Нападателят от Мачерата дебнал мигранти, предал се с фашистки поздрав

Мъжът ранил общо шестима души, всичките африканци
Обновена: 3 фев 2018 17:33 | 3 фев 2018 17:30, Красимир Ангелов
263
Нападателят от Мачерата дебнал мигранти, предал се с фашистки поздрав
Снимка: corriere.it

Италианец е нападателят, който откри огън по африкански имигранти в град Мачерата, централна Италия и рани най-малко 6 души, преди да бъде арестуван от полицията, съобщиха световните агенции.

Още по темата
Мотивите за нападението все още не са известни, но то е извършено няколко дни след като нигерийски мигрант беше арестуван във връзка с жестокото убийство на 18-годишна италианка, чието разчленено тяло беше намерено в два куфара близо до града, отбелязва Ройтерс.

Нападателят е 28-годишен местен жител с чисто полицейско досие. Той обикалял с автомобила си по улиците на града и стрелял по минувачи в различни райони, включително пред железопътната гара, в продължение на два часа.

Нападателят от Мачерата дебнал мигранти, предал се с фашистки поздрав
Снимка: БТА

Накрая той спрял пред паметника на падналите във войните, излязъл от колата си "Алфа Ромео" и се оставил да бъде задържан от полицията без да окаже съпротива. При арестуването му той бил с италианското знаме, увито около раменете му, и отправил фашистки поздрав. В колата му бил открит пистолет Глок.

Кметът Романо Каранчини потвърди, че шестима чужденци - петима мъже и една жена - са ранени и че всички са чернокожи. Една от жертвите е с опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
2
 
7
 
! Отговори
Циник до 133 преди 6 години
Мисир ти не знаеш кой е баща ти...ама виж из махалите - може и да го познаеш по миризмата!
119
2
 
30
 
! Отговори
dmx преди 6 години
Нека се сега не пишат, че нападателят е бял, а жертвите черни, защото е неполиткоректно и разпалва расова ненавист. Не всички бели са насилници.
118
3
 
21
 
! Отговори
до Анонимен преди 6 години
Ми да си бяха пратили мафията да бори етиопците дето са ги победили с пръчки и камъни срещу пушките на официалната армия на Италия :D
117
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам колко е слаба италианската армия ама това са хората които са измислили мафията. На испанските "конквистадори" или на български завоеватели, им дай да гърмят боси невъоръжени индианци с пушките уау каква армия какво невероятно военно дело и тактика :D
116
2
 
11
 
! Отговори
до Анонимен преди 6 години
Да не говорим, че е пълен мит, че френската армия е най-слабата в историята. Най-слабата армия в историята е италианската. Потърси в нета ако не вярваш.
115
2
 
20
 
! Отговори
до Анонимен преди 6 години
Ако си ходил в Северна и Южна Италия, би трябвало да знаеш, че това са две различни държави. Ако не са няколко града от Севера да крепят цялата икономика, тая държава загива. Юга още си го управлява мафията. За кои са циrаните на Европа даже не ми се започва. Няма по-*** манталитет от тоя на южните италианци. Испания също имат проблем с деление в момента, но там е малко по-различно.
114
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми ако ми кажеш една испанка която се доближава до Моника Белучи ще ти връча нобелова награда. Футболът им не е по-добър защото няма как да сравняваш една държава която стана световен шампион за първи път преди 8 години с такава която има четири световни титли. Държавата им вече не е уредена понеже на ЕС им писна да налива пари на такива мързели, по-зле са и от гърците.
113
4
 
6
 
! Отговори
до Анонимен преди 6 години
Във всичко, което изброи. И футболът им е по-добър, и жените им са по-красиви, държавата им е по-уредена, айде на спортни коли италианците бият, но само на спортни. При нормалните коли са горе-долу наравно. И на двете нормалните коли са им пръдни. Единствените по-големи пръдни са френските.
112
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В кое са класи испанците над италианците? Испанците са най-големите джипcита на света! В кое отношение ще ги сравниш с италианците? Едните са произвели Ферари, Ламборгини, Мазерати и какво ли още не, другите са произвели Сеат ?!? Остави колите, в какво са добри ? По-зле са от нашите т. нар. "роми".
111
1
 
26
 
! Отговори
... преди 6 години
Колониалните държави викаш. И кво, ако те са виновни заради сума ти години гавра с негpите, сега трябва да търпим как негpите си го връщат с вересиите ли? Айде нема нужда!
110
33
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците не са билзки до нас. Това че говорят език съставен от българската азбука не ги прави близки до нас. Разбираш думите, но не разбираш езика им. Освен ако не си го учил едно време в училище (аз слава богу не съм). Руснаците са татари, казаци, монголци.
109
9
 
9
 
! Отговори
Дрън дрън преди 6 години
Испанците пък мога да ти кажа, че са класи над италианците във всичко. Но тук много се отклоняваме от темата вече.
108
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въобще не са бoклyци италианците. Бoклyците ги знаем кои са - всички колониални държави като Англия, Франция, Белгия, Холандия и Испания. Италианците нямат слабо място - футбол, коли, архитектура, мода, музика, където и да ги барнеш са на световно ниво.
107
3
 
15
 
! Отговори
до Анонимен 116 преди 6 години
Не са най-близки до нас. Всички балкански народи + руснаците са много по-близки до нас.
106
0
 
30
 
! Отговори
до Кобзон преди 6 години
Прав си, италианците като нация са големи ***. Този тук е изключение. Но ножът вече толкова е опрял до кокала, че няма място да се делим на различните европейски нации. Делението вече трябва да е белият човек срещу *** дето ни натрапиха насила.
105
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Могерини е италианска предателка! Същата като Сергей Станишев или Корни Нинова! Не можеш да си правиш извода за Италия спрямо няколко предатели. Италианците са може би най-близката държава до нас като манталитет от целия свят.
104
0
 
15
 
! Отговори
Кобзон преди 6 години
До АнонименДа бе страшно се доближава!Знаеш ли че Италия взима паре от Европа и е единствената държава която си е отворила пристанищата за гемии на мигранти!Не не го знаеш тогава кво приказваш глупости!Знаеш ли че Могерини е италианка завършила в ислямският институт в Париж и тя ги пуска тия!Не го знаеш!Айде лягай и се завивай а не ми ги хвали тея италиански мърлячи!
103
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Андреш Брейвик за президент на Европа!!!!
102
0
 
28
 
! Отговори
БРАВО !!!! преди 6 години
това е истински патриот !!!слава на иметоти и на делото ти - ти си пример за подражание и наш воевода !!!СМЪРТ на гнусните юдо-масони и на гнусната им толерастия и хомосексиализъм !!!
101
0
 
13
 
! Отговори
Брояча показва 209 м преди 6 години
Мнения. А като влезеш само 111? Много триете бе това е цензура!