Ердоган си САЩ думаше: Един от нас ще загине, хиляди ще възкръснат!

Турция не е палаткова държава, отсече турският президент
13 фев 2018 22:15,
571
Ердоган си САЩ думаше: Един от нас ще загине, хиляди ще възкръснат!
Снимка: БТА

Президентът на Турция и генерален председател на управляващата Партия на справедливостта и развитието Реджеп Тайип Ердоган изнесе емоционална реч пред неговата Парламентарната група в Меджлиса и се нахвърли открито срещу политиката и действията на САЩ в Сирия, предаде информационната агенция Догу хабер ажансъ.

"Много е очевидно: онези, които ни заплашват с категоричен отговор, ако бъдат нападнати; никога през живота си не са получавали Османски шамар. Ако си мислят, че могат да си правят всичко с Турция, много скоро ще видят, че това не е така", отсече Ердоган.

Още по темата

"Турция не е палаткова държава. Един ще загине, на негово място ще възкръснат хиляди. Това трябва да се знае много добре", oтправи послание Ердоган.

Той посочи още, че за да бъде Турция в НАТО САЩ трябва да се съгласяват с клаузите на съюза, така както и Анкара го прави.

"Като президент на Турция аз съм равен и контактувам с НАТО, а не със САЩ. Всички страни-членки на НАТО са равни със САЩ", посочи турският президент.

"Каква граница имаш ти (т.е. -  Вашингтон) със Сирия, каква е връзката? Ако става въпрос за пари – даваш пари. Първите пристигнали сведения са за $550 млн.", попита Ердоган.

По заобиколен начин се говори, че те ще нараснат на $3 млрд. Каква борба досега осъществи срещу "Ислямска държава", колко джихадисти унищожи, или къде ги препрати? Ние много добре знаем в района кой с кого си сътрудничи. Вече никой няма право да използва ИД. Вече дойде краят на театъра ИД в Сирия, заканва се Ердоган на САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


571
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
413
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още ли го коментирате тоя гьон?Да ходи да се щрака, стига сте се занимавали с това ***
412
12
 
14
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Хиляди турци гният по затворите несправедливо заради вашия Ердоган
411
23
 
18
 
! Отговори
Мустафа преди 6 години
Да живее Ердоган властелинът на средния изток и на Балканите смърт за душманите ,Турция е Велика и така ще си остане завинаги век и веков йаша Ердоган йаша Ердоган
410
15
 
20
 
! Отговори
100 % TURK преди 6 години
Никакъв диктатор не е Ердоган. Позволява да изповядваш свободно която религия имаш , разрешава да говориш на какъвто език искаш , можеш да се обличаш както си искаш. Живял съм на времето при управлението на един друг диктатор , и виждам разликата.
409
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много работа ще има турския шейтан в република(засега)Турция.Диктаторите не носят нищо хубаво за своя народ освен глад,смрад и мизерия и много жертви при ескалация на конфликта.
408
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе като почнеш Ердоган, Путин - все азиатски изостанали диктатори
407
1
 
14
 
! Отговори
Бозкурт преди 6 години
През 2017год е поставен рекорд по посещаемост на анъткабир мавзолеят на Ататюрк в Анкара. Никога няма да изоставим идеалите оставени ни от Ататюрк бъди сигурен в това! Ердоган го разбра и той се превърна в "кемалист".. Никой не може да изтрие следите на Ататюрк, няма подобно понятие да избираш между Ердоган и Ататюрк..Обувките на Ататюрк са големи поне 10 номера и за Ердоган и за който и да е друг лидер
406
10
 
10
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Бозкурт късно е вече. Турския народ направи своя избор. Избра Ердоган, пред Ататюрк.
405
3
 
16
 
! Отговори
Бозкурт преди 6 години
в.Утро22 окт1931г,АТАТЮРК : Няма да забравя приятните моменти, които съм преживял в България. Бил съм, съм и винаги ще бъда приятел на българския народ. Обичам безпределно българския народ още от детинство. В Солун съм другарувал през всичкото време само с българи. Всяко българско нещастие ми причинява невъобразима болка. Винаги съм правил всичко възможно да помогна на България. Турция и България трябва да бъдат приятели. Който е против България, той е против Турция.
404
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турция: активна армия - 920 473, резерви - 429 000, общо - 1 349 473България: активна армия - 35 000, резерви - 302 500, общо - 337 500Не сме толкова зле, и в по-лошо съотношение сме ги ритaли като кyчeтa
403
5
 
5
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
До ОСманЕ аз пък не мразя нито Турция, нито турците. Като се хване веднъж цаката, че когато става дума за пари, всичко е пазарлък, са си свестни и работливи хора.Ердоган ще разсипе Турция, както всеки друг популист, а западняците и в Кремъл са злопаметни!
402
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Ама недей ми подскача като ощипана госпожица сега. Има ли желание има и начин, няма ли желание намираме оправдание.
401
8
 
9
 
! Отговори
ОСман преди 6 години
Хаха, Българин.. Вие с 2 висши не можете да пишете по граматично от мен, с основно образование. Основно от БГ, като ме съм живял в БГ след това как да завърша по различно образование в БГ от това. Толкова ли ти е акъла. Мислиш ли съм седял с кръстени ръце след като сме заминали. Главата ти е море, акъла шамандура хахаха.Хайде до другия път.
400
5
 
8
 
! Отговори
Българин преди 6 години
ОСман. Преименувай се на Огнян.... СЕГА!
399
15
 
7
 
! Отговори
ОСман преди 6 години
Хайде лек ден от мен че Софиянките ме чакат. Казват че освен турски .... друго не признават. Като им сложа бутилките пред тях ми се качват на главата. Леки жени, какво да ги правиш.
398
5
 
11
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Той човека сам си каза, че е с основно образование. Което означава, че е ограничен. Възродителния процес ви е причинил болка и унижение. Разбираемо...
397
2
 
13
 
! Отговори
Бозкурт преди 6 години
Османе.. Българския народ няма нищо общо с случилото се преди 29год.. Системата е виновна! Българския народ, поне по голямата част винаги са били добронамерени към нас Турците които живеем в България! България е нашата родина, знам и Турският химн знам и Българският, спомни си думите на Ататюрк за България и Българите!!!
396
9
 
6
 
! Отговори
ОСман преди 6 години
Стамболов От къде пък разбра че имах предвид точно Турция. Мразите всичко което се движи и е по добре от вас. Мразите комшията заради новата им кола. Мразите ЕС защото са триполови. Мразите Америка, мразите Иазраел, и Гърция мразите щото са богати без да разботят. Турчина не го интересува дали го мразиш или не.. Това си е твоя работа. Все тая. Така или иначе Нищо не зависи от вас. Боко слуша турчина и ще продължава да го прави..
395
1
 
8
 
! Отговори
Вал преди 6 години
До ОСманГосподине,личи фанатичната Ви обич към една чужда нам държава.Няма ли да е най-добре да черпите с шепи любовта си на място, а не от тук да се захласвате по нея?
394
5
 
3
 
! Отговори
ОСман преди 6 години
И едно друго нещо, искам от името на всички изгонени преди 29 години турци да ви благодаря за онова което направихте. Повечето от тях станаха пенсионери на по 45-50 години. Сега си ядат и пият паричките в БГ пролетта и лятото, а зимата се прибират на по топло в ТR.