Радо Янков преди Пьонгчанг: Стискайте ми палци!

Най-добрият ни сноубордист в интервю за Bulgaria On Air
Обновена: 30 яну 2018 16:26 | 30 яну 2018 13:40, Красимир Ангелов
3

Чувствам се физически добре, целта е да съм максимално подготвен за Олимпиадата. Ще се опитаме да направим няколко тренировки в Корея и ще видим там, заяви най-добрият ни сноубордист Радослав Янков в специално интервю за телевизия Bulgaria On Air.

Радо завърши на четвърто място в последното състезание за световната купа. Домакин на спусканията беше Банско.

Янков сподели пред Bulgaria ON AIR, че е много доволен от това, че неговите успехи и тези на Александра Жекова са запалили много деца по зимните спортове. Той сподели още, че понякога е трудно да се кара пред родна публика.

Най-голямата ни надежда за отличие от зимните олимпийски игри посочи, че работи по план в тренировките преди голямото състезание. "Иска се още каране, за да дойде още по-голяма увереност", подчерта Радо.

Още за това какви са очакванията на Радослав Янков за предстоящата Олимпиада в Южна Корея, вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Световен шампион е, има шанс за злато! Не знам как се справят спортисти в дисциплини за които в България няма никакви условия.
2
3
 
4
 
! Отговори
Възмутен преди 6 години
Най-после господа журналисти да напишите след 4 дни нещо за Радо и неговото представяне в Банско! Гришо, та Гришо и нищо друго не Ви интересува! Успехите на Радо не са по маловажни от Гришовите...!!!!
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стискаме, ама сме малко, не е както при Гришо