Ром преби зверски лаборантка в добричката болница

Взела кръв от дете, то се разплакало и последвали юмруци
30 яну 2018 07:30, Анисия Иванова
106
Ром преби зверски лаборантка в добричката болница
Снимка: Булфото, архив

Лаборантка в болницата в Добрич била пребита зверски от едър ром, съобщава "Монитор".

Около 12 часа вчера в лабораторията на Медицинския център пристигнали майка с дете, на около година и половина. Трябвало да вземат кръвна проба на хлапето.

Лаборантката направила процедурата, а детето се разплакало. 20 минути след като си тръгнали майката и детето, жената се върнала с едър ром. Посочила лаборантката и му казала, че тя е жената, стиснала много силно ръката на детето и го разплакала. Без да се обяснява, мъжът нанесъл силен удар в лявата част на лицето на медицинското лице и буквално я съборил на земята.

Свидетели на побоя извикали полиция, а колеги на Милена Енчева се заели да й оказват първа помощ. Имало съмнения за комоцио. След рентгена се оказало, че лаборантката е с фрактура на лявата скула.

Според очевидците, не станало ясно дали ромът е съпруг на майката, или е нейн бодигард. Първите думи на полицаите, когато пристигнали и видели побойника, били: "А, този си го знаем, не му е за пръв път".

Мъжът е задържан. От полицията официално информация няма. Прокуратурата в Добрич е уведомена устно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали побойникът е съпруг на майката?Естествено, че не е!!!Ако имаше съпруг, тя нямаше да получава насърченията за раждане и отглеждане на извънбрачни деца, които по право се дават на ромите.
15
2
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко ще ги чакате още-да станат 80%? Мислят си че имат всичките права на света и за тях няма наказание. Кастрация в ранна възраст и тровене с тежки метали да не се множат това е опцията за спасение
14
3
 
41
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
Вие кого бийхе подкрепили - този който гласува за вас или този който ви нарича тиква?
13
5
 
20
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
Ех, ако бяхме приели светкавично Истанбулската конвенция, друго щеше да бъде, А сега сме с вързани ръце. "Лошите" победиха! За сега де. Ще им дойде времето,и ще им покажем кой командва в България. А след това, ами както до сега.
12
2
 
58
 
! Отговори
Алекс2 преди 6 години
Ей не ни занимавайте с глупости ! Ние сме Европредседатели Баце командва цяла Европа а вие с какви дреболии ни занимавате ! Гледайте сега как ще вземе имотите и колите на богатите ...хо хо хо
11
1
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Посегателство срещу лекар или учител трябва да бъде приравнено към посегателството към униформен. Не, че се спазват някакви закони в бивша България.
10
4
 
24
 
! Отговори
Комунист преди 6 години
До Анонимен 4Първо, виж протоколите от изборните секции на всички избори досега и твърдението ти за Цецо веднага увисва. И сниките от Орлов мост, когато Станишев и Местан се мляснаха те опровергават. Второ, твоя социолог публично обяви, че 80 процента от българите са ........ Как такива ще си изберат мистър председател с дадените от теб характеристики? Няма начин!
9
53
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Него одобрявам случая разбира се, но реално погледнато по болниците то и лекарите и мединските сестри много надути бе.
8
12
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин всячески се опитва да дестабилизира страната. Но ние гордо вдигнали глави крачим към европейското бъдеще. Сега като приемем и третия пол Путин ще се позеленее от яд.
7
3
 
47
 
! Отговори
Киртак преди 6 години
Трябва да бъдем толерантни. Просто културни особенности.
6
3
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е ли време за народен съд и гражданско движение което да се справя със случаите пред които милиарди гълтащата полиция не може? Спираме плащането на данъци и сами си решаваме проблемите. Точно като сините и тяхното мешаре. Пред сараите и хотелчето на грухчо стоят постоянно по 10-15 патрулки а за обикновенните хора - няма.
5
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпросът не е в охраната, а в това, че ударът е имал елемент на изненада.
4
2
 
76
 
! Отговори
Осман преди 6 години
В Истанбул един удари ученичка с юмрук в лицето. Дадоха му три години.
3
16
 
19
 
! Отговори
ANONIMEN преди 6 години
ТОВА СЕ СЛУЧВА ЛЕСНО ПОРАДИ ЛИПСА НА АДЕКВАТНА ОХРАНА
2
6
 
91
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разберете, трябва ни умен и решителен човек за премиер, не продажна душа и страхливец, който ползва шведите за свои верни избиратели. Трябва ни българин, патриот, бранещ българската култура и традиции. Защо си позволяват това шведите, резонен въпрос. Когато Цецо Пипона им плаща да гласуват за партията му им казва, ние сме зад в добро и лошо. Имате пълни права, търсете си ги. Поради липса на интелект и чувство за отговорност, щведите си позволяват всичко. Такъв да се смаже от бой, до инвалидност.
1
2
 
83
 
! Отговори
истина е преди 6 години
ТАКОВА НЕЩО НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ В НАЙ- ДОБРАТА СТРАНА ЗА ЖИВЕЕНЕ В СВЕТА ,А ШВЕДИТЕ СА НАЙ-ЧЕСТНИТЕ И ДОБРИ ХОРА !!