Нова схема: Наемаш апартамент, крадеш вещите и накрая - невинен!

Извършителят: Дължахме пари и ни заплашваха!
5 фев 2018 10:30,
120


Група младежи извършва нагли обири на апартаменти, предлагани под наем за краткосрочно настаняване. Информацията стана известна след пост в социалните мрежи, в който се упоменава името на един от извършителите - Емилиян Йорданов.
 
В публикацията си Красимира Хаджииванова съобщава името на момчето, което е било подпомагано от още един младеж и две момичета докато изнасят телевизор от апартамент. Прикачен е и файл с видозапис от кражбата.

Екип Bulgaria ON AIR се срещна с набедения Емилиян Йорданов. Той разказа, че всичко се е случило, тъй като заедно със съучастниците му са взели заем от 5000 лв, който е трябвало да върнат.

"Човекът, на когото дължахме парите ни заплаши, че ако не му ги върнем ще ни потроши от бой. Затова се съгласихме да се замесим в схемата с апартамента и обира. Това, което въпросната г-жа Хаджииванова обаче твърди, че употребяваме алкохол и наркотици, не е вярно", разказа Емилиян.

Той отрече и твърдението, че са извършвали и друг път подобни престъпления.

"Всичко се случи само веднъж. Ние не сме престъпници. Днес ще отидем на разпит в полицията и сме готови да си понесем последиците. Осъзнаваме, че стореното от нас не беше правилно и искрено се разкайваме за действията си", отбеляза още Емилиян Йорданов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
2
 
! Отговори
Оли-моли преди 6 години
Ми те невинни милите... И искрени, гледат тъжно и честно ... Че и благодарности за споделения челен опит им се полагат. Ама таз Красимира - виновна, че ги изтипосала, инак те щяха да си крадаат - честно и по деЦки. И собственикът и той - вместо да им подари още един телевизор, ще ги заплашва.
100
0
 
3
 
! Отговори
Ганю преди 6 години
я журналята да пратите хаджийска при лихваря ся, да види той, кон боб яде ли :)
99
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фокус, мокус, воала-
98
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова - Договори и депозити. Ако не, тате така направи преди години.Едни младежи, не палтиха 6месаци и ... Стан на заемче. 10% лихвичка, нали, нормално такова.Всяка неделя, аз и още едни аверпета отивахме на гости и:- Абе, момчета, а дайте 200та лева за седмицата.Ако дадът - добре, ако не - бой, бой и пак бой. А кви гаври си правихме с тях, малиии !
97
0
 
8
 
! Отговори
Боби преди 6 години
Погнусих се от тези двамата
96
1
 
11
 
! Отговори
БХК преди 6 години
Горкичките, ще взема да се разплача.
95
8
 
17
 
! Отговори
Ойде коньо у реката преди 6 години
Мрънкайте против казармата,възмущавайте се на идеите за принудителен труди непременно да подкрепите третия пол и еднополовите бракове, ей!
94
0
 
13
 
! Отговори
Асан преди 6 години
Тия харсъзи , ще се окажат по-невинни от братчеда Мюстафа, който ограби компотите на баба Жечка от село Карапелит, обл. Добрич
93
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама колко трябва да си нагъл, да окрадеш хората и да се оплакваш,че собственика ги заплашвал.
92
1
 
30
 
! Отговори
БХК преди 6 години
С радост можем до отчетем, че дългогодишните ни опити в областта на интеграцията се увенчаха с успех. Младото българско поколение отлично се интегрира в ромската ценностна система.
91
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен полицията не е добре .Как ще ги оставят да са мандахерцат по телевизии тез престъпници .Той не бил престъпник защото му било за първи път от нова година ...Майко мила в затвора ще ви отворят халките и ще научите френски .
90
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква наглост да обереш апартамента и да са правиш на дете .Според мен тези са много печени и се надявам от хотели където са били да ги разпознаят.Предлагам да изнасилим майките им .Майките им са виновни че са ги родили тез пордоти .
89
2
 
8
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
между другото някои да обясни на двете пропадалища на клипа, че катп си бил 2 пъти на фитнес и два пъти си плувал на плажа *** като те е завела на море - не означава че си бил на фитнес.Да обикаляш на бегом стадиона, вследствия от параноята от тревата също не се брои. Тц. Не сте спртисти. Наркомани на фитнес сте.
88
0
 
26
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
младите не са особено умни, ама са хитри. Това с голата глава има по-правилно поведение, гледа тъжно, говори за майка си , която не е виждал от сумати време. Онова с къчулката го играе гангстер, мъжкарче, навело главата , ръмжи нечленоразделно и само повтаря колко е обиден на тази лоша жена, че ги изтипосала в ФБ. Мисли се за голяма работа, а не знае че ще свърши вероятно на някой строеж с игла в ръката. Интересно ми е дали тия двамата все пак познават бащите си?!
87
0
 
35
 
! Отговори
светло бъдеще преди 6 години
Обикновени ***. Още колко ли хора щяха да пропищят ако не ги бяха заснели. Евала на госпожата.
86
0
 
47
 
! Отговори
Димитър преди 6 години
Какъв заем от 5000 лева ве, за какво са му на тоя? Той има ли 18 изобщо? Как така заем, той знае ли колко са 5000 лева, че взима заеми? С какъв план да ги върне? Работи ли? Пари изкарва ли? Не, отишъл, окрал, и сега "ама ние не го правим постоянно", сякаш това е оправдание. Не само да върне парите, ами и да го пребият като куче, пак ще им е малко, нагла история, направо безочлива. Никаква отговорност за действията си.
85
2
 
1
 
! Отговори
приказен неграмотник преди 6 години
Но правилно разсъждаваш
84
0
 
21
 
! Отговори
приказно преди 6 години
Значи койтое теглик кредит има решени - Наема апартамент разпродава имуществото му и всичко е точно. САЩ були страната на неограничените възможности. Дръжки! В България всичко е възможно. дори да убиеш човек безнаказано! По-голяма присъда от условно не ти дават. Какво остава за кражба - медал Стара планина!
83
0
 
42
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Значи теглили кредит а някой друг да им го плати а ? Бой и затвор ! Няма управия това безотговорно поколение .
82
0
 
14
 
! Отговори
мбт преди 6 години
Верва в парата нема религия ...