Без Гришо на турнира в София! Той: Тежко решение!

Най-добрият ни тенисист има болки в рамото
Обновена: 2 фев 2018 22:42 | 2 фев 2018 18:02, Веселина Йорданова
68
Без Гришо на турнира в София! Той: Тежко решение!
Снимка: БТА

Най-добрият български тенисист Григор Димитров няма да защитава титлата си на турнира от сериите АТП 250 DIEMA XTRA Sofia Open 2018, който ще се проведе в столичната зала "Арена Армеец" от 4 до 11 февруари.

Димитров, който има болки в рамото, обяви решението си в специално прессъобщение до БТА, в което се казва:

"Аз и екипът ми трябваше да вземем едно от най-тежките решения досега, а именно да пропусна тазгодишното издание на турнира в София.

Днес сутринта беше последната ми медицинска консултация. За съжаление, няма да бъда 100 процента готов за следващата седмица. Ако играя, това би било да доведе до допълнителни рискове и усложнения.

Ще ми липсва българската публика и тази невероятна седмица, която имах през миналата година. Бих искал да благодаря и на Sofia Open за тяхното търпение и усилия за това да има АТП турнир в България. Благодаря ви за подкрепата!", пише Григор Димитров.

По-късно стана ясно, че носителят на 3 титли от Големия шлем Станислас Вавринка ще участва в турнира в София и ще замени Григор Димитров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
6
 
! Отговори
бивш фен91 преди 6 години
Гришо, с твоето прессъобщение си мислиш, че 7 млн. българи сме балъци и ще ти повярваме ? Не....! За мен вече си в групата Бербатов, Стойчев и Казийски! Липсата ти на елементарно възпитание се видя с неуважението към журналиста от БТВ.Решението ти да не играеш се разбраха още тогава!
41
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много голям удар направиха организаторите с Вавринка! 3 титли от шлема, при това на 3 различни турнира, не идват всеки ден във София. Освен това Вавринка има много хубав бекхенд с една ръка и удря страхотни уинъри.
40
3
 
6
 
! Отговори
Бибио преди 6 години
Гришо е ПичНедейте да го съдите,защото все още играе за България И никога не се е отказвал,само добро говори.Но извинете,само един пълен *** ще дойде да играе В софия,то е все едно да отиде на тенис турнир в Афганистан.И въпреки всичко дойде миналата година,А сега е номер 4Никога няма да се роди българин(и не се е раждал),който играе за България Да стигне номер 4 в тениса
39
6
 
9
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Ех Грищо ,Грищо язък ти за подкрепата.Интересуват те само парите,феновете ти досаждат.Пък и защо да участватащт щом недават достатачно пари?Майната им на българите ,ти си над тях.
38
5
 
9
 
! Отговори
Gost преди 6 години
Явно не му е харесал наградния фонд.
37
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Момчето не обича да се напряга, въпреки тлъстата държавна субсидия и помощта докато се развиваше. За него са някакви дребни.Не изпитва и някакъв сентимент, на няколко пъти отказа да играе за България. Не е сефте.Цирковете с контузията бяха ненужни.
36
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 33 Отивай на изток, при събратята си, цъpвyл наcpaн.
35
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Епа сефте! Той Гришата не обича много много да играе в България май.
34
2
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Има още два турнира в следващите седмици - в Ротердам и в Дубай, в които се очаква Гришо да участва, но аз си мисля, че рамото му може да го откаже и от двата турнира, а те са по-силни от турнира в София.
33
3
 
8
 
! Отговори
Мен преди 6 години
Възможно ли е според вас от София оупън да са го помолили за отсрочка на взетото отдавна решение, докато намерят подходящ заместник. Виждате, почти на минутата след като се оповести решението му, излезе информацията за Вавринка. Там са се водили преговори все пак...
32
2
 
5
 
! Отговори
Кики преди 6 години
Има нещо тук неизказано.. Защо ще му е да идва,можеше от там да каже че е контузен.Има някакви търкания според мен
31
5
 
20
 
! Отговори
Пешо Пешев преди 6 години
Още с пристигането си, като го видяхме как се крие и говори с репортера ходом, без дори да го погледне... ми се видя гузен... стана ми ясно, ч еняма да игра е тук, а като каза, че чакал от Монако(спортният медицински център на света..;) ) да му кажат дали го боли рамото или не, еее вече на 110% бях сигурен, че няма да играе в София! Селски номера... не може да се надскочи момчето, няма как! Сега като се издъни и в Дубай, Валверде ще го сменим.. помнете ми думата!!! Жив и здрав да е..
30
8
 
23
 
! Отговори
фф преди 6 години
когато едно куче е родено поомиярр , колкото къдриш и пудриш ,рано или късно то си показва ппомияярщината
29
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставете на мира момчето,което ни спечели сърцето.Григор ли трябва да е единствения българин,на когото да разчитаме и да се надяваме да радва душите ни.Каквато и да е причината,той има право на решение,дали да участва или не.Направете и вие за себе си и за нас това,което направи той и на вас ще се възхищаваме.Ама най-лесно е да се плюе,нали?С какво Гришо е задължен на когото и да било?Некадърници и комплексари се нахвърлят върху него като хиени,а самите те,едва ли представляват нещо.
28
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Споко на всички обидени и ядосани мъдрият българин казва " И без кукуригането на петела ще се съмне!"
27
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В крайна сметка Вавринка ще участва, така че купилите билети няма да съжаляват. Иначе в Момента, в който Григор потвърди Дубай, стана ясно, че няма намерение да участва в София.
26
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Джон Макенроу Всички прости игри за *** включително и тениса са дошли от запад а игрите в които се иска да вложиш мислене и логика като шаха и таблата са дошли от изтока!Значи заключението е че по-интелигентните хора са на изток!
25
4
 
23
 
! Отговори
Тенесис преди 6 години
И колко *** шарани си купиха билети...хаха, егати офцете
24
2
 
16
 
! Отговори
Expert преди 6 години
Не знам какво да правя с тая информация. Грищу дали е акал тази сутрин
23
9
 
18
 
! Отговори
Джон Макенроу преди 6 години
Тенисът и елитарна игра и се играе пред познавачи ! В София такива няма...