Руската армия е сред най-въоръжените, обяви Путин

Доказателството - разгромът на терористите в Сирия
Обновена: 31 яну 2018 08:22 | 31 яну 2018 07:41,
175
Руската армия е сред най-въоръжените, обяви Путин
Снимка: Reuters

Руската армия е сред най-добре въоръжените в света, обяви президентът Владимир Путин. Доказателство за твърдението си той видя в във военната операция в Сирия.

Путин участва във военнопрактическа конференция за резултатите от специалната операция в Сирия, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Пред форума той обясни, че "разгромът на добре въоръжени групи терористи в Сирия" е показал силата на руската армия и боен флот. Освен това според него ходът на операцията е доказателство за "традиционната надеждност и ефективност на руското оръжие".

По редица системи за въоръжение Русия няма равни на себе си, но за да се запазва световното лидерство в сферата на въоръженията "трябва постоянно и напрегнато да се работи, да сме на крачка напред, а не да храним илюзии", подчерта руският държавен глава.

Той цитира данни на Министерството на отбраната, според които в Сирия са били използвани "215 съвременни и перспективни видове въоръжение", които като цяло са потвърдили своите "високи характеристики".

Путин отбеляза, че с положителни резултати е бил първият опит за прилагане в бой на прецизно оръжие с далечен обсег с въздушно и морско базиране. Той уточни, че има предвид главно ракетите "Калибър" и по-малко известните ракети "Х-101"(произнася се Ха-101). Путин напомни и за дебюта в бойни условия на самолети от руската стратегическа авиация.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
1
 
! Отговори
usa = на джудже преди 6 години
РУСИЯ Е НАЙ ВЕЛИКАТА ДЪРЖАВА СЪЩЕСТВУВАЛА НЯКОГА В ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ. НИКОЙ НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ РУСИЯ НАПУК НА ВСИЧКИ ДЖЕНДАРИ. ЗА СЛАВАТА НА ВЕЛИКА РУСИЯ ; ШАПКИ ДОЛУ .
120
4
 
0
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Руснаците са толкова жалки,чак смешни.Чули ли сте ги да говорят за нещо друго освен за армията и оръжия?Бизнес,здравеопазване,култура,икономика,туризъм?Нещо друго освен подскачане на едно място и пищене "Крим наш,Крим наш"Най-ементарното ..колата,телевизора,печката,бойлера,телефона ви...нещо руско има ли?Няма.Няма и да има.
119
0
 
2
 
! Отговори
Мислител преди 6 години
Е !!!! и ще бъде!!!!!!!!!
118
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли западните лицемери и слугите им у нас?
117
2
 
11
 
! Отговори
Човек от народа преди 6 години
Приятели, оставете Тръмп и Путин, Ами вижте колко българи ровят в кофите за ***. И количеството им постоянно нараства.
116
3
 
1
 
! Отговори
Дървосекач от КОМИ преди 6 години
Абе #133-ти.Случайно да произхождаш от семейство на БГ дървосекач в КОМИ АССР и "врачиха" със сибирски трипер?
115
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Народът го е казал добре-на гол тумбак чифте пищови! Това са сега руснаците независимо какво му се иска на джуджето Путлери и сие олигарси. Рейгъномиката, технологичното ембарго и надпреварата във военното производство между САЩ, НАТО и Варшавския договор доведе до разпада на съветската империя. Сега се случва същото. Жалко за руските ***. Нищо лично-просто бизнес!
114
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп показва на баба Меркел най новите американски оръжия. Стигат до залата от която според Тръмп целият свят се контролира. Като натиснеш това златно копче казал той цяла Африка заминава, като натиснеш сребърното цяла Азия а със бронзовото цяла Европа. Баба ми казала Меркел през войната имала под всяко легло по едно гърне, златно, сребърно и бронзово, като дошли Руснаците тя се е ..а.л.а в гащите.
113
5
 
8
 
! Отговори
Кап.Петко Воевода преди 6 години
Ало, шорошорастите и обикновените евроджендъри, абе защо като (според вас!) руснаците са голи и боси и ровят по кофите с едни стари и ръждясали саби и пушки кремъклийки... защо бе?! ЗАЩО ВИ Е ТОЛКОВА СТРАХ ОТ ТЯХ?! Защо постоянно нато *** и хленчи и строи ракетни силози по границите им?
112
6
 
5
 
! Отговори
списъка на Тръмп преди 6 години
Нали трябва да лъже с нещо *** защо толкова богата държава на полезни изкопаеми руския народ ровят кошовете.Войната си е бизнес от който най-лесно се прикриват крупни кражби.
111
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пълни глупости страните от нато имат около 20 ПЪТИ по висок бюджет за армиите, освен да крадат всичко?
110
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега доброто въоръжение значи супер мощни компютри, нови технологии и т.н.Та на всички е пределно ясно че руската армия е много зле въоръжена.А Лилипутин може да избива комплекси както си ще.
109
13
 
7
 
! Отговори
дърдорковци преди 6 години
целия свят ги знае че не могат да направят нищо качествено иначе на приказки са най великите във всичко
108
4
 
4
 
! Отговори
изток-запад преди 6 години
Проблема на евроатлантическите ценности че включват парите и производството и не включват хората и техните естествени потребности.И еколкогията е заради производството и здравеопазването е заради икономиката и образованието заради индустрията и запбаленията са заради приходите...затова много са бесни на руснаците че всичко правят за кеф или за глупост - кое как дойде!
107
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как сте платени "момИченца на повикване"? Стържете ли с език *** на Големия брат зад Голямата вода? Стържете по-усърдно, за да не вземете накрая дедовия. И си почиствайте често "работното място", че устата ви смърдят през коментарите...
106
5
 
7
 
! Отговори
зелен колега преди 6 години
До Анонимен"Русия е място в което никой не иска да живее.Руснаците бягат на Запад, заселват се дори у нас, защото сме по-богати и свестни от Русия."Това от коя страница на лъженаръчника за лъжедемокрация и лежеинформация на Сорос го преписа?в моя липсват страници :(
105
6
 
7
 
! Отговори
Русия няма избор преди 6 години
При такива съседи - или трябва да има силна армия или е история...а западната глутницата като види силна мечка - единственото дето прави е да лае от дистанция!
104
13
 
8
 
! Отговори
До 113 преди 6 години
Стига с тея ресурси бе клоун.Ресурсите нямат никакво значение.Русия дори и с тях е една бедна страна и те съставляват по-малко от 30% от тяхната икономика.Най-развитите страни в света не залагат въобще на ресурси.В Русия са събрани само неможачи и човешкия капацитет е под нулата,не случайно и с тея ресурси с които толкова се гордеете пак сте една бедна,мизерстваща държава с разпадащи се градове.Пълен цирк.
103
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 112Пишеш пълни глупости.Отдалече миришен на бояришник и неграмотност.
102
10
 
10
 
! Отговори
ihuaho преди 6 години
До Боби Виждаш ли колко си смешен бе ,платен ***.Убеждаваш ни ,че тая плаваща ламарина Кузя бил УНИКАЛЕН кораб.Виж се просто какви глупости пишеш.Чак и екологичен бил,защото можело да се гребе с 290 гребла...ХАХАХАХ ТОВА ПРОСТО ТИ Е ПАДЕНИЕТО РУСОФИЛСКИ ***.А през останалото време,като за 2км разстояние опушва цялата еко система,какво ще кажеш бе *** ? Истината е там,че руснаците са абослютни неможачи,а ти скоро ще ни убедиш и че Лада е по-качествена от Ролс Ройс.Страшен шут си.