Нова схема: Наемаш апартамент, крадеш вещите и накрая - невинен!

Извършителят: Дължахме пари и ни заплашваха!
5 фев 2018 10:30,
120


Група младежи извършва нагли обири на апартаменти, предлагани под наем за краткосрочно настаняване. Информацията стана известна след пост в социалните мрежи, в който се упоменава името на един от извършителите - Емилиян Йорданов.
 
В публикацията си Красимира Хаджииванова съобщава името на момчето, което е било подпомагано от още един младеж и две момичета докато изнасят телевизор от апартамент. Прикачен е и файл с видозапис от кражбата.

Екип Bulgaria ON AIR се срещна с набедения Емилиян Йорданов. Той разказа, че всичко се е случило, тъй като заедно със съучастниците му са взели заем от 5000 лв, който е трябвало да върнат.

"Човекът, на когото дължахме парите ни заплаши, че ако не му ги върнем ще ни потроши от бой. Затова се съгласихме да се замесим в схемата с апартамента и обира. Това, което въпросната г-жа Хаджииванова обаче твърди, че употребяваме алкохол и наркотици, не е вярно", разказа Емилиян.

Той отрече и твърдението, че са извършвали и друг път подобни престъпления.

"Всичко се случи само веднъж. Ние не сме престъпници. Днес ще отидем на разпит в полицията и сме готови да си понесем последиците. Осъзнаваме, че стореното от нас не беше правилно и искрено се разкайваме за действията си", отбеляза още Емилиян Йорданов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
36
 
! Отговори
анониму преди 6 години
Добре де не ви ли стана жал за горкичкото момченце? Мамино златно...то взело кредит и понеже го хванало шубето да не го потрошат дай да оберем обикновените хора... Представям си ако вземе заем от 50000 какво ли ще направи...може да убие някой и пак да се извиняваме...че не бил наркоман...а дали...ама надали...
40
0
 
20
 
! Отговори
Без полиция преди 6 години
Такива трябва да се пребиват от потърпевшите.
39
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ли няма да измисли *** за да не работи.
38
1
 
2
 
! Отговори
opa преди 6 години
земали са 5000 за биткойни и са решили, че се ги избият бързо. Сега като падна цената от нова година насам всико се побърка...
37
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дрисльото бил "дете" и още не знаел кое как се яде ама взел пари на заем да се тежкарее.Е, ми не са нормални момчета както казват.Правилно майка му го е изгонила.Как пък не им дойде на ум да си заработят парите а да откраднат???Достатъчно големи са да работят а не да са търтеи.А закачуления *** се оправдава а няма и капчица доблест да застане с лицето си но можеда похарчи чужди 5 хил. лв. за 2/3 дни.
36
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нищо интересно!!!АКО СИ ХАЗЯЙН И ЖИВЕЕШ В ТОВА ЖИЛИЩЕ ВИНАГИ ИМА ШАНС СЪКВАРТИРАНТА ТИ ДА ТЕ ОБЕРЕ!!НЯМА НОВА СХЕМА ВСИЧКО Е СТАРО!!! ИМА САМО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО ТЪРСЕНЕ НА МНИМА СЕНЗАЦИЯ ОТ БЕЗЛИЧНИ ДРАСКАЧИ!
35
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко раздаде цялата ви държава на кредиторите си, докато се занимавате с този кокошкар.
34
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да му запорират г,а и да му го продават, догато си изплати дълговете и кражбите
33
0
 
21
 
! Отговори
Набеден преди 6 години
Екип Bulgaria ON AIR се срещна с набедения Емилиян Йорданов. .... Има го сниман на камерите ... но видиш ли, бил набеден ....
32
1
 
25
 
! Отговори
redordead преди 6 години
най-яко е как държи сметка, защо го били изтипосали във ФБ...няма такива тъпуни...те 5000 не са виждали накуп в живота си, ама мислели, че ще ги върнат...Лошото е, че на 80% нищо няма да се промени и ще си останат такива тъпуни и престъпници за цял живот...Прав е, че много хора се измъкват, но е хубаво, че благодарение на съвременните технологии, когато са заснети, такива *** да бъдат изобличавани публично.
31
2
 
14
 
! Отговори
123 преди 6 години
Аз ако бях щях да ги потроша вместо кредиторът им. Да видим тогава дали ще крадат пак.
30
1
 
29
 
! Отговори
Георги преди 6 години
Нито пари дължат, нито са спортисти. Най-обикновени мишоци, които нямат грам срам, възпитание и образование. Оставени в някоя пробита зала да тренират със същите необразовани и неграмотни като тях. Жалко, че не разбират и не осъзнават наглостта си. Какви неща постигат хората на 20години и какво ще имат тия двамата на същите тези години.
29
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 18Аз искам да му покажете родителите на това ***. Какво работят, къде живее и примерно каква кола имат.е кво - татко му разнася стоки по кварталните магазинчета, майка му продавачка в близката баничарница. Имат стар опел астра и татко му налита на бой по кръстовищата. Вечер шибва два шамара на жената профилактично, сипват си ракийка с младежа и плюят по истанбулската конвенция.Фенове на другарката ***.
28
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не употребявате наркотици, тия 5000лв сте ги взели да си купите учебници... и лепилце.
27
0
 
31
 
! Отговори
Батката преди 6 години
Супер нагли наркоманчета кандидат мутри... като ромските си събратя ний не крадем, ний си вземаме, берем теуевизури... Фактът, че се извиняват за стореното не примерно на жертвата, а на своите близки и познати, е сам по себе си красноречив каква вина изпитват малките гамени и колко се разкайват... Утре пак ще крадат!
26
0
 
17
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Малки ***, да бяхте направили по-умно решение, а не да крадете на хората телевизорите. Най-смешното е, че момчето казва, че не прилича на затворник..( с тази обръсната глава ) жалко...
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До BurzumБе лапетата слушат рапа турски маанета ли да слушат или чалга?
24
5
 
19
 
! Отговори
Браво на всички овце преди 6 години
Боко върна мутренските години. С ваша помощ и с малоумното ви гласуване.Едно време децата искаха да станат космонавти, сега искат да станат крадци... като Тиквата и шайката му.
23
2
 
23
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
продукт на ли..берастията и балканския цървуларник...Бил взел 5000 лева, онзи си ги търси /едва ли не го изкарват виновен че си ги търси/, от сума ти време не е виждал майка си, наема умишлено апартамент с идеята да краде и сега се изтипосва че ... АМА НЕ БЯХМЕ ВИНОВНИ ПРИТИСНАХА НИ !ТОВА ЧЕ ТОЗИ КОЙТО ТИ Е ДАЛ ПАРИ СИ ГИ ИСКА - Е ДОСТАТЪЧНА ПРИЧИНА ДА КРАДЕШ !!!!!ТЕЗИ ЛИ ЩЕ ОПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!ТЕЗИ ЛИБЕЕЕЕЕЕ !!!ДРАСКАЙ ГИ ТИЯ ДОРДЕ Е ВРЕМЕ!!
22
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно никой не им е обяснил, че вземането на кредит е равносилно на самоубийство, или най-малкото отрязани пръсти, уши и други части от тялото....