Убийството се разплита: Мъжът е рокаджията Антон Бояджийски

Качил се към курорта, за да бъде заедно с любимата си, но...
14 фев 2018 14:15,
123
Убийството се разплита: Мъжът е рокаджията Антон Бояджийски
Снимка: Traffic

Мъжът, чието тяло беше открито в автомобил край курорта Пампорово, е Антон Бояджийски, рок музикант.

Пловдивчанинът е китарист, свирил е в групата "Татко Кристофър", създадена от Ицо Петроф през 1991 година. Тя просъществува няколко години и има издаден самостоятелен албум на групата "Отново на път". Писал е и текстове на песни на БТР.

Според разследването най-вероятно Бояджийски е застрелял жената, с която е имал връзка и са живеели заедно на семейни начала, след което сее самоубил, пише "Traffic news".

Още по темата

Телата на двамата са открити снощи близо до ски влека на "Малина". Синът на кмета на Смолян - Николай Мелемов, е открил труповете.

41-годишната жена е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Мъжът е прострелян в главата, а пистолетът е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно.

Оръжието - пистолет "Макаров", е незаконно и вече е изпратено за балистична експертиза.

Двамата са имали връзка, съобщиха от полицията в Смолян на пресконференция. 41-годишната била разведена, Бояджийски бил вдовец. Жената работила в банков клон на Пампорово. Пловдивчанката била в Пампорово от два дни.

Антон се качил към курорта, за да бъдат заедно в Деня на влюбените.

Според източници от полицията причината за убийството е ревност. Назначена е тройна експертиза.

Предстоят повторни огледи. Образувано е досъдебно производство за умишлено убийство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
7
 
! Отговори
Бахуро преди 6 години
До ТТ на ужаситеА аз ***... ***...
44
0
 
55
 
! Отговори
Умник преди 6 години
"Мъжът е прострелян в главата, а пистолетът е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно." Ко речи?
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
WTF?Чети и другите статии за да не изглеждаш трагично-комично с тъпите си въпроси!!!!
42
1
 
49
 
! Отговори
ами преди 6 години
Те от Пловдив така се самоубиват.....един отишъл на Пампорово,друг си беше излязал да разходи кучето,после го вързал и се гръмнал...но пистолета го нямаше.....и така приказки от хиляда и една нощ продължават...
41
1
 
7
 
! Отговори
ТТ на ужасите преди 6 години
Страх...страх ....
40
34
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дегенератите се привличат Банкерка и Музикант.. Такива хора семейство не създават ..
39
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива тъпотии , че няма накъде ....
38
2
 
54
 
! Отговори
Филип Мърльоу преди 6 години
Истината е че банкерката е била тайна любовница на Цветан Василев,той е я уредил в да работи в курорта за да се виждат тайно там-всяка недлея е кацал с частния си хеликоптер на поляната зад бунгалата на Малините. Обаче безработния рокаджия разбрал от Владо Полинерото който бил там минлата седмица как мацката се е натискала в лобито на хотел Перелик със странен човек с мустак и 10 човека охрана. Купил пистолета от Фекри Шукрата от улица Ландос за 230 лв със 5 патрона в пълнителя и дал газ.....
37
15
 
3
 
! Отговори
WTF? преди 6 години
Какво пречи пистолета да е в ръката на мъжа, която е паднала на скута на жената? Кой каза че експертизата се прави за 1 час? Изобщо какви ги дрънкаш?
36
2
 
19
 
! Отговори
Тръткалъ Реза преди 6 години
тя щастливо разведена си джитка с колата на бившия към новата още по-добре платена работа, в очакване на още по-щастливия съжител за празника, който, представете, си бил облечен целия в черно, нещо съвсем необичайно за рокер, разбира се, и изведнъж - контрола, егаси новината. остана да ги е преследвала линейка и тях.
35
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уж се качил в Пампорово за да отпразнуват деня на влюбените и забележете, носел е огнестрелно оръжие със себе си. Два изстрела в тялото и един контролен в главата са тактика на наемните убийци. Отделно, рокаджия да се разхожда с огнестрелно оръжие, при това незаконно, не ми се вързва, някак си не отговаря на профила на рок музикант. Учудва ме само как така оръжието не бе намерено в дома на пенсионирания военен, който прибира оръжията след нелепи инциденти, за да не се нарани случаен минувач!
34
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
П.С. Че мъжът е облечен изцяло в черно е особено важна подробност от разследването. Близък музикант има дрескод да свири изцяло в черно. Ще го информирам, че може да се окаже разследван за убийство. Много ми харесва тенденцията всички убийства да се дължат на ревност. Нещо като всички архитектурни обекти, които не разбираме са религиозни. Важното е да звучи достоверно и да пишем убийството разкрито. А кой наистина е убиеца, какви са му мотивите, и дали няма да убие още някой, няма значение.
33
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак ли е самоубит?
32
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ахааа значи синът на кмета...а тя е банкерка. А пистолетът първо беше в скута на жената сега в ръката на мъжа и трябваше да му се прави експертиза. Тя така за 1 час ли се прави? Боже за колко прости ни вземат. Яко разчистване на сметки става напоследък...
31
10
 
37
 
! Отговори
varg преди 6 години
За месец и половина герб-10 убити българи.Амин.
30
5
 
12
 
! Отговори
аман! преди 6 години
Не е истина колко луди се разхождат! Този никой ли не го е видял, че е откачалка? Защо не ги прибират принудително по психиатриите?
29
1
 
62
 
! Отговори
@30 преди 6 години
Гледай сега, нормалните хора, подчертавам НОРМАЛНИТЕ, никога, ама НИКОГА няма да застрелят от страст с 3 изстрела, единият от които в главата. За да убиеш някого така, се изисква самоконтрол, нещо което противоречи на идеята за убийство от страст. А ако искаш да исценираш нещо, то няма да се самоубиеш след това. И последно, как според теб се стреля 3 пъти в кола? Когато жертвата ти се намира откъм рамото ти, и трябва да я накараш да се извърти за да я простреляш в сърцето. Това е абсурдно.
28
21
 
9
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 6 години
Затова чалгата е по-полезна...
27
7
 
12
 
! Отговори
стефчо преди 6 години
Не ви ли писна от глупави конспирации и филми от HBO? Най-вероятно са били евреи от мосад,защото мадамата е пазила банкова тайна на Моше в Цюрих и само тя е знаела кода и номера на сейфа там, а рокаджията е повикан слчайно там със снимка по снапчат как тя се натиска със млад бизнесмен от Дубай. Подали са му пистолет и я застрелял....( естевено и близко до ума е е битово престъпление от страст и ревност и нищо повече..)
26
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това как се тълкува 30/40.Обосновете се!