Неуспешна измама: Баба хвърли не пари, а кесии на апаш

Той отначало я подмамил, но жената се усетила навреме
31 яну 2018 15:00,
27
Неуспешна измама: Баба хвърли не пари, а кесии на апаш
Снимка: Visualhunt

41-годишен жител на Варна е задържан при опит за измама на територията на Хасково в хода на полицейска операция по противодействие на престъпността, съобщиха от МВР.

По схемата "съдействие на полицията" мъж се опитал да отнеме 6800 лева на семейство възрастни хора на по 81 години, живеещи на улица "Екзарх Йосиф".

Мнимият полицай уплашил по телефона набелязаните жертви, че са били набелязани от престъпници и разпоредил на жената да хвърли парите през терасата на жилището.

У нея обаче се прокраднало съмнение, че това може да е измама и тя напъхала в плика вместо пари найлонови торби. Преди това обаче сигнализирала и в полицейското управление.

Образуваната мигновено оперативна група е задържала "мулето" в момент на вземането на "плячката".

Задържаният е направил самопризнания. В процес на издирване е и друг негов помагач от Варна. Продължава изясняването и на други извършени от тях измами.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Vednaga v satvora 5 g pone ne da hi puskate kradzite dolni v bg tova e vseki den kade e mvr prokuraturata boi i satvor 5 g moje i 8 g
3
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде сега почин: "Днес в Хасково, утре и в други градове!" Крайно време нашите родители, баби и дядовци да се усетят и да се обаждат в МВР при подобни позвънявания уж от техни колеги!
2
1
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво бабооооо,супер си!
1
1
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много боли, баба да те нареди.