Софиянец преди 11 месеца
Забелязал съм, че хората от малките населени места, които се заселиха в София, имат едно особено отношение към възпитанието на децата си. Това прави впечатление на публични места, където можеш да видиш деца, които се държат безобразно, а родителите просто си седят в близост и не правят нищо. Философията на тези хора е да не ограничават децата си, явно за да възпитат в тях нахалство и незачитане на околните. Това се прави умишлено.
141
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ДОбре, бе ! Не я ли заловиха вече ! Тази майка, трябва да полежи в затвора, поне месец-два, че да се кротне малко.