Порно актриса отрече: Афера с Тръмп ли? Не!

Спекулации в САЩ за отношенията в първото семейство
31 яну 2018 14:40, Елка Василева
12
Порно актриса отрече: Афера с Тръмп ли? Не!
Стефани Клифорд. Снимка: БТА

Американска порно актриса отрече да е имала афера с Доналд Тръмп, по времето, когато той вече е бил женен за Мелания Тръмп, предаде Асошиейтед прес.

Порнозвездата Стефани Клифорд, известна с творческия псевдоним Сторми Даниълс, отрече медийните спекулации в изявление, разпространено от адвоката й Кийт Дейвидсън.

На 12 януари в. "Уолстрийт джърнъл" написа, че по време на предизборната кампания на Тръмп е била платена сумата от 130 000 долара на Сторми Даниълс, за да премълчи, че е имала сексуални отношения с милиардера през 2006 година. Белият дом отрече тези твърдения на изданието, припомня Франс прес.

След това Мелания Тръмп обаче не придружи Доналд Тръмп на Световния икономически форум в Давос и това породи спекулации за отношенията в първото американско семейство. В миналото Мелания защитаваше открито съпруга си срещу обвиненията за сексуален тормоз и посегателства, отправени към него.

По повод спекулациите за отношенията между Мелания и Доналд Тръмп говорителката на първата дама Стефани Гришам ги определи като напълно неверни и каза, че Мелания се е концентрирала върху своята роля на първа дама и върху семейството си.

Още по темата

Миналата седмица сп. "Ин тъч" публикува интервю на Сторми Даниълс от 2011 г., в което тя твърди, че е имала сексуални отношения с Тръмп през юли 2006 г. по време на турнир по голф близо до езерото Тахо. По това време Мелания Тръмп тъкмо била родила син на Тръмп.

Вчера вечерта, докато американците слушаха речта на Тръмп в Конгреса и следяха какво ще е поведението на първата дама, порноактрисата участва в емисията на популярния телевизионен водещ Джими Кимел в телевизия Ей Би Си. Тя обаче отказа да отговаря на неудобни въпроси и се смееше смутено, когато такива й бяха зададени. Когато водещият Кимел й прочете пасаж от интервюто й за сп. "Ин тъч", актрисата възкликна: "Мислех, че съм поканена в ток шоу, а не във филм на ужасите".

Междувременно след речта на Тръмп в медиите бе коментирано, че усмивките на Мелания са се броили на пръсти по време на словото на съпруга й. Най-широката си усмивка тя отправи само при влизането си в залата.

През повечето време Мелания Тръмп запази обичайното си сдържано изражение и това накара коментатори да се опитват да тълкуват избора на тоалета й. Тя беше избрала кремав костюм с панталон. Според анализатори така тя правела шеговита препратка към демократката Хилари Клинтън, която обича да носи костюми с панталон. Според други анализатори кремавото бяло е шеговита препратка към тоалетите, които демократките в Конгреса избраха да носят миналата година в знак на защита на правата на жените срещу новоизбрания президент, поканен тогава да говори пред двете камари на Конгреса.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
1
 
! Отговори
dp преди 6 години
Просто си е докарала още едно плащане, може би по-голямо тоя път. Че Тръмп я е плющял докато е искал е ясно, ако не беше 'политически неправилно' да го каже публично сигурно отдавна щеше да го е казал.
10
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе хора, Тръмп е на 71 години ! Какви любовници, какви 5 лева.Сигурно освен с носа друго не може да прави.Сигурно сами си ги пуска тези слухове, за да си повдига самочувствието.
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"момиче на повикване" - какво да очакваш от такава... Колко познато, често чета коментари от такива като нея тук.
8
4
 
4
 
! Отговори
donaldduk преди 6 години
tia amerikanzi se ebat na poraziatam seksut e izdignat v kult ,silikonova durzava
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Jeni kaljannjieva e saschtata samu mutrite ja ooravaha sega ostarja ta4o ja ohranjava
6
3
 
14
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Е то точно обратното се разбра от интервюто. Намекна, че са имали връзка, но не може да го каже явно, защото е получила пари и е подписала договор.
5
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Търси тя под вола теле, но най-много да "издои" бика... С уста.
4
1
 
8
 
! Отговори
1 преди 6 години
Малко пари са и дали !
3
3
 
17
 
! Отговори
dдфсф преди 6 години
До АнонименАбе ако ще и Адриана Лима да плющиш, пак омръзва. Така сме устроени мъжете, искаме разнообразие :)
2
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е работа да имаш жена като Мелания и да плющиш такива, дето кой ли не е минал
1
1
 
14
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Абе тази порно-актриса удушила патока. Сега какво да кажи (адвоката ѝ) след като тя е прибрала 120 хиляди долара.