Руският "Satisfaction" – от възмущение до солидарност

Видеото е дело на руски курсанти от най-престижното пилотско училище
11 фев 2018 10:02, Екип на Bulgaria On Air
89

Един от най-масовите протести в Русия се провежда през последните няколко седмици. Той е изцяло онлайн и се изразява в скандален предизвикателен танц, заснет като клип.

Поводът за вълната на недоволство е дело на руски курсанти от най-престижното пилотско училище. То е пародия на видеото "Satisfaction" на италианския диджей Бени Бенаси от 2002 г.

Момчетата заснели видеото и го пратили на свои приятели за Деня на студента. Някой го пуска онлайн и така стига до телевизионния ефир, съобщава Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
12
 
! Отговори
BGN преди 6 години
Слушайте " антилопа" върхът на бг ценностите, иначе рашаните били за смях, пък лейди гаги и т.н. , а бе смахната работа
24
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спомням си когато преди години излезе филма "Граница",как де що има зелен чорап излезе по медиите да се възмущава и за се оправдава, че действителноста няма общо с художествения филм.Порицаването по този начин, дори и на изключително нелепа и кичозна форма на изкуство е белег за обсолютно задръстено тоталитарно общество.
23
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От къде ги намирате тези простотии бе днесбг ? Тука една мутра коли и беси вече второ десетилетие, българите са най бедните хора в Европа, вече и като роби ги ползват, а вие от сутрин до вечер ни занимавате с Путин? Като толкова ви харесва айде идете там и ни отставете на мира накрая!
22
3
 
20
 
! Отговори
BGN преди 6 години
Баси безобидното видео, къде по- простотии има в една камара музикални клипове.....
21
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искат да са *** момчетата и това е. Не възприемат от идеологията на вожда, а тя е може да си *** но трябва да се криеш да не го показваш явно и най-важното е да твърдиш че *** няма. Явлението го има, но по идеологически причини го няма.
20
3
 
9
 
! Отговори
ии преди 6 години
*** ценности, ето така се почва разлагането на една държава, да може да се огледаме и видим в каква тиня живуркаме българите.
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смях в залата.
18
3
 
11
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Вие какво искате,простотия като Шарли ебдо?Като не разбирате от пародия,кой ви е крив?
17
2
 
12
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
"Съобщава се, че президента Владимир Путин се е изчервил от гняв, след като изгледал клипа".Няма как да паднеш по-ниско.
16
2
 
12
 
! Отговори
йойо преди 6 години
Днес.бг, това се случи преди 2 седмици, а курсантите бяха само порицани.
15
4
 
6
 
! Отговори
Валентин преди 6 години
Скука. Аз очаквах да са се налапали един друг а те само въртят дупета. Кое му е скандалното?
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чети Тора и Пророците!
13
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-смешно тук е твърдението, че Путин се изчервил от яд, като видял видеото. Трябва да ни се втълпи, че руският президент е толкова елементарен. Тези млади хора са курсанти, но те преди всичко са тинейджъри и обичат да се забавляват. Някои моралисти побързаха да ги критикуват, а медиите раздухаха искрата до пожар, който бързо затихна. С този текст и видео някой се опитва да разпали отново загасналия огън.
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 11 Не съм го гледал, но изтъркан сюжет. Но ти благодаря, ще го потърся и ще го гледам.
11
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 10пробвай с филма "Tropa de elite" - бразилски екшън филм е, но не като американските бози за супер герои, а доста по-земни проблеми. Ако го изгледаш може и да се замислиш как ще изглежда България ако се сбъдне мечтата на някой форумни умници, че ако всички имаме оръжия, няма да има престъпност и ще живеем по-добре.
10
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 10 Аз съм се начел на книги и мога ти кажа, че от почти 1000 книги които съм изчел, вече нито една книга не може да ме заинтригува, От стотиците филми които съм гледал вече е почти невъзможно някой филм да ме заинтригува...Да ме впечатли. Съжалявам!Кажи някоя хубава книга и хубав филм( ако не съм ги чел и гледал).Моля!
9
5
 
10
 
! Отговори
ЗзЗ преди 6 години
дали медиите щяха да са толкова либерални ако момчетата не бяха със шапки на въпросното училище, а облечени като англииската кралица или статуята на свободата? Тогава нямаше да е символ на свободата, а "кремълска пропаганда". Иначе съм съгласен - свободни са да правят това което искат, НО ако съм техен потенциален работодател и разбера за такова видео, аз също ще съм свободен да преценя че кандидатът е инфантилен, а това не е подходящо за пилот който трябва да превозва хора.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само Невена Цонева и Куку Бенд с "Притури са планината" , бре!
7
3
 
8
 
! Отговори
до: Зелка преди 6 години
без малко да си помисля че клипа е краден от ютуб..........хаха
6
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
zа никакво недоволство не става дума, а за келешлък и простотитя, проявени от курсантите на най-престижното им пилотско училище.Скандала е с 10-дневна давност.Няма да обяснявам подробно, но препоръчвам да видите, какво са отговорили на тази глупост кадетите от Кремълския корпус - "Патриотичен рап" се нарича.Позор за училището, позор за пагона!