Ким: КНДР е военна сила от световна класа!

Днешният парад е бил скромен, само час и половина
Обновена: 9 фев 2018 09:09 | 8 фев 2018 13:50, Елка Василева
34
Ким: КНДР е военна сила от световна класа!
Снимка: БТА

Разполагаща с ядрено оръжие, Северна Корея е военна сила от световна класа, заяви севернокорейският ръководител Ким Чен Ун на състоялия се днес в Пхенян военен парад, в навечерието на откриването на Зимните олимпийски игри в Южна Корея, предаде Франс прес.

"Ние вече сме в състояние да демонстрираме пред света статута си на военна сила от световна класа", заяви пред ликуващото множество на площад "Ким Ир Сен" севернокорейският лидер.

Още по темата

По време на парада беше демонстрирана междуконтиненталната балистична ракета от нов тип "Хвасон-15", предаде ТАСС. В репортажите на централната севернокорейска телевизия били показани няколко пускови установки на "Хвасон-15". В парада са участвали също танкове, обикновена и ракетна артилерия, бронетранспортьори.

Представители на южнокорейското министерство на отбраната съобщиха пред журналисти, че по техни данни днешният парад е бил доста скромен, продължил е само час и половина и за разлика от друг път не е бил предаван пряко. Военният парад през април миналата година продължи почти три часа, припомня ТАСС.

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
0
 
! Отговори
само част и половина преди 6 години
Днешната "новина" също е скромна часТ от абзац и половина.
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днешният парад е бил скромен, само част и половина........................К`ви хора, брей. Не можаха да го направят две части, а самчо часТ и половина.
19
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да живее ким.долу кравария
18
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единствените диваци които биха имигрирали в Северно Корейския рай са родните ни русофили.Други мазохисти и ограничени личности няма.
17
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сори, ама единственото което им е от класа е глупостта и пропагандата. Нещо няма опашки от желаещи да емигрират в севернокорейския рай.
16
6
 
6
 
! Отговори
dgd преди 6 години
Хора,тук не става въпрос дали СК ще успее да победи при един конфликт на полуострова.Естествено,че ще ги смажат за няколко денонощия, но въпросът е друг, а именно какви поражения биха нанесли на свайте южни съседи и на япония.Аз съм далеч от мисълта,че ким дори да има ракети с ядрени бойни глави, то те ще могат да стигнат до континенталната част на сащ без да бъдат прихванати и унищожени.СК дори и без такъв ядрен удар е способна да нанеса ужасни поражения в района преди да капитулира безусловно
15
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЕВЕРНА КОРЕЯ е 9 тата ядрена държава в СВЕТА ФАКТ!НИе обаче сме подписали ДНЯО-Договор за неразпространение на ядрено оръжие. Затова ще си мълчим и ще ни пляскат големите ДЪРЖАВИ които са ядрени сили. А с държава с ядрена военна мощ ще трябва всички да се съобразяват.
14
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РОдните руусссофилчета вече имат жълто на гащите.И какво като е световна военна сила?Дори и да е така, държат си хората в страната и не ги пускат да пътуват. Насилие, терор и глад на населението.Страшна държава.Все едно някоя селска мутра да се пъне колко е як...но да няма акъл за 2ст. и да не може да сметне 2+2.Айде, слагайте минуси...псевдобългари и русоффиллистици.
13
7
 
18
 
! Отговори
До Само факти преди 6 години
Америка загуби войната във Виетнам така както СССР в Афганистан! Точка!
12
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким добре нарита рижото пpаce.
11
8
 
5
 
! Отговори
само факти преди 6 години
До 7Разкатаха им фамилията? Ами айде малко факти тогава:Северен Виетнам:армия Виет Конг - 900 000 убити или изчезналиЦивилни - най-малко 500 000 убити при бомбандировкиЮжен Виетнам:Армия на Южен Виетнам~1 100 000 убити и/или изчезналиЦивилни от Южен Виетнамот 1 000 000 до 2 500 000 убити и/или умрели от глад, рани, болести, приятелски огън и т.н.1 150 000 засегнати от американски химически оръжия; числото включва 500 000 загинали от отравянията, както и наследствени малформации.
10
6
 
20
 
! Отговори
До 11 преди 6 години
До 11. В крайна сметка. Америка когато е била в източна Азия винаги е яла шамари. Виетнам, Корея. Даже и с Япония не успя да се справи сама (след 2 ядрени бомби пуснати над Япония) без помощта на Русия. Не бързайте да отписвате СК. Не слушайте западната пропаганда какво ви диктува, а мислете. В колко държави СК е направила инвазии и в колко САЩ (примерно) ?
9
4
 
19
 
! Отговори
БА преди 6 години
Нашият парад би продължил около 9-10минути.
8
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само за няколко часа и великия диктатор Ким и т.н. ще търси къде му е държавата. Просто не знам как е възможно да си мислят червените суджуци , че той ще окаже съпротива. Това да не ти е война със саби .
7
17
 
8
 
! Отговори
Западноевропеец преди 6 години
Новата пpocтотия, която нашите старци са научили от рашките, явно е ***. Вие нямате достатъчно мозъчен капацитет да измислите такова нещо сами и трябва рашките да ви подучат.
6
12
 
12
 
! Отговори
Западноевропеец преди 6 години
Това бебе грозно, или мутант ли е там... какво ли не знам, ама ми писна да слушам човката на този пcихар грозен да ръси глупости. Как пък веднъж не млъкна ами все има какво да каже. Да се сдушват там с джуджето, че по акъл са на едно ниво, и да прави коремни преси, а на него да му pипa през това време. Писна ми от *** в политиката - джуджето, башар асад... Как може да харесвате подобни хора? Eбacи!
5
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спомням си Садам Хюсеин колко велик беше. Неговата армия била изключителна и имал ядрено оръжие. Накрая го навряха в миша дупка за два дена и го убиха като бездомно куче. Същата участ го чака и този Ким ли е не знам .
4
5
 
13
 
! Отговори
не преди 6 години
Не може нормален човек да изглежда по този начин! Да му се ненагледаш!
3
17
 
17
 
! Отговори
Гнома преди 6 години
Браво това е лидер, не като нашите п....
2
2
 
6
 
! Отговори
Бен Ган преди 6 години
Защо ли е продължил само 1,5 час(т)а ?Няма ТУНДЖА.