Пияни роми убили възрастния мъж в Айтос - за удоволствие

Двамата не са ходили на училище и са безработни
126
Пияни роми убили възрастния мъж в Айтос - за удоволствие
Снимка: архив, БулФото

Двама пияни роми - на 16 и 20 години, са убили 70-годишния мъж в Айтос, чието тяло беше намерено в петък в изоставена постройка.

Още по темата
Задържани за престъплението са Желязко Танчев и Ясен Стойчев, съобщиха на пресконфернция днес в Бургас от полицията и прокуратурата.

Възрастният мъж е убит с 32 удара с нож и множество удари с юмруци по главата.

Той е водил клошарски начин на живот. Извършителите са му нанесли 32 удара с един нож в областта на корема и врата, като са го удряли и с юмруци в главата. Пострадалият е лежал на земята и е спал и по никакъв начин не ги е предизвикал. Към момента няма мотиви за извършеното деяние.

Най-вероятно е за удоволствие, защото и двамата задържани са употребили алкохол преди и след убийството, стана ясно на брифинга.

Ст. комисар Калоян Калоянов, директор на ОДМВР - Бургас, уточни, че единият е девето дете в семейството и никога не е ходил на училище. Той е безработен, а в миналото си има две прояви за кражби, предаде "Фокус".

Другият е пето дете в семейство с шест деца. Ходил е на училище до 2 клас, не работи и е с една проява за кражба на метални отпадъци.

Утре съдът ще поиска мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо двамата.

За това престъпление законът предвижда от 10 до 20 години лишаване от свобода за пълнолетни лица и от 5 до 12 години за непълнолетни извършители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още по темата: Айтосубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
9
 
! Отговори
Сериозно питам?.... преди 6 години
И търся адекватен отговор за себе си...от всички коментари до тук фактите са ясни...аз все пак искам да осигуря достойни старини на моите родители в България и НЕ искам да оставя етнос роми и техните НПО както и етнос турци с тяхната ИК да се чувстват комфортно....искам етнос българи да останат да живеят в България като истински християни и да населят България с родените от брачните им съюзи здрави, умни и способни богоугодни деца. Възможно ли е написването и приемането на Софийска конвенция!
76
0
 
9
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Нали все копираме американците, ами време е да изко ираме малко от техните закони, в евросъюза сме няма смъртно наказание, добре, ама вдигнете им годините затвор минимума да е 20-30 години затвор за такова престъпление, такива "хора" не трябва да се движат в нормалното общество.
75
0
 
14
 
! Отговори
НЕЗАБАВНО преди 6 години
връщане на СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ!
74
0
 
20
 
! Отговори
. преди 6 години
32 удара с нож, минали престъпления, убийство за удоволствие (?) - 10 до 20 години. Кой казва, че в тази *** има закони ?
73
1
 
15
 
! Отговори
До Шаш преди 6 години
Не ставаме подвластни по свое желание или защото не знаем какво да правим.Ставаме лесни мишени, защото някои подзаконови разпоредби връзват ръцете на полицията, а недомислени закони пък ограничават възможностите ни за самоотбрана.Затова рано или късно ще се стигне до жестоки саморазправи, паравоенни формирования, които ще са над закона и някакъв нов вид тоталитаризъм, посредством който обществото ще се защити от асоциални нещастници.Лесно е да се сложат тези на мястото им, но ще се озверим.
72
0
 
12
 
! Отговори
шаш преди 6 години
Нима все още се учудваме на подобни новини?Ежедневно има убити българи от *** индивиди.Аз не проумявам, как ние цивилизованите ставаме подвластни на примитивната пас.минаГоворим за ***, трети пол и пр., а това , че из.роди убиват а удоволствие никого не впечатлява.
71
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майтап присъди. Ще лежат на златните.*** като едно време да ги оправят няма да има повече проблеми.
70
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой да се е съмнявал, че са рOмляни...
69
0
 
22
 
! Отговори
За пореден път питам преди 6 години
Ще се намери ли разследващ журналист, който при подобен инцидентда изчисли колко и струвало на данъкоплатците отглеждането на извършителите -като се започне от парите, изплатени на майките им за платен отпуск по майчинство, сумират се всевъзможните еднократни и периодични помощи в пари и натура,да се добавят детските надбавки, безплатните неща, които са получили, ако са ходили на детска ясла, градина, училище и ако са били отглеждани в социален домили в приемно семейство!
68
0
 
18
 
! Отговори
Абориген преди 6 години
Възмутени ли сте ?? Спокойно така ще е и занапред докато се възмущавате само в интернет.
67
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези ,,Ром''-и, да ги изпратите при ония в Сибир където пият ,,Водки''. хА,хА ,ТАМ ЩЕ ГИ ДЕРАТ ЗАКАЧЕНИ НА ЧЕНГЕЛ, И ТО ЖИВИ.
66
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бързо да им се вдигне венчавка .. ще има голям купон булки младоженци първа брачна нощ
65
0
 
16
 
! Отговори
бай ставри преди 6 години
Бедна им е фантазията ква сватба ги чака!
64
1
 
18
 
! Отговори
witman преди 6 години
В името на ,, Народа " Вие сте осъдени на......!!!Трябват ни съдници като ,,Черните ангели" Но народът е обезглавен,Той вече не е способен да излъчи такива!
63
0
 
28
 
! Отговори
Менгеле преди 6 години
Едно време когато бях войник в Симеонов град ( Черния Полк) група "бразилци" от близката "фавела"откраднаха високоволтов кабел и оставиха без ток половината град и поделението . Нареждането беше кратко и ясно - " Да се доведът веднага"И така целия свободен от наряди личен състав нахлу в махалата ... :):):) След претърсването само на 2 къщи "селесао"сами ни предадоха виновниците . Тяхната съдба е друга тема ... :D
62
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Потресена съм! Ставам привърженик на смъртното наказание! Убили за удоволствие, ако утре им е кеф да нападнат дете? И сега ще трябва да ги хрантутим, а след десетина години пак страх по улиците от тях, а може би ще се поправят?09794
61
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И къде са престъпниците от Еврейския парламент, КЪДЕ СА ЗАЩИТНИЩИТЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА? Какво се правят че незнаят че в България се извършва ГЕНОЦИД от 30 години над българския народ ? Къде е Страсбург ? И ТЕ ЛИ НЕ СА "ЧУЛИ" нищо за Геноцида на българският народ? Всички тези гангстери взимащи огромни заплати и чуващи само което им е кеф и по заповед
60
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да четат слагащите минуси, когато пиша, че хора без доходи трябва не да се поощряват, а да се пращат на принудителен труд, когато създават деца, за да ги издържат!Да чете и този, който счита, че за момчетата от този контингент не бива да се налага задължителна военна служба в Строителни войски!Пишете минуси и си въобразявайте, че утре вие няма да се окажете на мястото на нещастника от Айтос!
59
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. ГЕНОЦИД
58
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГеноцидПосле бъдете икономически активни. Бъдете вие докато ви крадат и държавата (депутати,министерски съвет и съдебна власт) обслужва интереси на малък кръг от хора.