Потребители пропищяха от новия флагман iPhone X

Проблемът: Забивал при приемането на входящи обаждания
6 фев 2018 13:00, Екип на Bloomberg
40
Потребители пропищяха от новия флагман  iPhone X
Снимка: Bloomberg

Потребители на новия флагман при смартфоните на американския технологичен конгломерат Apple – струващият $1000 iPhone X, сигнализират за проблеми при приемането на входящи обаждания.

Това пише Financial Times, позовавайки се на редица отзиви на потребители в онлайн пространството и технологичните форуми, предава Bloomberg TV Bulgaria.

Проблемът се корени в това, че съобщението на входящ разговор се появява на екрана със закъснение, като поради това потребителят не може да приеме навреме обаждането.

Забавянето, твърдят някои, може да достигне и до 10 секунди.

От Apple заявяват пред Financial Times, че проверяват проблема.

Oще новини от сферата на икономиката, политиката и технологиите четете на страницата на Bloomberg TV Bulgaria.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
2
 
! Отговори
ogin преди 6 години
Нормално за нахапаната ябълка
34
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално... Щом е Айфон. Потребителите на тази марка са си мазоxисти по рождение ...
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** е, че телефоните станаха масови. Трябват ни по-хубаво и скъпи телефони, че да ни отделят от масите.
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе смeшнико, твоя измислен "ролекс" не само по показатели, а и по материали и изработка изостава. Единственото което го продава по-добре е само и единствено името. Просто защото света е пълен с овци.
31
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 30"Това е като Ролекс." в Африка, може би. Но в САЩ където е бъкано с такива телефони какъв Ролекс е това? Ролекс е символ на ексклузивитет. Разни пубери от средната класа не получават Ролекси за Коледа...
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 26работя физическа работа. Като изключим калкулатора и опцията да звъня, ми се налага 2-3 пъти в седмицата да вляза през телефона в интернет и да проверя нещо набързо защото съм далеч от компютър. Та хайде кажи ми защо да затварям една камара пари за въпросния Ай-(сиктир)-фон, когато мога да свърша същата работа дори с "китаец"?
29
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е като Ролекс. Не, че е по-точен от един часовник за 4 лева, или пълните телефон, който се сварява с интернет през 2 минути. Въпрос е на класа, не на показатели.
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам. Не ми се е случвало на мен...
27
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми моето LG разбива по всички показатели смешния ти АйФон. И по дисплей и по камера и по дизайн и по звук и по батерия и по качество на изработката. Реално твоя измислен Айфон е по слаб дори от стария ми телефон. Аз дори се съмнявам че АйФона влиза в петицата на най-добрите телефони в момента. Относно LG-то като си го купиш на него пише "Made in Korea" а не "Made in China". Само много глупaв и заблуден човек може да даде толкова пари за *** като Айфон X и малоумната му ОС.
26
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Навремето имах Нокия 2210 с фенерче. Изтървах го между стълбите на блока на 4 - тия етаж. Слязах долу и докато му намеря батерията ми се разказа играта - беше се завряла под едно кофражно платно. Телефона се беше разпаднал. Сглобих го, огледах го - няколко драскотини. Включих го и заработи. И работи още 2 години докато не го смених. Ползвах го предимно по строежи и в промишлени условия - бях елтехник тогава. Никога не съм го жалил. Е, не съм забивал пирони с него, но е било близко...
25
2
 
12
 
! Отговори
китайска шитнярка преди 6 години
Ко сакате бре? За 2 бона шитнярник и да работи. За това си ползвам оригинален китайски ментурник за 200 кинта и си нямам никви ядове.
24
23
 
5
 
! Отговори
айфон-ъ преди 6 години
телефона е безгрешен.само тези дето не могат да си го купят спам-ват тук .
23
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За ябълковата секта е ясно- в пъти завишена цена за нищо ново. Първият беше революция- спор няма, но времената се менят. Никога епъл не са пускали по- незавършен телефон от х, както и по- скъп. Освен почти цял екран- нищо ново, а и почти цял екран китайците(ми микс) имат от години.
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вземете си едно LG-V30 да видите какво е телефон.
21
0
 
17
 
! Отговори
123 преди 6 години
Това като оня виц:"Продавач в магазин: -Това е най-новият невероятен смартфон, прави хиляди неща и всяко от тях абсолютно по-добре от всички останали (звучи познато нали).Клиентът:- А как се обаждаш по него.Продавачът:- Ми незнам."
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До черибръкни се 700 стотака и си вземи един щом не вяраш. След това ми пиши да ти дам номера на банковата ми сметка да ми приведеш въпросните 2000
19
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз си ползвам S8+ и хич нямам нито проблеми нито ядове. Ама нали като кажеш че имаш айфон и вече големия пич ставаш
18
11
 
2
 
! Отговори
чери преди 6 години
До АнонименТелефона струва 2200 и е най здравия досега смартфон" - от мобилните оператори като пробрат да ми продадат нов телефон с тоя лаф, вадя CAT-а от джоба, вдигам го и най-демонстативно го пускам на земята от 2 метра. После ги питам дали имат телфон дето може това. До сега не са успели да ми предложат.Лъжеш бе приятелю,лъжеш. Ха на бас за 2000 че ако го пуснеш от два метра на цимент няма да работи.
17
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 11"Телефона струва 2200 и е най здравия досега смартфон" - от мобилните оператори като пробрат да ми продадат нов телефон с тоя лаф, вадя CAT-а от джоба, вдигам го и най-демонстативно го пускам на земята от 2 метра. После ги питам дали имат телфон дето може това. До сега не са успели да ми предложат.
16
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
YotaPhone с най-новия модел PutaPhone - убиецът на Айфон!