Пияни роми убили възрастния мъж в Айтос - за удоволствие

Двамата не са ходили на училище и са безработни
126
Пияни роми убили възрастния мъж в Айтос - за удоволствие
Снимка: архив, БулФото

Двама пияни роми - на 16 и 20 години, са убили 70-годишния мъж в Айтос, чието тяло беше намерено в петък в изоставена постройка.

Още по темата
Задържани за престъплението са Желязко Танчев и Ясен Стойчев, съобщиха на пресконфернция днес в Бургас от полицията и прокуратурата.

Възрастният мъж е убит с 32 удара с нож и множество удари с юмруци по главата.

Той е водил клошарски начин на живот. Извършителите са му нанесли 32 удара с един нож в областта на корема и врата, като са го удряли и с юмруци в главата. Пострадалият е лежал на земята и е спал и по никакъв начин не ги е предизвикал. Към момента няма мотиви за извършеното деяние.

Най-вероятно е за удоволствие, защото и двамата задържани са употребили алкохол преди и след убийството, стана ясно на брифинга.

Ст. комисар Калоян Калоянов, директор на ОДМВР - Бургас, уточни, че единият е девето дете в семейството и никога не е ходил на училище. Той е безработен, а в миналото си има две прояви за кражби, предаде "Фокус".

Другият е пето дете в семейство с шест деца. Ходил е на училище до 2 клас, не работи и е с една проява за кражба на метални отпадъци.

Утре съдът ще поиска мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо двамата.

За това престъпление законът предвижда от 10 до 20 години лишаване от свобода за пълнолетни лица и от 5 до 12 години за непълнолетни извършители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още по темата: Айтосубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
16
 
! Отговори
Необходимо! преди 6 години
Необходима е *** конвенция, а не турска!
56
0
 
37
 
! Отговори
Геноцид преди 6 години
Електората на Бойко в действие. Помощи за излежаване и събуждане само за изборите, кражби на" само" 130 луканки без последствия, всекидневни набези над имуществото на българите, Геноцид, майчински за осмо, 9-то, 10-то и тн, социални жилища.... Къде е протеста на българския народ в Страсбург, Брюксел, Европейския парламент..... Какво правят побратимите на Бойко в парламента освен да продават национални паркове и национално богатство ? Докога Геноцид без ни най малкия протест от заспалия народ
55
1
 
28
 
! Отговори
Менгеле преди 6 години
Ама дайте ги на мен да се позабавлявам и аз малко . Ще се молите да ви приключа но неееее ... няма да се измъкнете така лесно ...
54
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако някой ден имам злата участ да се случи това на мой близък, цялата рода ще прекормя на извършителя!
53
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бяхте написали пиян ром убил възрастен, а ромът съучастник го е издал . Колко честен е ромът издал убиеца.
52
0
 
43
 
! Отговори
Иванов преди 6 години
Поздравявам госпожа Веселина Йорданова за смелостта да напише тази статия. В днешните мракобесни времена на джендеризма е много трудно да се намери журналист, който да напише истината за злодействата ставащи денонощно в България. Управляващите хвърлят захаросан прах в очите на собствения си народ и на западните си господари, само и само да представят държавата като Рай и да се намъкнат в еврозоната.
51
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗАКОНЪТ НА НАРОДА ПРЕДВИЖДА СМЪРТ.
50
0
 
29
 
! Отговори
Баси преди 6 години
Силни са, дълго ще чукат камъни на кафиерата!
49
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен защитаващите "правата" им имат основна заслуга за ситуацията понеже възпрепятстват държавата(която и без това е пропита в корупция и скандали) да си върши работата на базата на това, че правят така, че дадена група хора,етнос или общност да имат не правителствена подкрепа, докато други групи и общости нямат същата възможност поради липсата на такива.
48
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рано или късно ще стигнат и до тия които ги защитават !! Помнете ми думата оти у них са парите !!
47
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БПЦ подкрепя домашното насилие и битовата престъпност, значи всичко е шест.
46
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
32 удара с нож, на човек който нищо не им е правил! За удоволствие? Това е бъдещето на България! Племена от неграмотни диваци, с много права и защита, и никакви задължения! Електорат на продажни и корумпирани политици. Вечните "жертви, неразбрани и тормозени малцинства"! Болестта на тази страна заедно с политиците! Мълчат ли онези демони от БХК? Или и тези убиици ще превърнат в жертви? Ако беше убит някой дивак от техните, щяха да ревнат до небесата, Брюксел, БХК, ДПС! Защо мълчат сега?
45
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Анадолски цености.
44
2
 
41
 
! Отговори
тато из Правец преди 6 години
10-20 години за убиство викате? Ако си признае стават 7-13 и след "добро" поведение 5-6. Абе няма значение, кой не скача е червен, да живее гроп и тиквата.
43
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Елитът на ромите е по жесток и от нашия ползват ги за маша за избори една шепа правят маса пари и после ние с избиваме едни други верно, че едните избиват повече, а други крадат повече, но в крайна сметка и едните и другите са ощетени без две шепи политици и лидери.
42
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ромите нали уж са номадски народ защо не мигрират на запад да не би да ги бият и репресират там?
41
1
 
40
 
! Отговори
ЖАЛКО,ЧЕ преди 6 години
Псевдо- демокрацията отмени смъртните присъди.Тия са за електрически стол!!!!
40
1
 
42
 
! Отговори
Деградация.bg преди 6 години
След 15-20 години ще напиша книгата "Как българите от много ум си загубиха държавата". Но дали ще са останали съответните потенциални потребители на четивото - съмнявам се.
39
0
 
49
 
! Отговори
няма преди 6 години
"За това престъпление законът предвижда от 10 до 20 години лишаване от свобода за пълнолетни лица"Аз ли нещо не разбрах колко години е за убийство по особено жесток начин за удоволствие?
38
0
 
57
 
! Отговори
БившГерП преди 6 години
Докато Боце оправя света България затъва в мизерия , корупция и жестока битова престъпност като никога до сега.Да не се снима до Меркел и Ердоган а да се снима до тия двамата и да обясни на българския народ, защо се получава така едни да работят а после други да ги избиват за удоволствие.