Ердоган си САЩ думаше: Един от нас ще загине, хиляди ще възкръснат!

Турция не е палаткова държава, отсече турският президент
13 фев 2018 22:15,
571
Ердоган си САЩ думаше: Един от нас ще загине, хиляди ще възкръснат!
Снимка: БТА

Президентът на Турция и генерален председател на управляващата Партия на справедливостта и развитието Реджеп Тайип Ердоган изнесе емоционална реч пред неговата Парламентарната група в Меджлиса и се нахвърли открито срещу политиката и действията на САЩ в Сирия, предаде информационната агенция Догу хабер ажансъ.

"Много е очевидно: онези, които ни заплашват с категоричен отговор, ако бъдат нападнати; никога през живота си не са получавали Османски шамар. Ако си мислят, че могат да си правят всичко с Турция, много скоро ще видят, че това не е така", отсече Ердоган.

Още по темата

"Турция не е палаткова държава. Един ще загине, на негово място ще възкръснат хиляди. Това трябва да се знае много добре", oтправи послание Ердоган.

Той посочи още, че за да бъде Турция в НАТО САЩ трябва да се съгласяват с клаузите на съюза, така както и Анкара го прави.

"Като президент на Турция аз съм равен и контактувам с НАТО, а не със САЩ. Всички страни-членки на НАТО са равни със САЩ", посочи турският президент.

"Каква граница имаш ти (т.е. -  Вашингтон) със Сирия, каква е връзката? Ако става въпрос за пари – даваш пари. Първите пристигнали сведения са за $550 млн.", попита Ердоган.

По заобиколен начин се говори, че те ще нараснат на $3 млрд. Каква борба досега осъществи срещу "Ислямска държава", колко джихадисти унищожи, или къде ги препрати? Ние много добре знаем в района кой с кого си сътрудничи. Вече никой няма право да използва ИД. Вече дойде краят на театъра ИД в Сирия, заканва се Ердоган на САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


571
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
373
5
 
1
 
! Отговори
TURK преди 6 години
НИЕ НЕ МРАЗИМ НИКОГО,НАС НИ МРАЗЯТ БГ-РИТЕ-НАС,РОМИТЕ,ЕВРЕИТЕ И КОГО ЛИ ОЩЕ НЕ.....ЗАВИСТ,ПРЕДАТЕЛСТВА,ОМРАЗА,НАЦИОНАЛИЗЪМ,НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ ЖЕНАТА-ТОВА ГО ИМА НЕ ПРИ ТУРЦИТЕ,А ПРИ ТЯХ.....НИЕ НЕ МРАЗИМ НИКОГО
372
2
 
6
 
! Отговори
Българин преди 6 години
ОСмане хитра лисица, но тези номера не важат. В Турция не пишат по 1000 коментара за България защото там няма *** които да плюят. Съответно да провокират другите хора и те да отвръщат. За разлика от Турция която финансира и се мъчи (но безуспешно) да проповядва радикален ислям на територията на България. Недейте се изкарва жертва ОСманеее османе
371
8
 
6
 
! Отговори
ОСман преди 6 години
Не аз, аз не мразя, вие мразите.. в Турция не пишат 1000 коментара под новини за България. Ама вие пишете по 1000 коментара под новини за Турция. Пък защо да ви мразя. Аз със вас взимане и даване си нямам. От вас нищо не зависи, ама нищо. Плащайте си винетките, карайте си по дупките. Дишайте си мръсния въздух, плащайте си за КТБ. Не я мислете Турция. Смешни сте..
370
1
 
3
 
! Отговори
Адолф преди 6 години
Браво колега ХерДоган....
369
3
 
6
 
! Отговори
Психодиспансер преди 6 години
Османе, много омраза таиш аркадаш. Тайно се надявам да се прегърнете с Путин, за да изпитате това, което изпита моят народ на гърба си. Минутата, когато вие станете руски анклав, ще разберете всичко.
368
3
 
4
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Гордееш се, че някакви пенсионерки които не правят разлика между турски, латино-американски или американски сериал ви гледат сапунките? С това се прочува Турция със сапунените си опери и анцузите ментета.
367
3
 
7
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Само най- простите и бедни роми в България носят турски анцузи. Но даже и те се научиха, че "произведено в Турция" = менте. А вие турците сте уникални. Не стига, че само ментета произвеждате, но и се гордеете и парадирате с това едва ли не. Евалла прическа
366
7
 
7
 
! Отговори
ОСман преди 6 години
От сутрин до вечер жените, майките и дъщерите ви гледат Турски сериали, носите Турски фамилии, ядете и обличате Турски стоки ама това не ви пречи да мразите Турция хахахаха.Шизофреници. Един ден мразите Америка, другия ден мразите ЕС щото са ***, трети ден Исраел, чвтвърти ден ГЕРБ ...А има ли нещо което не мразите а...Хахахаха
365
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как им хрумват такива народняшки заглавия?
364
7
 
7
 
! Отговори
ОСман преди 6 години
До Бълхарин.Аз не съм в БГ. А ти имаш ли адекватен отговор на въпроса, защо коментираш Турция, вместо да си мориш мозъка за да си оправиш *** в който живееш?
363
4
 
6
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Османе. Всичко точно ама да попитам какво правиш из българските форуми и в България като цяло. Що не си отидеш в турцията?
362
14
 
5
 
! Отговори
ОСман преди 6 години
Само си погледнете фамилиите и ще разберете че ТУРЦИТЕ са ви братя и сестри, и баби и дядовци. Ама то нали е типично за бълХарина да мрази всичко което в по добре от него самия. Дори и братята и сестрите си. И продава всичко за пари. Пример Васил Левски... Хахаха
361
10
 
5
 
! Отговори
ОСман преди 6 години
Ама не може така. На нас ни сменихте имената с български, а вие си останахте с Турските фамилии, не е честно. Ще сезираме европейския съд по правата на човека хахахахаха
360
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ERDO Q LIUSNI NA KRAVARETE NQKOI DRUG OSMANSKI SCHAMAR DA OPIKAQT DJENDYRSKITE KYLKI
359
12
 
6
 
! Отговори
ОСман преди 6 години
Все още не получих отговор. КОГА ЩЕ СИ СМЕНИТЕ ФАМИЛНИТЕ ИМЕНА ОТ ТУРСКИ НА БЪЛГАРСКИ ХАХАХА
358
5
 
8
 
! Отговори
Психодиспансер преди 6 години
Само стой и гледай .... И няма да го бият американците, собствения му народ ще го изяде барабар с Билял и зетя. Съдбата на всички тирани една !
357
0
 
4
 
! Отговори
Мдаа преди 6 години
Храни ***, да те лае после :) Янките си храниха ***, ама после Путин ги примами с пържола. Така е, като гледаш на тия като на хора. То си е било животно винаги. Изобщо, ще става интересно.
356
8
 
4
 
! Отговори
ОСман преди 6 години
До психодиспансер..Ами нали в момента индириктно воюват със САЩ. Защо не се включат директно, какво им пречи. Хайде, кога ще се случи онова за което плямпате от незнам си колко време. То края на света ще дойде по бързо от края на Турция май. Азък значи, бай *** няма да може да си направи кефа хахахахаха
355
0
 
7
 
! Отговори
Дедо Гого преди 6 години
До do Далновиден: Ядрени бойни глави в Инджирлик вече няма, преместиха ги в една страна близо до нас. Защо ли ?!
354
1
 
7
 
! Отговори
Дедо Гого преди 6 години
До Интереснооо : Да уточня - втората по численост Сухопътна армия. Има значение !