Пхенян: Доналд Тръмп търси ядрена война!

КНДР ще продължи ракетно-ядрената си програма
7 фев 2018 08:08, Елка Василева
29
Пхенян: Доналд Тръмп търси ядрена война!
Снимка: архив, Reuters

Плановете на САЩ да разработват ядрено оръжие, в това число тактически бойни глави със заряди с малка сила, споменати в новата ядрена доктрина на Вашингтон, както и изявленията за възможна употреба на ядрено оръжие в случай на неядрено нападение говорят за това, че американският президент Доналд Тръмп "търси ядрена война". Това се казва в цитирана от севернокорейската агенция КЦТА позиция, предаде ТАСС.

Още по темата

В изявлението, което е на Института по въпросите на САЩ към министерството на външните работи на Северна Корея, САЩ са наречени "престъпна ядрена държава", станала единствената страна в света, която е използвала ядрено оръжие и е "изсипала ядрена катастрофа на главите на няколкостотин хиляди души" в Хирошима и Нагасаки.

Вашингтон, посочва КЦТА, се придържа към неотклонна политика "на осъществяване на своя честолюбив замисъл за световно господство на основата на пълно ядрено превъзходство".

Това, както заявява авторът на коментара, потвърждава справедливостта в подхода на Пхенян да разработва собствено ядрено оръжие, за да гарантира националната си сигурност.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
Ако търсиш упорито нещо накрая ще си го намериш
26
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя на снимката уби брат си с отровна инжекция, чичо си с зенитно оръдие сега планува да убие сестра си.
25
5
 
6
 
! Отговори
До № 22 преди 6 години
Господине, никой чичо Сам не ме е промивал. Вашата глава е зомбирана от руска пропаганда! Отивайте да пиете Боярищник и не говорете мантрите на руската пропаганда за 9.11, ЦРУ и банкнотите на долара. Българският народ наистина е МЕГА-***!
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До скоро аз си мислех, че като е обеднен е много беден, но не е така. Около 3-4 пъти по- беден от урановата руда.
23
0
 
3
 
! Отговори
От дядото преди 6 години
До До 7Всеки нормален човек пази себе си и близките до него. Не влизам в "политически" дебати. Всеки може да направи справка по години в "Статистиката" , която се намира зад Музикалния театър, или в Клиниката по онкология , която се в "Дървеница. Едва ли данните са "секретни" Проверете.
22
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До номер 19Ти си излъгания от чичо ти САМ, защото харесва промити хора като теб!Провери кой си свали кулите. "Не бяха те, беше цр"У"" и още стоят техните съобщения от 20$ и 100$ банкноти! Целия свят знае и малките деца също, че САЩ е заплаха за човечеството. Те са пред фалит пак и странно точно 10 години от предишната световна криза. Постоянно търси война и искат ядрена война! Сметките са прости: много избити , те са правят на "добри" и почват нации да ги вербуват като роби и ги държат ***
21
1
 
7
 
! Отговори
До № 21 преди 6 години
Изобщо не съм се напушил, гоподине! Вие страдате от така наречения когнитивен дисонанс. Това е състояние, характерно със сблъсък в съзнанието на индивида между неговите знания, убеждения, нагласи и новопостъпила от околната среда информация, която им противоречи. Знам, че Ви е малко трудно, но почетете по темата тук heiwaco. tripod. com/bomb.htm (свърежете точките лина, че днес го цензурират) и ще видите. Приятно четене и стъпване в реалността.
20
3
 
5
 
! Отговори
До 17 Всички сте изл преди 6 години
Абе от рано си се напушил !
19
1
 
5
 
! Отговори
До номер 18 преди 6 години
Много ми е мъчно ти колко си излъган... Всъщност не ми е мъчно. Твърде *** си, за да ме разбереш. Хората е по-лесно да ги излъжеш от колкот да ги убедиш, че са били излъгани.
18
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Всички сте излъгани!По излъган в паралелната ти вселена няма да ти кажем всички.
17
11
 
3
 
! Отговори
Всички сте излъгани! преди 6 години
Ядрените оръжия са пропаганден трик, чрез който ВСВ приключи. Има много исторически сведения на очевидци оцелели атаките в Хирошима и Нагазики, които свидетелстват, че имало множество самолети, които са бомбардирали и опожарявали града. Има и снимки, на които се виждат непокътнати части от градовете. После чрез закон забраняват отричането на съществуването на ядрените оръжия в много държави. Да се разцепи атомът на две е невъзможно! Има много материали по темата, но вие вярвате на анимации!
16
1
 
7
 
! Отговори
графа преди 6 години
Нито Ссср е велик нито Юдеомасоните които са го сьздали нито селската слива дека те е излюпила
15
16
 
1
 
! Отговори
До 7 преди 6 години
До От дядотоХайде сега...ако покажеш и някакви реални статистики и данни за това, ще бъд еоще по-хубаво.Някакви доказателства за бомбите с обеднен уран в Югославия...и това, как са се отразили на българите.Ама, мурзиллките сте всичките едни...все ви виждам с ***, на минус25 градуса, на бутилка водка...и плещещи неща, без връзка с реалността.
14
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде, родните руссоффилистицци пак налазиха форума...да ни обясняват колко фашистки е Запада...и колко велик е съвеЦкия съюз и комунизма.
13
5
 
24
 
! Отговори
Графа преди 6 години
Престьпленията на ФАШИНГТОН в Югославия са за Хага ако има демокрация
12
1
 
22
 
! Отговори
От дядото преди 6 години
До ПитамДа , вярно е че тогава са скрили от нас. Но защо сега крият, нали е демокрация.Тогава е станало от човешка грешка, или от некадърност, а в Югославия беше извършено умишлено и много добре се знаеше, какви ще са последствията.
11
1
 
12
 
! Отговори
n преди 6 години
До Анонимен Неразбирам тези които слагат минуси. Това е исторически факт. Какво като надъхан с пропаганда *** пише минуси. такива сме си ние на история невярваме на факти невярваме , само това което ни кажат вождовете вярвяме. Найстина стадо
10
3
 
22
 
! Отговори
Минко преди 6 години
Ционистите стават все по жалки :))!
9
22
 
4
 
! Отговори
Питам преди 6 години
До От дядото 7 Абе дядо, я измери обеднения уран или Чернобил нанесе по големи беди на България. Помниш ли първомаиската манифестация ,марулите и лепливите капки па листата на дърветата? Ама ха!
8
28
 
4
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
И без ядрена вайна Доналд ще ви смачка като бълха.