Нова схема: Наемаш апартамент, крадеш вещите и накрая - невинен!

Извършителят: Дължахме пари и ни заплашваха!
5 фев 2018 10:30,
120


Група младежи извършва нагли обири на апартаменти, предлагани под наем за краткосрочно настаняване. Информацията стана известна след пост в социалните мрежи, в който се упоменава името на един от извършителите - Емилиян Йорданов.
 
В публикацията си Красимира Хаджииванова съобщава името на момчето, което е било подпомагано от още един младеж и две момичета докато изнасят телевизор от апартамент. Прикачен е и файл с видозапис от кражбата.

Екип Bulgaria ON AIR се срещна с набедения Емилиян Йорданов. Той разказа, че всичко се е случило, тъй като заедно със съучастниците му са взели заем от 5000 лв, който е трябвало да върнат.

"Човекът, на когото дължахме парите ни заплаши, че ако не му ги върнем ще ни потроши от бой. Затова се съгласихме да се замесим в схемата с апартамента и обира. Това, което въпросната г-жа Хаджииванова обаче твърди, че употребяваме алкохол и наркотици, не е вярно", разказа Емилиян.

Той отрече и твърдението, че са извършвали и друг път подобни престъпления.

"Всичко се случи само веднъж. Ние не сме престъпници. Днес ще отидем на разпит в полицията и сме готови да си понесем последиците. Осъзнаваме, че стореното от нас не беше правилно и искрено се разкайваме за действията си", отбеляза още Емилиян Йорданов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
11
 
! Отговори
лихваря преди 6 години
ето, виждате ли с какви се занимавам всеки ден... госпожата да дойде да си вземе телевизора щото просто ми се реве какви банални *** са ми клиентите.....
20
1
 
19
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Със сигурност сме готови за Шенген.
19
1
 
40
 
! Отговори
Жорката преди 6 години
"Ние сме спортисти" :D Не вие сте необразовани и бедни крадци на черна техника, които ще продават скоро наркотици и след няколко присъди ще започнат да си правят равносметки за живота.Класическа схема тип "wanna be батка" от крайните квартали. Родителите от работническата класа, най-вероятно разделени и малките недоразумения се записали на ММА щото им е по 50лв на месец и понеже нямат лев в джоба всеки с мерцедес е новия Пабло Ескобар за тях
18
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако и на шампионите от олимпиадите по математика отделяхте толкова ефирно време, колкото и на наркоман-апашите... Гнили медии, гнило общество.
17
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз искам да му покажете родителите на това ***. Какво работят, къде живее и примерно каква кола имат. Искам да чуя техния кометнар.
16
1
 
35
 
! Отговори
Борисчо преди 6 години
Как не я е срам г-жа Хаджииванова, хазяйката! Да обвинява горкото момче! Той не е престъпник, самл веднъж е откраднал... виновен е лихварят на който дължат 5 бона. Предлагам г-жа Хазяйката да си търси телевкзора от него
15
1
 
24
 
! Отговори
Св преди 6 години
До тука с Air Bnb ... много ми е смешно, в старанието си брокерите да дораздвижат пазара на НИ как повтарят и тая мантра, с краткосрочните наеми. Как Европредседателството ще повиши сделките на имоти с инвестиционна цел. Ще се купуват за да се отдават много апартаменти, а след приключването на председателството - ще се отдават на краткосрочни наеми. Мамини благи, от лукс имоти с таргет за дипломати и еврожурналисти на 1000-1500?, ще го давам после на апааши да го изнесат ... Ама да върви алъша
14
2
 
13
 
! Отговори
Булгартъпак преди 6 години
Етнографски специфични особености
13
0
 
36
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Тотални лекенца! Дано наистина си вземат поука.
12
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сигурно са теглили кредит да си купят новия айфон
11
0
 
42
 
! Отговори
Edin преди 6 години
Манталитет. Родителите също имат вина.
10
0
 
32
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
От един път *** не се става...
9
1
 
16
 
! Отговори
До Анонимен 3 преди 6 години
Това като едно шеговито стихотворение, не мога да се сетя на кой писател беше:"Защо бягате насам, четирима сте - той сам?- Но не знаем кой от нас гони той! - отвърна Влас."
8
0
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Всичко се случи само веднъж. Ние не сме престъпници."Хахахаха. Наркоманска логика, братко. Щом е така, аз само един път да ги утрепя и да не е престъпление, а?
7
0
 
67
 
! Отговори
Пъзел преди 6 години
Абе, кви нарк0тици, къв алкохол...за учебници са им трябвали парите и взели от лихвар!
6
0
 
21
 
! Отговори
az преди 6 години
Че апне сиренце у зандана.
5
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Тексас е законно, да ги гръмнеш ... И тук, така трябва да е...
4
0
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Всичко се случи само веднъж. Ние не сме престъпници." Това е като да го мушнеш и извадиш - не се брои за изневяра.
3
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
4 човека, дължали на един, който ги плашел. Ми набъхтете го , бе. Четерима а сте ...А и хазяйните с тънките сметки - изготвяните договори и искайте депозити !
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Trqbva pove4e gegi na tezi mladeji.Zada ne mislqt za glyposti