Ердоган си САЩ думаше: Един от нас ще загине, хиляди ще възкръснат!

Турция не е палаткова държава, отсече турският президент
13 фев 2018 22:15,
571
Ердоган си САЩ думаше: Един от нас ще загине, хиляди ще възкръснат!
Снимка: БТА

Президентът на Турция и генерален председател на управляващата Партия на справедливостта и развитието Реджеп Тайип Ердоган изнесе емоционална реч пред неговата Парламентарната група в Меджлиса и се нахвърли открито срещу политиката и действията на САЩ в Сирия, предаде информационната агенция Догу хабер ажансъ.

"Много е очевидно: онези, които ни заплашват с категоричен отговор, ако бъдат нападнати; никога през живота си не са получавали Османски шамар. Ако си мислят, че могат да си правят всичко с Турция, много скоро ще видят, че това не е така", отсече Ердоган.

Още по темата

"Турция не е палаткова държава. Един ще загине, на негово място ще възкръснат хиляди. Това трябва да се знае много добре", oтправи послание Ердоган.

Той посочи още, че за да бъде Турция в НАТО САЩ трябва да се съгласяват с клаузите на съюза, така както и Анкара го прави.

"Като президент на Турция аз съм равен и контактувам с НАТО, а не със САЩ. Всички страни-членки на НАТО са равни със САЩ", посочи турският президент.

"Каква граница имаш ти (т.е. -  Вашингтон) със Сирия, каква е връзката? Ако става въпрос за пари – даваш пари. Първите пристигнали сведения са за $550 млн.", попита Ердоган.

По заобиколен начин се говори, че те ще нараснат на $3 млрд. Каква борба досега осъществи срещу "Ислямска държава", колко джихадисти унищожи, или къде ги препрати? Ние много добре знаем в района кой с кого си сътрудничи. Вече никой няма право да използва ИД. Вече дойде краят на театъра ИД в Сирия, заканва се Ердоган на САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


571
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
433
13
 
7
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Ехх Огняне, Огняне. Лесно е да си ***. Вземи се образовай. Почети малко. Нямате ли вечерни училища в турция?
432
11
 
7
 
! Отговори
Марин преди 6 години
Този си повярва като Садам Хюсеин. Ако американците решат войната ще продължи по малко от седмица и ще се родят две ново държави в Азия.
431
11
 
5
 
! Отговори
Жибор преди 6 години
Смърт на всички вражески окупатори- турски,руски и всякакви други!
430
3
 
10
 
! Отговори
ОСман преди 6 години
Досега Боко ви оправяше едно хубаво, съвсем скоро един чалгар и ултра *** ще продължава да ви оправя. Палаткова държава Турция ще стане тогава когато Папата стане Турчин хахахахаха..
429
5
 
10
 
! Отговори
ОСман преди 6 години
Добре чр ЕС все още ви пуска малко пари, о Турците отварят фабрики и откриват работни места че съвсем ще умрете от глад. Един пътища не можете да си оправите от 30 години Хахахахахахах.
428
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ердоган си САЩ-и ду-ха-ше: Турция не е палаткова държава,не е не е но ще стане!
427
2
 
12
 
! Отговори
ОСман преди 6 години
Когато на някой речника му е беден и незнае какво да каже и пише, почва с глупостите. Нов възродителен процес това онова. Ама какво пиете вие бе а? Знаете кога ще направите нов възродителен процес, на куково лято хахаха... Отдавна не съм се смял на тъпотии така както днес. Гладна кокошка просо сънува. Оправи ли сте си ***, здравеопазването, което е пред фалит, ромите заради които ще станете малцинство, тръгнали сте с турчина да се заяждате хахаха..
426
11
 
6
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Много ниско нивото на ердогановите ***. Емоционални, заплашват, обиждат и размахват ятагани. Същите като вожда предводител.
425
9
 
5
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Сигурно е унизително хората които считате за роби да ви сменят имената а? А след това да ви напъдят в Анадола като откажете а Огняне? Сега е ред един Възродителен процес само че на Турция. Част от Турция трябва да бъде преименуване на Независим... останалото е ясно
424
1
 
11
 
! Отговори
ОСман преди 6 години
Аз съм толкова Огнян колкото Бай *** е Майкъл в Англия хахахаха
423
4
 
4
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Когато вие си смените Българските имена с Турски Огняне.
422
3
 
12
 
! Отговори
ОСман преди 6 години
Турция се разпада от 1923 година :D. Чакайте вие да паднат топките на коча. Оставете това ама все още не получих отговор на въпроса ми, кога ще си смените фамилните имена от Турски на Български?Хахаха
421
1
 
11
 
! Отговори
Опа преди 6 години
Ако има Европеиски умни горни глави.Европеиските страни трябва да излязат от Терористичното НАТО,Да оставят Сащ да се спасяват.И да ни направят свое Нато за самоотбрана
420
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименДвамата евроазиатци Путин и Ердоган замесиха целия батак в СирияЗа да може някой да ти повярва обаче трябва да заместиш името на Путин с някой американски президент и готово.
419
3
 
3
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До тюркДаже не стотици милиони ами десетки милиарди го обичат.От всички земни кълбета
418
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Двамата евроазиатци Путин и Ердоган замесиха целия батак в Сирия, а сега чакат друг да им оправи бакиите. Друг да омиротворява Сирия и друг да я възстановява икономически от пълната разруха направена специално от Путин за да прогони милиони бежанци към Европа. Европа прояви разум плати на Ердоган да храни бежанците и така лиши Путин от големия му хибриден коз бежанската вълна към Европа.
417
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя явно не е разбрал че няма как да се репчи на САЩ и Европа едновременно и това да остане без последствия. Плиткият му мозък си мисли че сега като се заиграва с Русия и може да прави каквото си иска.Само че историята показва че няма вечни приятели,има вечни интереси и утре руснаците като спрат да му обръщат внимание ще излезе така че хем се изпокарал с едните хем с другите. Демек,прелъстена и изоставена.
416
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе бълхар, още ли квичиш!? Виж, създание криводзурлато, да ти кажа една древна китайска поговорка - бълхарина си ***, турчина си върви! И да ти разясня по просто, че с твоя интелект надали можеш да схванеш - На Ердоан му е през рязаната гаубица че бълхаринът ***!
415
6
 
5
 
! Отговори
СоциалноНеприемлив преди 6 години
Истината поражда омраза Ердоане ! Има една линия която вече си пресякъл ....
414
13
 
21
 
! Отговори
100 % TURK преди 6 години
Ердоган говори истината право в очите , затова го обичат стотици милиони хора по света. ....На които не им изнася истината , само те го мразят.