Показен разстрел на българи в ЮАР! Убитите: Анжело и Неси

Мъжът е бил подсъдим за измами с кредитни карти
Обновена: 16 фев 2018 12:53 | 16 фев 2018 12:53, Анисия Иванова
130

Българинът Анжело Димов, който е подсъдим по обвинения за измами с кредитни карти, и съпругата му са намерени убити в Южна Африка.

50-годишният Анжело и 47-годишната Неси (Незабравка) са открити с огнестрелни рани в главите в къщата им в южното предградие Бергвилет, съобщи полицията в Кейптаун, цитирана от местни издания.

Жената се е занимавала с производство на празнични торти за рождени дни и сватби. Преди да срещне Анжело, работела в ресторант.

Според следователите, лаптопите и телефоните на съпрузите са били откраднати, а кучето им също е било застреляно. Телата са били открити, след като никой не взел 6-годишната дъщеря на Анжело и Неси от училище в понеделник.

Никой от съседите на българското семейство не е чул нищо.

Адвокатът на Анжело Димов по делото за измама с кредитни карти – Уилям Буут е заявил, че ще се погрижи за детето.

Семеен приятел заяви пред HeraldLIVE, че бизнесът на Незабравка Пеева е бил успешен и тя не е знаела с какво се занимава нейният мъж.

В двора на къщата на убитите съпрузи е имало малка постройка, в която е живеел 27-годишният син на Анжело Димов от първия му брак, но той бил тежко ранен при мотоциклетна катастрофа през декември и е отпътувал за България, за да се възстановява.

Полицията в Кейптаун работи по всички възможни версии, включително двойното убийство да е заради действия на Анжело от криминален характер, съобщава Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
8
 
36
 
! Отговори
Инсп.Стресов преди 6 години
Незбравка свършила черния шоколад и младоженците ги изваяла от бял.Това било кръвна обида на цвят за зулус. Племето дори не докоснало тортата. Ангел Димов(ангела на картите) не знаел с какво се занимава жена му и случайно бил убит.Кучето се самоубило от мъка.Лаптопите взели, за да търсят рецепти за торти.Най-пострадал бил сина-отпътувал да се възстановява в България-там и здрав да си не се възстановяваш.Жалко за 6-годишното дете-до колко ли гепени пари от карти ще го гледа адвоката Буут.
73
2
 
52
 
! Отговори
100% преди 6 години
100% аматьори са полицията в Кейптаун,ако бяха командировали наш екип ,до сега да бяха открили самоубил се негьр рецедивист виновен за убийството
72
3
 
43
 
! Отговори
баба пена преди 6 години
Откакто черните окупираха страната нивото на престъпността скочи в пъти.
71
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво е показното на разстрела, сред като никой не е чул и видял нищо?
70
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АБЕ ВИЕ НАЙ-ПОСЛЕ НЯМА ЛИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА ХОДИТЕ В ЧУЖБИНА ЗА ДА ПЕЧЕЛИТЕ С ЧЕСТЕН ТРУД КАТО БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ И РОМИ ?! Горд гурбетчия думата мие кьм теб ,аз сьм от тия кьде ги хвалиш но не сьм сьгласен с теб в процентно отношение може да не си прав. така че там кьдето и да си имаш ли бьлгарски паспорр независимо че може да имаш още три за тях си бьлгарин преди всичко и после подробностите. С една дума за кой бие камбаната с тия камьни по градината. Малко дразнещо е ,,мелек'' да сме постояно.
69
6
 
24
 
! Отговори
Умен гущер преди 6 години
Хаха да бе, не знаела жена му с какво се занимава!? Тая рупа трЕва:)
68
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Засрамете се ! Излагате се по време на председателството!
67
2
 
15
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Просто стрелба на лотариен принцип.
66
5
 
26
 
! Отговори
Неочаквано тъп. преди 6 години
Шака Зулу си знае работата,ще прецакаш няколко,рано или късно ще те усетят и ще те разчленят по местен обичай.
65
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой да е чул или видял бял в ЮАР да работи нещо?
64
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Африка има диви племена, ама чак толкова диво не беха виждали.
63
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Експертите все още учат арабски, за да ги командироват в Дубай да търсят "Шейхчето". Като се изпедепцат в арабския, ще трябва да почват и английски, та да ги командироват и в ЮАР и за тия измамници.
62
4
 
17
 
! Отговори
Бял ДеДеСар преди 6 години
Не навсякъде ни търпят.
61
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това доведе до смърт на българските села, които хранеха държавата. Бай *** Борисов заслужава няколко смъртни присъди за това национално предателство!
60
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Там си слагат в джоба на пижамата пищак и така си спинкат !Не си измисляйте сюжети в повече .Обикновен пладнешки обир !
59
2
 
19
 
! Отговори
паметлив преди 6 години
Те тези де ги разстрелват в ЮАР обичайно са длъжници краднали кинти от партията-майка. Няма кво да сес занимават със следствия.
58
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи в ЮА са живеели бушмени, ниски, със светла кожа и азиатски черти. Били са избити от белите, които са ги подменили с нигру от централна Африка. След манделизацията на строната до днес нигруто са избили и продължават над 60000 бели фермери. Повечето чернокожи са болни от Спин и варват, че ако изнасилят бяла девственица ще им мине...
57
12
 
22
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯТА преди 6 години
Мъжът е бил подсъдим за измами с кредитни картиАБЕ ВИЕ НАЙ-ПОСЛЕ НЯМА ЛИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА ХОДИТЕ В ЧУЖБИНА ЗА ДА ПЕЧЕЛИТЕ С ЧЕСТЕН ТРУД КАТО БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ И РОМИ ?!
56
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Май верно някоя наша мутра ги е очистила - пише че е най-вероятно е използван заглушител в африканските медии. Горкото дете, дано да има баби да го гледат :(One of their dogs was also reportedly shot although neighbours indicated that they did not hear anything. One neighbour whose garden office is against the Vibracrete wall dividing her house from the Dimovs home said she was convinced a silencer must have been used in the shootings.
55
1
 
11
 
! Отговори
Бай Х преди 6 години
ААааа и не се заблуждавайте за това, че е подсъдим за измами с кредитни карти ..... ако е бил там подсъдим то почти винаги делата са с осъдителни присъди, а влезеш ли в затвора излизането ти жив е фифти фифти като се върна от преди 20 години до сега доста нашенци/супер тарикати/ пострадаха лошо