Агресия в мол: Юмрук в лицето след невинна забележка към дете

Пострадалата се надява нападателката й да бъде заловена
29 яну 2018 19:30,
218


Денят е петък следобед, а мястото - столичен мол. 35-годишната Евгения чака асансьора в един коридорите и изведнъж усеща удар в кръста.

Тогава тя направила забележка към малкото момиченце, което ѝ посегнало. Веднага след това обаче Евгения се сдобива със счупен нос и разцепена вежда.

Евгения предполага, че нападателката ѝ е майка на детето и недоумява причината за тази агресия.

Пострадалата е подала жалба в 6-то РПУ и се надява записите от камерите в МОЛ-а да помогнат за залавянето на нападателката ѝ.

Разказът на пострадалата вижте в репортажа на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
6
 
11
 
! Отговори
Абориген преди 6 години
Веднага се убиват всички .. няма деца няма майки.. и всичко е наред
116
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименПърво - Caps Lock-a може и без него.Второ - Познавам прекалено много родители, за да знам, че децата, след 2-3 годишна възраст, си личят много. Да пускаш децата си да безнеят и да се блъскат е безотговорно родителство. Виж в ресторанитите ! Затова искат, да забранят на хората, да си носят децата. Защото има една голяма част, които просто са ги изтървали ...
115
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До Анонимен 119ПОДКРЕПЯМ ТЕ !! АЗ НЕ ВЗИМАМ СТРАНАТА НА СЕЛЯНКАТА МАЙКА И ПРОСТОВАТА БАБА РУСКИЯ!НО ЗАБЕЛЕЖКАТА Е ТРЯБВАЛО ДА Я НАПРАВИ КЪМ МАЙКАТА РОДИТЕЛ А НЕ КЪМ ДЕТЕТО!!!МАЛКИТЕ ДАЦА СА ПЪЛНО КУКУ :D ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА ГОВОРИШ НА ПЪН :D НЕ МОГА ДА ИМ СЕ СЪРДЯ !!ДЕЦАТА СИ ИГРАЯТ МОЖЕ ДА ТЕ МЛАТНЕ ДОРИ ЩОТО ТЕ ХАРЕСВА ;DА НА ТАЯ НЕ И ВЗИМАМ СТРАНАТА ЩОТО СИ Е ИЗСКУБАЛА ВЕЖДИТЕ ДО КОРЕН :D ТОВА ЗНАЧИ АГРЕСИЯ И ТО ГОЛЯМА!
114
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей ! Стига с тея Русия, САЩ, Германия и прочие - отидете в някоя кръчма и там си изкарваите комлексите ...
113
1
 
19
 
! Отговори
До Анонимен 119 преди 6 години
Няма да споря с теб. Ще разкажа нещо, което видях в трамвай по ул."Граф Игнатиев". Препълнен, не може да се диша. Пред мен стои възрастна жена и русо, миловидно момиченце с ръст около 120 см. Малко преди пл."Славейков" бабата казва "Как ще слезем сега, дай ръка". Момиченцето буквално настръхна и изквича "Сега ще видиш блъскане с Наташа!" И като развъртя едни юмручета и опити да рита с колене. Бабата и други пътници се опитват да я озаптят, някои охкат от болка, но не удрят детето, но то удря!
112
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Норвегия, на децата се правят подобни забележки, от РУЖДИ хора, когато прекалят, а родителите се свиват от срам и започват да им обесняват ЗАЩО това е грешно. Ако видиш дететийнеджър/възрастен да удря или рита е ПРИЕТО, да му се направи забележка, защото това наранява ВСИЧКИ, не само въпросните хора, които са там. За подобен удър, на тази майка, ще и се стъжни и то жестоко !!! А вие тук я подкрепяте ? Не до 100, ами може и до 20 години, да не останат хора в тая страна ...
111
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обикновено като говорим за насилие от деца.Родителите са им далече от ситуацията и не коментираме тяхното поведение.Но в случая са заедно и е ясно защо детето постъпва така. ---------------Родителите никога не са далече от ситуацията, независимо били ли са около детето или не. Просто детето е огледален образ на възпитанието, което е получило от родителите си! Както е възпитано, така и ще реагира.
110
2
 
43
 
! Отговори
До 106 преди 6 години
Няма да я подкрепиш?Жената говори за удар в бъбреците, не за неволно бутване.Вероятно детето не е било доволно от това, че тази жена е пред тях и първа ще влезе в асансьора. Така е научено, с юмруци да отнема това, което иска. В случая, възможността то първо да влезе в асансьора. Майката и бабата на детето не са счели за нужно да му направят забележка, но майка му с юмруци защитава правото на детето си да вилнее, тя иска българката безропотно да мълчи. Поведението й е ъщото като на ромите.
109
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПешоЗащото тази, която се е представила за "наполовина рускиня", заедно с детето си и с другата жена, която вероятно й е свекърва, веднага са се качили в асансьора и са избягали, а българката със счупения нос и разцепената вежда е останала да бърше кръв и да се съвзема. Успяла е само за секунда да ги снима и трите, снимката е качена в други сайтове още вчера, с надеждата да ги разпознаят.
108
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бе, те и сестрите в Либия бяха виновни, нали руски тролчета?
107
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ден в мола на мол-населението. Омолено и зомбирано. МОЛ????
106
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путинските *** в подкрепа на руския агресор! Долни типове!
105
0
 
35
 
! Отговори
пепи преди 6 години
И затова че децата са деца,давай да разбиваме носове.Ако имаше нещастието да съм наблизо тая рускиня щеше да е с разбито лице.Барабар с децата и.Писна ми разби шведи руснаци французи да би бият.А ние като евро *** да сме толерантни.
104
34
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЯМА ДА Я ПОДКРЕПЯ!!!ДЕЦАТА СА СИ ДЕЦА!!! ПРЕКАЛИЛА Е СЪС ЗАБЕЛЕЖКАТА!!!ОСВЕН ТОВА ДЕЦАТА СА СИ ДЕЦА!!!ЗА ТЕЗИ КОИТО СА ГЛЕДАЛИ РЕКЛАМАТА НА ДЮРЕКС СЪС БАЩАТА И НЕПОСЛУШНОТО ДЕТЕ ТО Е НАПРАВО УЖАС ДЕТЕТО А БАЩАТА НЕ Е ЛОШ :D-----------ИНАЧЕ НЕ И ВЯРВАМ!! СИГУРНО ОНОВА СЕ Е БЛЪСНАЛО В НЕЯ! НЕКА ПОКАЖЕ НА КАМЕРИТЕ КАК Я Е УДАРИЛО ПЪРВО!И ПАК ДЕЦАТА СА СИ ДЕЦА
103
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо май е гузна тая...като й гледам ехидната усмивка в края на клипа, а и цялото й поведение....един вид като защитна реакция.
102
1
 
25
 
! Отговори
M преди 6 години
Тия *** са агресивни в бг, но като отидат в чужбина и са тихи като ***...интересна работа..
101
9
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Защо просто не е казала на охраната на мол-а???
100
1
 
30
 
! Отговори
Azov преди 6 години
Ауу, каква изненада. Майките не дават гък да се каже пред детето, за да израсне право и здраво, да не е стресирано, да е спокойно и да не е нервно, ама са първи да вдигнат скандал на публично място пред детето и да покажат магирията и агресията си. Или пък у дома с бащите - да се води спор пред детето. За справка - отворете някоя фейсбук група/страница с майки.
99
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ок, супер, оставяите ги, така да възпитават децата си. Ако си мислите, че сегашното чалга поколение е лошо, то следващото ще ще ви кара да изтръпват, а това след него, ще се самозатрие ...
98
0
 
13
 
! Отговори
Azov преди 6 години
Ау, каква изненада. Майките попринцип не дават нищо на въпреки да се каже пред децата им, за да бъдат възпитане добре, да не се стресират, да са спокойни.. дрън-дрън. А иначе са пръви да вдигнат скандал на публично място и да си покажат магарията пред децата, без да им мигне окото. Или бащите и те - да спорят в тях си, пред детето. За справка - отворете някоя фейсбук група/страница за майки и ще видите за какво иде реч.