Ердоган съобщи, че турски хеликоптер е свален в Сирия

Машината е паднала по време на "Маслинова клонка"
10 фев 2018 15:45,
328
Ердоган съобщи, че турски хеликоптер е свален в Сирия
Снимка: архив "Булфото"

Хеликоптер на турските военновъздушни сили, участващ в операцията "Маслинова клонка”  в Северна Сирия, е бил свален.

Това съобщи турският президент президентът Реджеп Тайип Ердоган, цитиран от турските медии.

Хеликоптерът е участвал в турската военна операция в района на сирийския град Африн и е бил свален от кюрди, информира bTV.

Ердоган предупреди, че отговорните за инцидента ще платят "по-тежка цена".

Турският военен хеликоптер е катастрофирал в района на турско-сирийската граница, недалеч от град Къръкхан, окръг Хатай, информира в. "Хюриет".

Според информация на изданието ранените пилоти са били извадени изпод отломките на машината и са закарани в болница в град Къръкхан.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


328
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
2
 
! Отговори
Eni4er преди 6 години
До АнтиВасилевТи ако беше на мястото на Русия били приел такава сделкаАз не бих я приел.Обаче щом Путин е съгласен.. няма проблеми Нали той ,а не аз съм президент на Русия
130
5
 
4
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
До До 146Нищо не е германия тя няма никакви технологии едно технологично джудже в сравнение с Франция какво остава за Сащ!И дума не може да става за тези да са технологични лидери в каквото и да било!
129
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ КАКНА МАРКА Е ХЕЛИКОПТЪРЧЕТО А
128
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турция има пазари на шалвари и ибрици в цяла Азия! Велика икономика!
127
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турция ако воюва като американците и руснаците - първо бомбардирай всичко, докато и последната тухла се превърне в прах!, ще ни отнеме само един ден да го сгазим Африн. Но, както е било винаги в историята, турският войник воюва отговорно и прави всичко възможно да не пострада дори един невинен човек. Но надали бълГЕЙринът може да разбере тази тънкост на военното изкуство! Вчера колоната с труския аскер беше посрещнат в Идлиб от местното население с турски знамена и "Аллах сизден разъ олсун!"
126
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние, турците си знаем, че сме домуси...
125
2
 
3
 
! Отговори
До 146 преди 6 години
Ти по смали малко. Има как Германия да бъде най- технологичната нация в света. ЩЕ ГО НАПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ ЗАЩО НЕ ЧЕТЕТЕ (НЕ КРЕЩЯ). ГЕРМАНИЯ ИЗНАСЯ 50% ОТ БВП. ТЯ Е ЕКСПОРТЕН НАРКОМАН. НЕ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ БЕЗ ИЗНОС. НО И ХОРАТА ИМАТ НУЖДА ОТ ГЕРМАНСКАТА ТЕХНОЛОГИЯ. За качествен продукт вярвам само на Германеца!!! Русия не е по технологична държава от Германия. Тя просто е първенец в Космоса. Първенец в ракетостроенето и космическиите технологии. Окей??
124
1
 
4
 
! Отговори
Eni4er преди 6 години
До До 142Къв турски поток беАми този който до година му свършва строежа и от който вие ще цоцате на високи цени.
123
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Яко ме разсмиват!.Нали знаеш кой се смее на шаренко.
122
6
 
2
 
! Отговори
до 142 преди 6 години
Южен Поток беше предложен не от хора,а от дивашки племена с които в момента България сама не може да се пребори.Тези дивашки племена продават газ на България на най високите цени в Европа.Сега ако има турски поток,цените ще са по малки и България няма да е зависима с никви заеми от империята на злото.Руснака не може да си върти номерата при турците както го прави в България,щото ще падат самолйоти и посланници.
121
3
 
3
 
! Отговори
АнтиВасилев преди 6 години
До Eni4er Договор между Москва и Анкара? Исторически Турция и Русия винаги са били враждебни 1 на друга държави. Като Турция винаги е яла попарата на Русия. Не виждам защо Русия би тръгнала да се споразумява с държава която е на светлинни години от нея. Едните продават космически двигатели на САЩ другите правят локуми и баклави. Ти ако беше на мястото на Русия били приел такава сделка?
120
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Европа плаща - Турция върши мръсната работа. Така по- добре ли е?.Ами и така не е. Европа плаща на европейски НПОта да се грижат за бежанците. Тези пари не са за Турция. Вярно, ако не ги даде Европа ще ги даде Турция, но тя и без това ги дава. Дала е над 30 млрд досега, на фона на 700 млн дадени от Европа.
119
6
 
2
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
До До 123Германия няма как да е най-технологичната нация в Света защото в който и да е технологичен сектор е след Сащ Япония Китай Русия Франция и Великобритания!Основно изнася остарели технологични продукти като дизелови автомобили например!Така че посмали малко!
118
3
 
5
 
! Отговори
До 142 преди 6 години
Къв турски поток бе. Тя Турция като държава може да не просъществува той за турски поток щял да строи.
117
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Факт!В Германия има все повече африканци и араби. Спирам защото само спамим.
116
1
 
1
 
! Отговори
Eni4er преди 6 години
До АнтиВасилевДа така е.Договорът трябва да се изпълнява,обаче ЕС няма такива намерения.Заради това договор трябва да се преви между коректни страни.Имам в предвид договора между Москва и Анкара за разпределение на балканите
115
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората ни предложиха Южен Поток, а *** ревна до небето да се тупа по гърдите какъв русофоб е. ЕС ни скръцнаха със зъби и Послушковците замразиха проекта. Руснаците казаха гледайте си работата Лаладжии и сега ще строят Турски поток и ще внасяме през Турция! И *** тръгнал да коментира Турция!? Трябва да потъне под земята от срам. Няма такова васално племе без грам независима политика. Без армия, без икономика, без нищо.
114
1
 
3
 
! Отговори
До 137 преди 6 години
Къде живееш да попитам? Къде май в България а?
113
3
 
5
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
До АнонименНа тебе ясно ли ти е че държава Турке не съществува?!И скоро ще го разбереш!
112
6
 
4
 
! Отговори
До 137 преди 6 години
Ахахахах Турция била велика сила. По- голям виц не бях слушал. Ти да не мислиш, че има независима политика бе аланкооо аланко. Видя се колко и е независима политиката миналата година като я одрусаха от терор.