Tesla в илюминаторе... или за Мъск-мечтателя

Изстрелването на Falcon Heavy е вдъхновение за много хора
Обновена: 14 фев 2018 11:50 | 14 фев 2018 11:40, Екип на Bloomberg
99
Tesla в илюминаторе... или за Мъск-мечтателя
Снимка: Twitter

Изстрелването на Falcon Heavy от компанията на Илън Мъск SpaceX може да не е нещо чак толкова революционно, което да промени живота ни още утре. Това обаче е една голяма стъпка напред, която дава вдъхновение на много хора по света, на много иноватори, които да се опитват да мечтаят и да осъществяват мечтите си.

Това коментира PR експертът Любомир Аламанов в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

Още по темата

„Животът ни не е статично състояние, той е непрекъснат процес, който се развива с малки стъпки. А полета на SpaceX е именно една такава стъпка“

По думите на Аламанов Илън Мъск е пример как мечтаейки и непрекъснато опивайки, макар и минавайки през много провали, човек, верен на мечтата си, успява.

От зората на цивилизацията е било така - непрекъснато е имало хора, които са имали на пръв поглед невъзможна идея. В огромната си част те са се проваляли, но именно успехите им са в основата на еволюцията, посочи гостът в студиото.

„Технологичното бъдеще се развива с все по-бързи темпове. Кривата на развитието става все по-стръмна. Не е ясно в коя област ще бъде следващата технологична революция, но човечеството за пореден път се намира на ръба на следващото голямо откритие, което ще преобърне цивилизацията ни“, смята Аламанов. 

Вижте повече на Bloomberg TV Bulgaria

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари